sestdiena, 2017. gada 25. februāris

Apgaismība

šrī Bagavāna un Ammas dzīves galvenais mērķis ir dot Apgaismību visai pasaulei
“Jā, tā tas ir.
Sāksim ar vēsturi. Cilvēks savā dabīgajā stāvoklī ir Apgaismots. Tādam tam būtu jābūt, tāds tas ir Dieva radīts un tāpēc cilvēka kreisajā smadzeņu puslodē ir vieta, kas paredzēta saskarsmei ar Kosmisko Apziņu. Bet, pateicoties kādiem noteiktiem faktoriem, cilvēks ir zaudējis šo stāvokli.
Mēs abi ar Ammu cenšamies šo Apgaismības stāvokli atgriezt atpakaļ visai cilvēcei. Šajā kosmosā ir vairākas planētas un tādi eksistences plāni, kuros mīt dzīvība un dzīve tur ir skaista. Tikai pavisam dažās vietās viss notiek pavisam nelāgi, kā tas notiek ar Zemi. Tātad, īsumā un saprotami, Zeme griežas ap savu asi, un eksistē tāda zvaigzne - Mulam. Šī zvaigzne izstaro kosmisko starojumu, un tas krīt uz mūsu Zemi. Kad vien tas tā notiek, tad cilvēku DNS sāk citādāk funkcionēt un cilvēks nonāk citā stāvoklī. Viņa sajūtas un prāts funkcionē citādāk un atveras mistiskās dimensijas.
Kad uz Zemes šis kosmiskais starojums netiek saņemts, pateicoties zemes ātrajai attīstībai (revolūcijai) un asīm, kurā tā griežas, cilvēka apziņa apdziest, aptumšojas, zūd mistiskā dimensija, un cilvēks vairāk kļūst par fizisko cilvēkbūtni.
Patlaban šajā laikā Zeme no Mulam saņem kosmisko starojumu. Uz mūsu planētu plūst kosmiskā enerģija. Un tāpēc šajā laikā, lai notiktu Apgaismība, lai šis process notiktu, lai cilvēks atkal nepalaistu garām šo iespēju, te ir nākuši lejā iemiesojumā Amma Bagavāns. Amma un Bagavāns šeit ir tāpēc, lai mainītu cilvēka DNS, lai sniegtu Apgaismību.
Tieši tāpēc te esam un tieši to mēs te darām.”
Šrī Bagavāns


Facebook SAULES TEMPLIS