otrdiena, 2017. gada 14. februāris

Nedēļas Horoskopi 13 - 19 februāris 2017

https://www.yoga-astrologija.com/nedelas-horoskops

Dienas horoskops 2017 gada 13. februāris
Atkopjamies un mazliet bīdamies pamazām uz priekšu savos darbos (īpaši tajos kas vērsti uz iptimizāciju un "liekā" atmešanu).
Jā pavisam "ieskrieties" darbos, plānos un pasākumus nevajadzētu, taču dzīve turpinās un dzīve negaida. Pie tā visa, ka labvēlīgais laiks vēl nav pienācis veiksme mūs arī nav pametusi - īpaši labi veiksies visa veida jaunradei, ideju un projektu papildināšanai neaizgājušu projektu labošanai un to "reģenerēšanai".
Lai iegūtu harmoniju rekomendējas klausīties mūziku tieši savam garastāvoklim vai mērķim ko vēlies sasniegt. Priekšniekiem jācenšas izteikt savas vēmes darbiniekiem tieši un sistēmiski, jo "ģimeniska" raskstura "polemika" rezultātus nedos. Savukārt darbiniekiem kritika uz savu pusi jāvērtē konstruktīvi un emocijām paļauties nerekomendējas (lai gan tieši to arī gribēsies darīt).
Enerģiju pārvalda Uttara Phalguni  (no 05:29) 
Dienas rezultatīvākais laiks: Vēl pagaidām nav laba laika
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Mēness aptumsuma laiks bija 3 dienas iepriekš un patreiz "atrodamies" starp 2iem aptumsumiem, tādēļ vēl nesteidzamies ar ilgstošām aktivitātēm. Saules aptumsums gaidāms 26ajā februārī 16:45.
2) Saule atrodas pirmā grāda robežās Kumhā (Ūdensvīrā) un bīs kopā ar savu lielāko ienaidnieku karmisko planētu Ketu, tādēļ visu mēnesi visiem jāuzmana veslība, jāizvairās no pārākas cerības uz veiksmi, nepārbaudīotām lietām (Krievu "Avosj").
3) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.
Dienas horoskops 2017 gada 14. februāris
Nu ko "atklāsmju vētra" pa lielam ir garām un jāķeras klāt lielajiem darbiem un jāsāk sev organizēt komanda konkrētu uzdevumu veikšanai. Jā tas nozīmē, ka šodien ir ļoti labs laiks visa veido procesu apvienošanai un saliedēšanai. Papildus tam komunikācijā rekomendējas maksimāli izvairīties no "pastarinājumu vārdiem" un savas vēlmes izteikt maksimāli lakoniski un konkrēti (mājienus nesapratīs). 
Ja kādam ir saplīsui mašīna vai jāveic kāds remontiņš mājās - ieāls laiks "meditācijai darbā ar rokām" vai pasūtīt visa veida lietas, kas ir gatavatas "ar rokām". 
Diena kopumā ir ļoti patstāvīga, tādēļ pabūt ar sevi bieži vien ir noderīgi.
Mierīgs un pat "dzelžains" prāts šodien būs īpašā vērtē un neļauj sīkumiem tevi nevajadzīgi izsist no līdzsvara.
Enerģiju pārvalda Hasta  (no 06:26) 
Dienas rezultatīvākais laiks: 10:07 līdz 11:34
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Mēness aptumsuma laiks bija 4 dienas iepriekš un patreiz "atrodamies" starp 2iem aptumsumiem, tādēļ vēl nesteidzamies ar ilgstošām aktivitātēm. Saules aptumsums gaidāms 26ajā februārī 16:45.
2) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.

