otrdiena, 2017. gada 21. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 20.02.-26.02.


Mēs vēl joprojām atrodamies aptumsuma koridorī, no kura iziesim svētdien, kad Zivju zīmē būs pēdējais Zivju jaunmēness un Saules aptumsums. Esot aptumsuma koridorī, cilvēkiem ir iespēja izmēģināt lietas, kas atrodas ārpus komforta zonas. Šī nedēļa norit dilstoša mēness gaismā, ir ieteicams lietas pabeigt. Teiksim, varat pārstāt ēst bulciņas vai zelēt tabaku. Nekomfortabli? Sākotnējo diskomfortu varat tad norakstīt uz aptumsumu koridori.

Otrdien ir labo domu un zīmju diena. Turiet ausis, acis vaļā, jo zīmes atnesīs vējš. Tas nebūs zemes nogruvums kā zīme, tas būs vairāk kā čuksts, tāpēc šajā dienā esiet ekstra vērīgi un dzirdīgi. Principā, zīmes ir galvenā šīs nedēļas aktualitāte - pasaules negudrībā un troksnī sadzirdēt un saredzēt savas precīzās un laimīgās zīmes. Jušanai šonedēļ ir mazāka jauda kā redzēšanai un dzirdēšanai.
Nedēļas nogale diezgan jauka, ar tādiem futūristiskiem akcentiem. Piektdienas vakarā, ja ejat tusēt, tad noteikti draugu kompānijā. Būs jautri un viegli. Nakts uz svētdienu arī laba, lai līksmotu, tikai jāņem vērā, ka pēc 02:00 stipri reibs. Ja nav tusējamais gars, tad vīkends labs pastaigām un mierīgām domām par pagātni un nākotni, jo jaunmēness Zivīs, kas arī ir Saules aptumsums, tieši būs par pagātni un nākotni. Lai laba nedēļa!
Andis
andisgeste@gmail.com