ceturtdiena, 2017. gada 23. februāris

Kad pieņemat otrās pusītes nepilnības, tad sākas mīlestība

Leģendārais Končalovskis: Kad pieņemat otrās pusītes nepilnības, tad sākas mīlestība


Patiesa mīlestība nozīmē visu otrās pusītes trūkumu pieņemšanu. Tā radio Baltkom sacīja leģendārais krievu režisors Andrejs Končalovskis.

"Kāda ir starpība starp iemīlēšanos un mīlestību? Iemīlēšanās - neredzi trūkumus, mīlestība - pieņem trūkumus," uzskata režisors.

Runājot par savu laulību ar aktrisi un televīzijas raidījumu vadītāju Jūliju Visocku, Končalovskis atklāja, ka viņu attiecības ir izturējušas laika pārbaudi.

"Tā ir mīlestība tāpēc, ka es zinu visus trūkumus, esmu tos pieņēmis. Tādas lietas notiek pēc tam, kad sabrūk mēģinājumi pārveidot cilvēku tā, kā tu to vēlies. Iemīlēšanās un pēc tam sākas nemiers. Pie tam šo nemieru cenšas iznīcināt ar to, ka abi cilvēki cenšas viens otru pārveidot tā, kā to vēlas. Bet pārveidot cilvēku nav iespējams, var pārveidot tikai sevi. Pēc tam konflikts pieaug, ir jāizvēlas - vai nu tu šķiries vai paliec. Tu sāc domāt, cik daudz laba tev ir kopā ar šo cilvēku un cik daudz slikta. Kad saproti, ka labā ir vairāk, tad sākas mīlestība," pauda režisors.