otrdiena, 2017. gada 28. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 27.02.- 05.03

Labu ziņu šonedēļ ir daudz. Pirmais, ar ko vēlos visus apsveikt, ir tas, ka aiz muguras mums ir atstāts aptumsumu koridors, kas beidzās svētdien. Tagad jauns sākums un arī visa nedēļa noritēs jauna mēneša gaismā. Varam uzsākt lietas. Nedēļa mums būs varen optimistiska un gana draiska.

Pirmās trīs dienas vienkārši strādājam. Šonedēļ daudz jāpagūst, kamēr enerģijas dievs Marss vēl atrodas dinamiskajos Aunos. Ceturtdien Saule izdzenās miglu un visos jautājumos lietas taps skaidrākas. Augu ceturtdienu, piektdienu un sestdienas rītu Mēnestiņš ir savos iemīļotajos Vēršos. Mums tas nozīmē lielisku noskaņojumu un labu spēju plānot ilgtermiņa lietas.

Vīkendā labāk tusēt no piektdienas uz sestdienu dēļ Mēnestiņa pozīcijas. Sestdien arī mīlas un skaistuma dieviete Venēra dodas retrogrādā kustībā. Tad var būt tā, ka naktī uz svētdienu nocopējiet mīlas materiālu, kas kluba lampiņās šķiet bezgala daiļš/-a, bet realitāte ir cita. Sākot ar sestdienu līdz pat aprīļa vidum nevajadzētu veikt kardinālus dailes uzlabojumus - botoksus, jaunus matu griezumus utt. Nevajadzētu arī krasi mainīt garderobi, kaut gan, ja tā padomā, tad putnu biedēkļi drīz jau atkal būs vajadzīgi... Dailes jautājumos tagad turamies pie savām tradīcijām un iestaigātajām takām. Mums būs tiešām forša nedēļa. Daudz varam tajā panākt. Lai ir izdošanās!

Andis
geste.astro@gmail.com