pirmdiena, 2017. gada 6. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 06.02.-12.02.


Nedēļa sākas ar lielām izmaiņām debesjuma enerģijās. Uz vairākiem mēnešiem šķietami pretējā kustībā (retrogrādā) dodas dievu dievs Jupiters. Mums visiem tas nozīmē meklēt laimi savā iekšpasaulē. Ja jums Jupitera retrogrāda laikā no debesīm nokrīt miljons vai kāda superdaiļa jahta, tad šīs dāvanas tāpat jāienes savā iekšējā telpā un godīgi jāpajautā sev, vai tas man šobrīd sniedz / papildina laimes sajūtu.
Labas ziņas! No otrdienas rīta līdz ceturtdienas pudienas laikam Mēnestiņš būs mājās - Vēžu zīmē un mums visiem nesīs labākās, uz šo brīdi iespējamās, emocijas. Labs laiks ilgtermiņa lietu plānošanai, jo tieši ilgtermiņa domāšana ir saistīta ar mūsu emocionalitāti.
Vīkends aplam spilgts. Naktī no piektdienas uz sestdienu lielisks pilnmēness ar visu mēness aptumsumu spožajā Lauvu zīmē. Ja naktī neguļas un sevi atrodat kādā nakts klubā, tad šances noķert materiālu ir lielas. Pilnmēneša materiāls jums atnesīs daudzas spilgtas epizodes dzīvē, kuras obligāti veicinās garīgo izaugsmi. Sestdiena un svētdiena vēl būs šī pilnmēneša / aptumsuma atblāzmā. Vēl vīkendu var izmantot radošumam.
Lai izdevusies nedēļa!

Andis
andisgeste@gmail.com