otrdiena, 2017. gada 14. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 13.02.-19.02.

MAZĀS ASTROZIŅAS
13.02.-19.02.

Valentīndienas nedēļa, kas šogad iekrīt aptumsumu koridorā. Atrodamies starp Mēness un Saules aptumsumiem. Izskatās, ka būs laba nedēļa. Pirmās trīs dienas ir gana veiksmīgas, sevišķi, ja lietas ir jāpabeidz, jāsastrukturē un / vai jānoslēdz, jo šajā nedēļā ir dilstošs Mēnestiņš. Šī arī ir prāta nedēļa.
Valentīndienā zīmes maina nešpetnā Lilita. Viņa no saviem mīļajiem, seksualizētajiem, tumšajiem Skorpioniem dodas uz līksmajiem, bērnišķīgajiem Strēlniekiem. Ielasmeita bērnudārzā. Nekas, zināma tīrība un naivums attiecībās un mīlestībā nāks tikai pa labu. Viens uz otru skatīsimies caur bērna prieka prizmu, ne tikai...
Nedēļa kopumā laba domāšanai. Vīkendu naktis klaji atšķirsies viena no otras. Nakts no piektdienas uz sestdienu norisināsies smagākos ritmos - Mēnestiņš vagos seksīgos Skorpionus, Saule vēl beidzamo brīdi būs Ūdensvīros. Naktī uz svētdienu būs gaišā bohēma, jo būs jau sācies narkotiskais Zivju laiks, bet Mēnestiņš līksmos jautrajos Strēlniekos. Lai gudra nedēļa un daudz prieka mīlestībā!
Andis
andisgeste@gmail.com