Dienas horoskops 2017 gada 15. februāris
Šodien varam gaidīt trakas lietas no priekšniecības, valsts varas "turētājiem", galvenajiem ģimenes "vadītājiem" utt. Tādēļ ja esi priekšnieks, tad gatavojies, ka kāds var "mest izaicinājumu" tavai autoritātei un lēmumiem kā tādiem - ieelpojam 10 reizes, savācamies un mierīgi konstruktīvi atbildam. Ja noķer policija un esi vainīgs - nestrīdies, jo vēlāk būs tikai sliktāk. ja darbā neesi izpildījis darba pienākumus par ko tev maksā - nemeklē ataisnojumus, jo būs tikai sliktāk.
Šodien visas lietas liksies spilgtākas nekā būs patiesībā, tādēļ iepauzējam ar ātrām reakcijām.
Ja gribat veikt pompozas lietas, lai citi ievēro - ideāli.
Labi ir palaist reklāmas kampaņas vai atjaunot apkārtējo vidi ar dažādiem atribūtiesm.
Vakara pusē būtu labi sākt pavasara sportošanu.
Enerģiju pārvalda Chitra  (no 08:01) 
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba astroloģiskā laika
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Saule atrodas Mritju Bhagas grādos, tādēļ nepareizas (nedabiskas) rīcības gadījumā var nākties ciest vairāk kā citiem. Sievētēm, kas attiecībās ir kā mamma nevis sieviete būs papildus pārdzīvojumi.
2) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.

