pirmdiena, 2015. gada 19. oktobris

MAZĀS ASTROZIŅAS


Debesjuma brīnumenerģija ir klāt. I' nepagūs Saulīte ietecēt Skorpionos, kad debesīs sāks savienoties Marss, Venēra un Jupiters. No 23.10 līdz. 25-ajam šie spīdekļi mums sūtīs kaisli, veiksmi un max spēcīgu enerģiju radīšanai. Tā ir viena no debesjuma labākajām enerģijam. Iepriekšējo reizi Jaunavu zīmē Jupiters, Marss un Venēra satikās pirms 150 gadiem, nākamā šāda tikšanās Jaunavu zīmē būs pēc aptuveni tikpat ilga laika.

Kas ir šī radīšanas enerģija? Tā nav mīļā-jaukā-maigā enerģija, kas kā laba mamma atnes apsirgušajam bērniņam tējiņu ar zaptes rausīšiem. Šī enerģija ir ļoti noteikta, vairāk maskulīna. Tā ir kā pastnieks, kas atved jums zelta, dimanta un pērļu konstruktoru, no kura jūs varat uzbūvēt sev kādu daiļu ierīci, kas kalpos ilgi un maksās bargu naudu. Ir divas lietas. Šis konstruktors ir jāienes mājās un ierīce ir jāsaliek. Piemēru no dzīves? Lūdzu! Kāds jūsu draugs iet uz sporta klubu. Uzsēdieties viņam uz astes, ja jūs neapmierina pašreizējie jūsu dzīves standarti. Skaists augums kalpos jums ilgi un sevi varēsiet izstādīt līgavu vai līgavaiņu tirgū par brangu naudu. Oktobrī ir jārīkojas, jo citkārt lietu uzsākšanai var arī nebūt spēka.

UZSĀCIET SAVAS JAUNGADA APŅEMŠANĀS JAU TAGAD, jo janvāris ir diezgan vārgs un pariebīgs mēnesis (astroloģiski).
25-ā oktobra pašā pievakarē mīlas dieviete Venēra veidos šogad pēdējo savienojumu ar dievu dievu Jupiteru. Tā, visticamāk, ir gada veiksmīgākā diena. Arī nākamās pirmdienas pats rīts varētu būt stipri ok.

Lai jums absolūti lieliska šī 2015. gada supernedēļa! Priekā!
/Andis/


https://www.facebook.com/PozitivaisPortals/posts/895481023840685?fref=nf&pnref=story