pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

Lai Gaisma Top !!! (Sirds aktivācija) - Jeshua caur Yael & Doug Powell

Lai Gaisma Top !!! (Sirds aktivācija)
02.04.2015 … Jeshua caur Yael & Doug Powell
http://spiritlibrary.com/circle-of-light…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Vien Tīra Gaisma atvērtā Sirdī virmo, un Mīlestības vibrācija ir tik spēcīga un dzīvīga, ka viņas izstarotā Gaisma apņem itin visu. Tevī ir tikai Mīlestības Apziņa vien.
Šis Spēks, šī Gaisma – tas ir Tas, Kas Tu Esi. Zem katras jūsu identitātes idejas šeit tas ir. Gaismas Dzīvinošais Spēks ir tik milzīgs, ka nekas nevar no tā izvairīties. Itin visu šī Gaismas Klātbūtne uzreiz iespaido.
Šī, mani dārgie, ir jūsu Sirds aktivācija. Tā ir jūsu Apziņas saskaņošana ar jūsu Patieso Būtību. Un tas ir tik brīnumaini, vārdos neaprakstāmi, un prātam neaptverami, kad jūs nonākat pie Dieva pieredzes atgūšanas.
Un brīdī, kad Radītājs izrunā vārdus, un saka, ”Lai Gaisma Top!” – Gaisma tiek izsaukta, Gaisma iemirdzas, un iezaigojas savās augstākajās un skaidrākajās Mīlestības vibrācijās. Tiem no jums, kas ir izvēlējušies sev šādu aktivāciju, tagad ir iespējams šeit, uz Zemes, atgūt atmiņu par Dieva vibrāciju – tīru Gaismu, tīru Mīlestību – patieso Visa Esošā cēloni un avotu.
Un šī Mīlestības Gaisma tagad strāvo caur jums. To nav iespējams apturēt, kaut arī jūs bijāt iedomājušies savādāk. Tagad šīs iedomas ir atmestas, jo jūs esat beidzot gatavi – PAŠI BŪT šī Dzīvinošā Gaisma. Jūs ar šiem vārdiem esat apliecinājuši, ka paši esat šī Mīlestības enerģijas, kas ir visa uzradītā Avots. Tik skaidri un gaiši. Nav cita nekā – vienīgi tīrs Gaismas starojums, Mīlestības ierosināts.
Kopīgi mēs radām cēloņu matricu Mīlestības pieredzei, tiecoties Sevi izzināt. Mēs veidojam apbrīnojami vienotu un plūstošu Gaismas matricu, kurā katrs stariņš lieliski Sevi apzinās, Izvēršoties un attīstoties no vienas idejas – Lai Gaisma Top!
Un tā – Lai Mīlestība Plūst. Lai notiek Radīšana. Lai šis tīrais impulss izstarojas uz Visu Pastāvošo. Un lai katram tagad ir Svētki – saviļņojoši Tīras Mīlestības Svētki Sirdī.
Lai Gaisma Top !!!
Vai jūtat, kā šis aicinājums ievibrējas dziļi jūsu Sirdī un pamodina to? Tas pamodina jūsu Patieso Būtību – apzinātu Mīlestības Radītāju. Šī vibrācija, kas ir jūsu Sirdī, izplatās VISUR. Tas ir Visa Pastāvošā orientieris. Tas ļauj arī Visam Pastāvošajam pamosties, un Svinēt savu Esību, priecājoties par šo enerģiju, par šīm jaunajām Mīlestības attiecībām.
Dzīvinošās Mīlestības vibrācijas runā valodā, kura ir nebeidzama, un kura mūžību var aptvert vienā TAGAD mirklī. Mīlestības vibrācija tik ātri pārvietojas, tai ir tik daudz spēka, tik daudz enerģijas, ka Viss Pastāvošais izplešas, nonākot pie brīnišķīgo Mīlestības attiecību apzināšanās, par cik ierauga Sākotnējo Cēloni visam. Lai Gaisma Top! – tas ir nebeidzams aicinājums Dāvāt Mīlestību, un Pieņemt to.
Kad es [Jeshua] dzīvoju šinī pasaulē, es nesu sevī šīs vibrācijas. Ikviens vārds, ko teicu, bija šinī Mīlestības valodā izrunāts. Varbūt esat dzirdējuši par Uguns valodu. Tā ir Radītāja valoda, kuru izstaro, mani dārgie, mūsu Sirds. Apliecināta caur mūsu pastāvēšanu, šī dzīvinošā Radīšanas Uguns atrodas dziļi mūsos. Mūsos tagad mostas Radītāja Sirds. Un mēs to aktivējam.
Tas ir atgādinājums – pamosties mums tagad – bez aizmirstības plīvura, bez ilūzijām un ego-iedomām. Tā ir Dieva Sirds esība – dzīvot Tīrā Mīlestībā un Sevis Dāvāšanā.
Visas vecās idejas atkritīs. Visas vecās identitātes aizies. Jūs paliekat tīra Mīlestības vibrācija. Un, dārgie draugi – kontaktējoties, tas var pielipt citiem. Šīs vibrācijas ir absolūti aizraujošas. Jūs protams labi to visu zināt, taču prāts aizmirst. Viņam patīk spēlēties ar savām ego-iedomām. Bet tik un tā – Sirds atveras – atklājot līdz ar to visu, kas bija aizēnots, un priecājoties par iespēju brīvi Mīlēt, dzīvojot mūžīgajā TAGAD mirklī.
