pirmdiena, 2015. gada 5. oktobris

Sirds atmodināšana


Šrī Kalki AmmaBagavāns:
“Kad runājam par sirds atmodināšanu, tad attiecinām to uz sirds fiziskajām izmaiņām; smadzenes un sirds patiesībā ir fiziski saistītas. Sirds patiesais mērķis ir pieņemt lēmumus. Smadzenes var apstrādāt informāciju, bet jāizlemj ir sirdij. Bet patlaban ir tā, ka, pateicoties cilvēkos esošajām smagajām nosacītībām, sirds pamazām ir panīkusi un nokaltusi; lēmumus pieņem galva.

Kad runājam par sirds atmošanos, tad tas līdzinās sirds ieiešanai galvā. Kad lēmumi nāk no sirds, tad jūs sākat pa īstam dzīvot. Kamēr visu lemj galva, tikmēr jūs tikai eksistējat. Jums jādzīvo no sirds. Tas var notikt tikai tad, kad vispirms ir mainījušās smadzenes. Pamazām mainoties smadzenēm, mainās arī sirds. Un kādā brīdī sapratīsiet, ka ar jums kaut kas ir noticis. Attiecības ar sievu, bērnu, biznesā vai profesijā jūs redzēsiet, ka tās nāk no sirds.

Kad sākat dzīvot no sirds, tad dzīvē ienāk ievērojami panākumi; neveiksmes pazūd. Jums sekmējas gandrīz vai visu laiku un būsiet priekā, kad apjautīsiet faktu, ka dzīvojat. Jūs atklāsiet, ka visa pasaule ir brīnums; katra lieta ir brīnums, katra diena ir brīnums; tā jums būtu jādzīvo; patlaban jūs gan vēl tikai eksistējat.”

Vienotības universitāte