svētdiena, 2017. gada 5. februāris

Ne no kā nav jābaidās - Eņģeļi caur Ann Albers

Ne no kā nav jābaidās
04.02.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------

Lai kas arī notiktu pasaulē un jūsu personīgajā dzīvē – palīdzība vienmēr ir pieejama. Jūs nekad neesat vieni. Jūs nekad neesat bez atbalsta un vadības. Ikkatru mīļu brīdi viss, kas ir nepieciešams situācijas risināšanai, ir jūsu priekšā, ir jums pieejams, vai ir jums jau dots.

Bailes ir viltīga enerģija. Bailes liek jums iztēloties ļaunāko. Bailes pūlas jums iedvest, ka jūs varat palikt vieni paši ar savu problēmu. Bailes cenšas iegalvot, ka zaudējums var būt katastrofisks, ka jūsu dzīve var tikt sagrauta ārējo apstākļu ietekmē, un ka jūs varat ciest neveiksmi.

Patiesībā jūs varat piedzīvot zaudējumu, taču tas vienmēr ir pārejošs. Jūs varat zaudēt kādu cilvēku, taču jūs to satiksiet atkal Debesīs. Ja jūs būtu gatavs izkopt un attīstīt smalkākas maņas, jūs pat varētu sajust viņa garu sev līdzās, kamēr pats vēl esat dzīvāks par dzīvu. Jūs varat zaudēt mājvietu, taču jūsu Mājas vienmēr ir jūsos, gaidot, lai jūs tās paši uzradāt ar Gara un Nodoma palīdzību. Jūs varat pazaudēt draugu, taču Dievišķais var iemiesoties jaunu draugu izskatā, kas ir tuvāki jūsu Sirdij un vibrācijām šobrīd. Jūs varat pat zaudēt ārējo brīvību, taču brīvību Būt, Domāt un Just nevar jums atņemt neviens.

Bailes liek jums uzskatīt, ka esat citu cilvēku un ārējo spēku varā. Patiesībā jūs vienmēr esat tikai un vienīgi SAVAS enerģijas varā, jo jūs vienmēr saņemat paši SAVAS enerģijas atspoguļojumu savā dzīvē. Kad jūs esat saskaņā ar Avotu un Mīlestību – ārējiem spēkiem nav lielas varas pār jums.

Bailes liek jums domāt, ka varat ciest neveiksmi. Patiesībā nevarat vis, jo īstenībā Jūs Esat mūžīga un nebeidzama Gaisma, uz laiku cilvēka formā iemiesota. Saule nevar ciest neveiksmi, kad to aizsedz mākoņi. Kristus, arī krustā sists, nebija kļūdījies savā Mīlestībā, lai gan pasaule turpināja to nicināt. Pat ja jums nākas izdarīt pašas nejaukākās un neviennozīmīgākās izvēles šeit uz Zemes, kamēr jūs mācāties – jūs nevarat kļūdīties … un ja jūs vēl nemācaties – tad noteikti mācīsieties.

Dārgie, nav jums šeit no kā baidīties. Mīlestība ir ar jums. Mēs esam ar jums. Jūs Esat Gars un Gaisma, cilvēka formā iemiesoti, un pieredzi gūstoši šeit uz Zemes, lai atcerētos savas būtības būtiskāko Patiesību.

Jebkurā situācijā, kad jūs nezinat, ko iesākt – Dievs zina. Kad jūs nezinat, ko tālāk darīt – Dievs zina. Kad jūs nezinat, pie kā griezties pēc palīdzības – Dievs zina. Jūs nekad neesat šķirti no Atbalsta un Mīlestības Avota. Jūs nekad neesat šķirti no saviem Eņģeļiem. Jūs varat mūs nesajust, bet mēs VIENMĒR esam ar jums.

Nākamreiz, kad sajutīsieties baiļu mākts, ievelciet dziļi elpu, un vienkārši pajautājiet … ”Ko tagad? Ko tālāk?” Uzticieties savam ceļam. Dievišķā Mīlestība jūs vada uz daudz labestīgāku esību jebkurā gadījumā, un palīdzība jums vienmēr ir klāt.