Dienas horoskops 2017 gada 16. februāris
Laba spēcīga diena, tādēļ neatliekam darbus uz nākotni un ķeramies visa veida jautājumu risināšanā. Tiem, kam nepatīk savs darbs šīs laiks būs lēns, mokošs nepatīks un depresīvs, taču tie, kas mīl to ko dara šo diena pat var "nepamanīt", jo tā aizlidos ļoti veiksmīgi. Darbā būs jāiemācās likt robežas, jo pretējā gadījumā enerģia būs iozplūdusi un spriedelējumi par kļūdām būs nebeidzami.
Labi ir sākt visa veido procesus, kas "nekad nebeigsies", tādēļ nerekomendējas veikt "terminētas darbības" (tādēļ daudzi arī runās tik daudz). 
Ja esat izdomājuši sāk kādu hobiju lai tas turpinātos ilgi un ilgi - šaciet šodien. Ja esiet izdomājusi kļūt par veģitārieti - apsveicu, sāciet šodien, Ja esiet izdomājusi sākt sportot - ideāli (parki un takas jau tevi gaida).
Darba apspriedēs jabūt uzmanīgākiem kā parasti, tādēļ ka ir iespēja rasties īpašām idejām (pierakstam un piefiksājam lai neaizmirstas).
Enerģiju pārvalda Swati  (no 10:11) 
Dienas rezultatīvākais laiks:  no 9:58 līdz 11:26
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.
Dienas horoskops 2017 gada 17. februāris
Laba diena, taču ar dažām "niansītēm". Tātad ja kādam gribas sasniegt lielus rezultātus uzvarot kādu (nevis apvienojošs process), tad šodien to variet darīt. Īpaši efektīvi būs visa veida lietas, kas ir saistītas ar personiska rakstura informāciju, jo Merkūrs ieiet Mritju Bhagas* grādos, tādēļ šodien īpaši uzmanīgiem jābūt ar komunikāciju un visa veida informācijas nesējiem (īpaši privātas dabas info). Liels risks "uzrauties uz vīrusiem", kā arī jāņem vērā, ka elektronika niķosies visnepiemērotākajā brīdī. Ja kādi dokumenti ir īpaši svarīgi - dublējiet tos savlaicīgi.
Biznesa tikšanās tādēļ rekomendētos nolikt no paša rīta, bet vakarā jākontrolē savs sacītais draugu lokā. Kā arī ja kāds draugs prasa "aizdot", tad rēķinies, ka nauda būs gandrīz uzdāvināta.
Komunicējot ar apkārtējiem jārēķinās, ka Jūs var saprast ne ar pirmo reizi, tādēļ kultīvējam sevī pacietību un runājam "lieliem burtiem".
Enerģiju pārvalda Vishaka  (no 12:47) 
Dienas rezultatīvākais laiks: no 9:55 līdz 11:22
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.
2) Merkūrs ap 11:00 ieiet Mritju Bhagas grādos, tādēļ šodien īpaši uzmanīgiem jābūt ar komunikāciju un visa veida informācijas nesējiem (īpaši privātas dabas info).
Dienas horoskops 2017 gada 18. februāris
Pieredzes triumfa laiks, kad būtiskākā lieta būs spēja koncentrēties vajadzīgā brīdī un maksimāli pielietot visas savas analītiskā prāta spējas, jo uzvarēs pieredzējušākais, gudrākais un pacietīgākais. Tāču pat tie, kas zaudēs - tā būs ideāla diena kad zaudējot varēs labie iemācīties. Tādēļ neslinkojam jebkurā gadījumā, jo veiksme nav Jūs pametusi.
Visiem kam ir veselības problēmas ar sirdi - ļoti liels lūgums īpaši uzmanieties, kā arī maksimāli uzmanīgi braucam ar auto. 
Braucot cieomos pie partnera vecākiem ar mammu nerekomendējas ielaisties dziļās diskusijās - nepārliecināsiet ne par ko. Labāk "korumpējiet" ar ko saldu vai šķirdru. Šodie ir Tēvu un Dēlu diena, tādēļ savlaicīgi izplānojiet kopējas aktivitātes, kur tēvi varētu nodot slepenās zināšanas par dzīvi :D .
Enerģiju pārvalda Anuradha  (no 15:40) 
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Mēness atrodas savā vissliktākajā pozīcijā, tādēļ labām lietām slikti, taču "shēmošanai" - ideāli.
2) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.
Dienas horoskops 2017 gada 19. februāris
Arī šodien vēl ir aktuāla vakardienas prognoze, ka iet pieredzes triumfa laiks, kad būtiskākā lieta būs spēja koncentrēties vajadzīgā brīdī un maksimāli pielietot visas savas analītiskā prāta spējas, jo uzvarēs pieredzējušākais, gudrākais un pacietīgākais. Tāču pat tie, kas zaudēs - tā būs ideāla diena kad zaudējot varēs labie iemācīties. Tādēļ neslinkojam jebkurā gadījumā, jo veiksme nav Jūs pametusi. Blefošanai šodien būs sliktas sekas - Jūs pieķers ka rezultātā smagi var ciest Jūsu reputācija.
Tie, kas brauks no laukiem uz pilsētu vakarā atpakaļ lūgums nedomāt citu šoferīšu vietā un saregulējiet lūdzu sava auto gaismas, lai nevienu neapžilbinātu  (īpaši krēslas laikā). 
Ja kas šodien derētu izvairīties no ēšanas pārmērībām vai uztaisītu tādu kā atslodzes dienu (nebeidzot uzņemt šķidrumus). 
Vakarā rekomendējas sarindod prioritātes nākamās nedēļas darbos, jo nepareizu prioritāšu akcenti novedīs pie papildus stresa un darbu kavējumiem. 
Enerģiju pārvalda Jyeshta  (no 18:36) 
Dienas rezultatīvākais laiks: Tiešām sarežģīts laiks
Planētu stāvokļa ziņas: 
1) Mēness atrodas savā vissliktākajā pozīcijā, tādēļ labām lietām slikti, taču "shēmošanai" - ideāli.
2) Venēra atrodas Minā (Zivs zīmē) un atrodas savā VISLABĀKAJĀ pozīcijā, tādēļ gatavojamies daudz jauniem interesantiem uzsākumiem.
Skaidrojumi:
 *Astroloģiski tie ir noteikti grādi horoskopā, kas nes “nāves” enerģiju un ir uzskatāmi par nelabvēlīgiem. Lai labāk izprastu, kādu ietekmi dos mritju bhaga, ir jāņem vērā, ka ar vārdu “nāve” astroloģijā tiek apzīmēti astoņi “nāves” veidi: 1) posts, 2) sāpes, 3) bailes, 4) kauns, 5) slimība, 6) ierobežojumi, 7) apvainojumi un 8) fiziska nāve (mritju). Visi iepriekš minētie ir ciešanu pirmelementi.