piektdiena, 2015. gada 2. oktobris

produkti, kas pasargās no vēža. Neatsakieties no tik vienkārša veida būt veselam!



Medicīniskie izmeklējumi ir apstiprinājuši garšvielu noderīgumu, kuras nu jau daudzus gadus izmanto indiešu sievietes. Viena no visizplatītākajām garšvielām Indijā ir kurkuma. Tā satur milzīgu daudzumu antioksidantu – vielas, kas novērš vēža šūnu veidošanos. Un vēl, indiešu sievietes uzskata, ka šī garšviela palīdz saglabāt skaistumu un jaunību. Samaisot tikai trīs sastāvdaļas var iegūt brīnišķīgu, dabīgu līdzekli, kas aktīvi cīnīsies ar vēžu sūnām un stiprinās organisma aizsargspēkus.

 

Sastāvdaļas:

  • kurkuma;
  • olīveļļa;
  • melnie pipari.

Pagatavošana:

Samaisi ¼ ēdamkarotes kurkumu ar pustējkaroti olīveļļas n pievieno šķipsniņu malto melno piparu. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisi un iznākušo maisījumu vari izmantot kā piedevu salātos vai lietot to pa tējkarotei dienā, pēc vēlmes uzdzerot nedaudz ūdens.

 

Kurkumai piemīt spilgi izteiktas pretiekaisuma īpašības, kas to padara par labāko no dabas antibiotikām. Pētījumu laikā tika pierādīts, ka šī garšviela palīdz aizkavēt resnās zarnas, galvas smadzeņu un prostatas vēža attīstību.

Olīveļļa satur vitamīnus un antioksidants, kas palīdz cīnīties ar krūts vēzi, bet melno piparu sastāvā esošais piperīns daudzkārt pastiprina zāļu un piedevu spēku!

Tāpēc šis maisījums ir tik noderīgs! Pamēģini, pagatavo to jau šodien, un vari nebaidīties par saslimšanām ar vēzi.