otrdiena, 2015. gada 12. maijs

12.maijs


12.maijs

 

Dienvidu vilnis – Dienvidu diena – 5 EB – Zāle, Zobi, Kāpnes, Ceļš, Kopība un Vienlīdzība.

Dienvidu diena – EB - Veselums, Kopība, Vienlīdzība, Zāle, Kāpnes - 5tajā atslēgā – dienas uzdevums – savā radošajā procesā apzināties, ka pulksteņa mehānismā katrs zobratiņš ir vienlīdz svarīgs un vajadzīgs :)

 

Šajā dienā radoši varam sapulcināt kopā cilvēkus noteiktam mērķim, labi padodas grupu darbs, domubiedru tikšanās un viss, kas saistīts ar cilvēkiem, kam kopā ir vienotas intereses. Ja ir nepieciešams izdarīt kaut ko, kas nav izdarāms vienam, ideāla diena, lai sauktu palīgu un to paveiktu! Šodien mūs vairāk vide bīdīs un stumdīs, tamdēļ diena var paiet mierīgā gaisotnē, ar nelieliem impulsiem no malas. Ja kāds šodien grib izrādīt savu svarīgumu.. izredzes būt saprastam ir diezgan šaubīgas. Iespējams atnāk atklāsme, ka kaut kas sen aizgājis vai nolikts malā ir ļoti svarīgs un būtisks.. Ģimenē ļoti laba diena izveidot kaut ko kopā ar bērniem, pieiet radoši jebkuram procesam!!

 

Piektā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mēs šajā vilnī varam radoši izpausties.

Šodien aktīva ir Eb enerģija. Eb ir vienlīdzība, kopība, kāpnes, ceļš, zobi un zāle.

Šajā vilnī un dienā, lai mēs spētu radoši izpausties, mums ir jāapzinās vienlīdzības princips – tas, ka viss ir vienlīdzīgs un vienlīdz svarīgs.

 

Mēs visi esam pilnvērtīgi Visumi, katrā no mums ir pilnīgi viss no tā, kas ir ap mums un ir svarīgi apzināties, ka esam vesels Visums - vesels veselums. Mūsos ir viss un ap mums ir viss! Tāpēc ir svarīgi apzināties sevi visu un pieņemt visu, jo citādi atdalām kaut ko no sava veseluma. Ir svarīgi sevī apzināties to, ka mūsos ir viss – gan informācija par visām rasēm, gan par visām tautībām un civilizācijām. Atgrūžot kaut ko ārējā pasaulē, mēs sākam ignorēt kaut ko savā iekšējā pasaulē un caur to rodas slimības, jo kāda no mūsu daļām tiek ignorēta un nesaņem enerģiju.

 

Tā mūsos rodas slimības, jo veselība ir veseluma apziņa – apziņa, ka esmu viens vesels ar visu un ka viss ir arī manī.

Ir svarīgi sevi apzināties kā veselumu un tas, ka mums nav bijusi laba pieredze kā nēģerim vai krievam, nedod mums tiesības viņus nosodīt, drīzāk vajadzētu izprast, kāpēc mums šis vai tas nepatīk.

 

Eb ir arī kopības spēks! Tāpēc šodien un šajā vilnī radoši varam izpausties kopā ar saviem garīgajiem ceļabiedriem, kopā ar ģimeni, vai kopā ar domubiedriem. Lai radoši izpaustos, mums vajag kopības sajūtu un arī vienlīdzības sajūtu – sajūtu, ka esmu vienlīdz svarīgs ar visiem citiem, sajūtu, ka manā dzīvē visam ir vienlīdz liela nozīme.

Eb enerģija mums māca to, ka pret visu ir jāattiecās vienlīdzīgi! Gan pret auto iegādi, gan pret putekļu noslaucīšanu mājas, gan sērkociņu iegādi.

Eb enerģija ir apziņa, ka katrs solis mūsu dzīvē ir vienlīdz svarīgs un katrs pakāpiens garīgajā attīstībā ir vienlīdz svarīgs gan ar iepriekšējo soli, gan nākamo soli.

 

Šodien ir labi sanākt kopā un parunāt par visu, padomāt par visu, saprast, kam piešķiram pārāk mazu nozīmi un kam piešķiram pārāk lielu nozīmi. Svarīgi ir saprast visu, kas mūsu dzīvē ir svarīgs un to visu radīt un ģenerēt savā realitātē.

Mums visiem ir jāapzinās, ka nav mazsvarīgu vai ļoti svarīgu lietu, viss ir svarīgs un visam ir liela nozīme mūsu dzīvē.

 

Radīsim caur šo apziņu, baudīsim dzīvi ar šo apziņu un iesim savu ceļu ar šo apziņu, ka viss ir vienlīdz svarīgs un ka visam ir liela nozīme mūsu dzīvē. Ka katra zīme, kuru saņemam ir dota mums, lai mēs izdarītu no tā secinājumus.

 

Būsim šodien viens veselums un apzināsimies to sevī!

 

Daudzi no mums jau no mazotnes ir mācīti domāt, ka mums ir viens dzīves ceļš, ko mēs dzīvē saucam par „likteni”. Patiesībā, mēs ejam tik ļoti daudz ceļus visā mūsu dzīves laikā – ceļi, kuriem atšķiras garums, skaistums, grūtības pakāpe un iegūtā pieredze. Šie ir tie ceļi, kas veido mūsu dvēseles ceļu, kas piepilda mūsu mērķi dzīves laikā. Tieši tas ir tas, kas padara mūsu cilvēku pieredzi tik piepildītu un bagātu. Novērtējiet un nosviniet šo ceļu pārpilnību mūsu dzīvē – vai pagātnē, tagadnē vai nākotnē un apskaujiet tos visus pilnīgi, patiesi un no sirds!