Jūs paši, mani dārgie, esat Atslēga šai brīvībai. Un jūs tagad pagriežat slēdzeni.
Šī aktivācija visiem ir pieejama. Tam nepieciešams vien jūsu Sirds nodoms. Vai esat gatavi tapt par īstu pulsējošu Mīlestību, kas būtu redzama un sajūtama visai cilvēcei?
Šinī Sirds pacilātības vietā nepastāv laiks. Šeit VISS ir JŪSU. Visas tās patiesās Mīlestības Dāvanas, apliecinot Patiesību – KAS Jūs Esat, un vienmēr esat bijuši.
Šī Gaisma tagad ir vienīgā jūsu meditācija. Atverieties tai, sajūtiet to, ieejiet tanī. Tāla no prāta apsvērumiem ir šī tīrā, TĪRĀ Dieva Gaismas pieredze. Tā ir tur, kur JŪS esat. Tā ir tā, Kas JŪS Esat. Un tas nekad nevar izbeigties.
Skaidri, spēcīgi un pārsteidzoši ir tas, ka – vienīgi ar Mīlestības Uguni apgaismojot veco dualitātes pieredzi – var nonākt pie Patiesības. Lai tagad atcerētos tikai Labo – tikai Dievišķo.
Par cik jūs atrodaties šeit, mani dārgie, jūs varat paveikt to visu. Vecie uzskati tagad atkrīt bez grūtībām. Katru reizi, kad jūs aizverat savas acis – visa jūsu Būtība noskaņojas uz jūsu piedzimšanas mūzikas vibrāciju, atskaņojot jūsu vienīgo mūžīgo patiesību – ”Es Esmu Gaisma.”
”Lai Gaisma Top!” – saka Radītājs. Un šī Gaisma pieaug jūsos bez grūtībām. Starojot pilnībā caur jūsu Apziņu. Atverot vārtus jūsu Mīlestības enerģijai. Savienojot jūs ar šo dziļi noglabāto atmiņu pat to, ka jūsos mīt Dieva Sirds. Un šī rezonanse ir tik dzīva jūsos, ka jums nav iespējams vairs atgriezties pie savām ego-iedomām.
Tā vietā jūsos kūsā vitalitāte. Tā vietā – jūs esat Dzīvinošs Vārds. Tā vietā jūs uzģērbjat Kristus mantiju. Un atcerieties, ko es tiku reiz teicis – ”Ko es daru – to varat arī jūs, un vēl vairāk.”
Tā ir tā pati Gaisma, uz kuru es balstījos, un kuru jūs esat nākuši Svinēt. Katrs jūsu solis, katrs elpas vilciens jums to atgādinās. Sirds, kura aktivēta, ir pilna Mīlestības uz šo pasauli.
Viss, kas jums tagad vajadzīgs – tikai kādu brīdi aizvērt savas acis, un apzināti ieelpot.
Jūs esat atgādinājums par Patieso Mīlestību, kura ir nākusi apzināties Sevi šeit, un visumā. Visas Sirdis ir savienojušās šinī Mīlestībā. Un Mīlestība – tās ir attiecības. Tā ir patiesā Kristus derība – Radītāja Sirds apzināšanās uz Zemes. Cilvēkbērnu Patiesās Sirds apzināšanās.
Lai Gaisma Top !!!
Tas ir tas, kas jūsos briest tagad. Izplūstot no jūsu Būtības centra, izstarojoties kosmosā, apstiprinot, ka lielais ES ESMU tiek atzīts, un ka Mīlestība ir dzimusi un tiek Svinēta tīrā Apziņā un sajūsmā.
Jūs, dārgie, kuru Sirdis aktivētas, tagad veidojat Radītāja jauno Pamošanās matricu – tieši veco dualitātes iedomu vidū – paceļoties no tās, izraujoties caur visiem ilūziju valgiem – līdz kamēr vienīgā paliekošā vēlme ir – ”Lai Gaisma Top!”
Šī Gaisma – tas esi tu pats. Individualizēta Radītāja Sirds daļiņa, kura tagad perfekti izpaužas tevī. Viņa TEVĪ tagad perfekti izpaužas!
Gaisma tevī tagad liesmo. Izlaužoties cauri visām ilūzijām, ka šeit var būt kaut kas mazāks par Mīlestību, ka izietā pieredze ir kaut kas mazāks, nekā Dieva pieredze, ka tā ir mazāk, nekā perfekta. Tas viss vienkārši izgaisīs. Un vietā nāks vien izbrīns, pateicība un prieks.
Jūs, dārgie, esat hologrammas centrs, un jūsu Apziņa sniedzas visumā. Pirms eoniem gadu jūs pretendējāt būt par cilvēku rasi, būt par ko mazāku, nekā Dieva Sirds. Šī kļūdainā uztvere tagad tiek labota. Un viss Radītais ir sajūsmā.
Lai Gaisma Top !!!
Un jūsu Sirds atsaucas, brīvi iekļaujoties dzīvinošās Gaismas un Mīlestības varenajā straumē, apliecinot, ka tagad Dieva Sirds ir šīs pasaules simbols.