ceturtdiena, 2017. gada 2. februāris

Februāris – pārslēgšanās un pieslēgšanās jaunām dzīves vēsmām

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/126-februaris-parslegsanas-uz-jaunam-dzives-temam#.WJMuXMs7Hmc.facebook

Februāris ir salīdzinoši izaicinošs mēnesis, jo tā laikā mainīsies ne viena vien kopējo astroloģisko fonu raksturojošās enerģijas izpausme. Tam visam pievienojam klāt šķipsniņu no gaidāmās aptumsumu intensitātes, kā arī milzīgu vēlmi darboties un aktīvi izpausties, ko vadīs kādas netveramas sajūtu straumes mūsos. Tas viss kopā radīs šo nemierīgo, nepacietīgo un neiecietīgo mēneša gaisotni, kuras galvenais uzdevums ir ļaut mums pilnībā pārslēgties uz jaunajām dzīves tēmām, kuras jau kādu laiku ir pacietīgi gaidījušas savu kārtu.
Šajā laikā var būt sajūta, ka tu jau redzi savu mērķi un esi gatavs darīt visu, lai to sasniegtu, tūlīt un tagad, neko neatliekot, bet tam visam pa vidu iejaucas tāds nieks kā – tava reālā spēka robežas, laiks un citi resursi, kas jāiegulda, lai ko sasniegtu. Tādēļ var uzmākties doma, ka tu dari, dari, bet nekas uz priekšu neiet, ka mērķis vēl joprojām ir tikai “gandrīz” ar roku sasniedzams.
Tas ir kā spēcīgs, muskuļots, dzīves enerģijas pilns un mirdzošu spalvu klāts mustangs, kurš ir ielikts krātiņā, viņš nepacietīgi dīdās, šņāc un sprauslā, viņš ir sajutis brīvības vēja smaržu – visa viņa muskulatūra virmo no enerģijas pārpilnības un to redzot ir 100% pārliecība, attaisiet tikai vaļā vārtiņus – un tas aizauļos neticamā ātrumā, krēpēm vējā plīvojot. Jā, bet tas nenotiek – jo zirgs ir aizgaldā – ierobežots laikā un telpā… 
Tomēr tā ir tikai sajūta, ka nekas nenotiek, ko rada mānīgā un virmojošā nepacietība – viss notiek, un daudz ātrāk nekā tev liekas. Visums pārkārtojas, tavi iekšējie procesi sakārtojas, vide sinhronizējas jaunajās vibrācijās – vien-vārd-sakot – notiek pārslēgšanās. Mūsu dinamiskā un aktivitātes mīlošā enerģija jau ir iekšējo sajūtu un impulsu pārņemta, tā ir intuīcija, kas klusi čukst tev ausī sagaidāmo rezultātu, bet nepazūdi nākotnē, šobrīd vēl notiek pārslēgšanās – Jā, aktīva! Jā, rezultāts vēl ir patālu!, bet šis ir labs sākuma brīdis. Brīdis, kad tas viss sākās. Brīdis, kad tu vari, ko darīt, lai tas viss sāktos.

Galvenās tēmas, kas šomēnes nomainīsies:

  1. Aptumsumu ietekmes rezultātā 11. februārī noslēgsies tēma - Kā es varu palīdzēt? Vai es esmu noderīgs sabiedrībai? Vai mana ikdiena un rutīna ir manu gaišāko īpašību veicinoša? Savukārt 26. februārī ieslēgsies tēma - spilgta un nepastarpināta savas individualitātes un talantu izpaušana, ļaut sev mirdzēt, iedvesmot, iepriecināt un radīt. Vairāk par aptumsumu kopējo ietekmi šeit.
  2. Melnā mēness (Lilitas) ietekmes rezultātā noslēgsies tēma saistībā ar savu maģisko pārdzimšanu, ar netveramās pasaules izaicinājumiem, kārdinājumiem un tai sekojošajām transformācijām. Šai deviņgadei izaicinājumi šajā tēmā ir noslēgušies, jāiet tālāk, jāiepazīst jauni kārdinājumi, kas saucas – Es zinu labāk! Vēlme pamācīt, diktēt toni un notikumus, nespēja pieņemt un akceptēt citu viedokli – šie būs galvenie izaicinājumi, kas no 13. februāra ietekmēs mūsu dzīvi turpmākos 9 mēnešus.
  3. Jupitera un Urāna opozīcija, kas ir ieslēgusi vienu no galvenajām gada tēmām “Es-Mēs” jeb es un manas attiecības – ar mācību procesiem par kompromisu mākslu, nepazaudējot tajos savu identitāti, ar drosmi būt pašam, ar drosmi uzdrīkstēties un pamēģināt. Šis mēnesis šajos jautājumos vēl neieviesīs skaidrību, bet iedos vielu pārdomām, iedos informāciju tik daudz, cik šobrīd spējam saprast un konstruktīvi to likt lietā. Liekot apzināties, ka esam laika, telpas un resursu ierobežoti, tādejādi mudinot nebaidīties apcirt ilūziju spārnus, kas gādās par ieceru reālistisku sasniedzamību.
Šis ir laiks, kurā mūsu aktivitātes vadīs iekšējo sajūtu zemūdens straumes. Straumes, kas tiecas mūs aizvest tuvāk savai patiesajai dabai. Tomēr nespēja šis straumes līdz galam ieraudzīt un izprast, var radīt iekšējo spriedzi, nemieru, nedrošību un neapmierinātību. Tādēļ galvenais mēneša ieteikums ir nomierinies un vienkārši rīkojies saskaņā ar tās sniegto impulsu!
Lai pacietība un iekšējā gudrība vada tevi rīkoties īstajā brīdī, intensitātē un apmērā!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017