pirmdiena, 2015. gada 8. jūnijs

Ļaušanās vārdi


Tava iespēja mainīt savu dzīvi ir vienas domas, vārda un teikuma attālumā, tad kad apzinies, ka esi spējīgs ieklausīties savās patiesajās vēlmēs, vajadzībās un impulsos- ļauties šo impulsu plūsmai  uzrunājot pats sevi un tajā pat laikā ieklausoties savā atbildē.


Katrs vārds ir kā programma kuru tu palaid visumā un tā atgriežas pie tevis, caur tev saprotamu veidolu un spēkiem, kuri tajā brīdī ir tavi un tev derīgi spēki, tie var būt gan reliģiski, gan filozofiski, gan bez konkrētas atrunātas formas, bet  vienmēr tu saņem tikai sev saprotamas atbildes.

Atbildes mēdz aizkavēties jo brīžiem esi tik ļoti iegrimis pieprasījumu sūtīšanā, ka vairs nejūti mēru, nezinot to, ka ir jāfokusējas uz realizāciju, saņemšanu un pieņemšanu, jāļaujas pieņemošai plūsmai.

Laušanās tā nav pasīva "nekā nedarīšana" tā ir būšana aktīvā pieņemšanā, vēlmē ielaist savā dzīvē pārmaiņas, velmē ticēt sev un saviem spēkiem, ka tad, kad šīs pārmaiņas realizēsies tev būs iespēja tās izdzīvot, ielaist savā realitātē un ļauties šim pārmaiņu vilnim, kas nav graujošs, ja vien tā to negribēsi un nebūsi pieprasījis.

Laušanās mācība ir ļoti pārprasta, jo nereti to jauc ar slinkumu, vai trulu nekā nedarīšanu, kas ir pretēji procesi pieņemšanai, jo neļauj enerģijai plūst un ieviesties. Ļaušanās var notikt tad, kad tu pieņem to, ka esi spējīgs  ielaist savā dzīvē pārmaiņas, kuras var būt fundamentālas, bet šī spēja tev neliek sagrūt zem atbildības nastas vai trauksmes, tā rada vieglumu, kas nav pasīvs vērotājs, bet aktīvs savas dzīves un realitātes lietotājs.

Ļaujoties tu ļauj sev savai būtībai, apziņai, ķermenim un citām maņām būt aktīvām un darīt visu iespējamo, kas ir paredzēts, lai  tu ielaistu savā dzīvē pārmaiņas. ļaušanās tā ir sevis izaicināšana, šķēršļu pārvarēšana ļaujot viegli  iziet no komforta zonas, atceroties, ka tu ļaujies savām veselīgajām dzīves pārmaiņām, ka tev un Tev dziļi iekšā ir Spēks, kurš atbalsta, lolo un sniedz iedvesmu saņemt to ko  pieprasīji, gribēji, vēlējies un izteici.


#33dienasManāKrāsaināDzīvē
Ilze Līkuma
smalkapasaule.blogspot.com
http://www.smalkapasaule.lv