sestdiena, 2015. gada 25. aprīlis

Domu ātrums un domu spēks.

 
 
 
 
Domu ātrums un domu spēks.
Domu ātrums un tas, cik ātri šīs domas kļūst mums pieņemtajā materiālājā stāvoklī – ir atkarīgs no mums pašiem.

 Domu ātrums un domu s...
pēks nosaka to, cik ātri sadzīs mūsu rētas, cik ātri sadzīs mūsu traumas, cik ātri materializēsies mūsu domas, cik ātri mēs uz visu reaģēsim, cik ātri cirkulē mūsos enerģija un cik daudz varam izdarīt.

 Mūsu enerģijas un domu ātrums nosaka to, cik ātri mūsu dzīvē kaut kas notiek. Varētu teikt, ka jebkādu notikumu ātrumu nosaka mūsu domu ātrums. Citam doma materializējās pēc pāris gadiem, citam pēc pāris dzīvēm, citam pēc pāris mēnešiem un citam, kā piemēram Jēzum, tās materializējās uzreiz, jo enerģijas ātrums bija milzīgs, tas bija tik milzīgs, ka gravitācija uz viņu viņa energo laukā neiedarbojās, ka zemes fizikas likumi bija par vāju, lai spētu viņu ietekmēt.

Mūsu domu un enerģijas ātrums nosaka pilnīgi visu šajā dzīvē.

Mēs esam atnākuši uz Zemi, lai mācītos - kā lietas materializējās, kā notiek šie procesi un jo vairāk mēs tos izprotam, jo vairāk pieaug mūsu domu un enerģijas ātrums. Jo vairāk mēs domājam radoši un konstruktīvi. jo vairāk mums dod. Tas ir kā sava veida aizsargmehānisms, lai mēs paši sevi ar savām domām nenogalinātu. Ja destruktīvi domājošam cilvēkam domas materializētos tik ātri kā Jēzum, tad viņš būtu miris jau pēc pirmās domas.

 Taču tas nav vienīgais, kas ietekmē mūsu enerģijas un domu ātrumu. To ietekmē pilnīgi visa informācija, kuru uzņemam caur visām maņām. Pilnīgi visa - gan tas, ko redzam; gan tas, ko dzirdam; gan tas, ko saožam un jūtam. Gan tas, kur atrodamies un ar ko komunicējām. Jebkurā mirklī jebkurā mijiedarbībā notiek enerģijas un informācijas apmaiņa, un tas, kā tā mūs ietekmēs, ir atkarīgs no infomācijas apjoma un tās kvalitātes. Jo vairāk ienāk mūsos tīra, patiesa informācija, jo vairāk pieaug mūsu enerģijas ātrums. Jo vairāk ienāk dezinformācija un zemes frekvences enerģija, jo lēnāki mēs paliekam.
Visu nosaka virbāciju ātrums vai frekvenču augstums un apjoms, kādu mēs uzņemam. Mēs varam būt spēcīgi, jaudīgi, utt., taču ja vibrāciju ātrums vai frekvence mums ir zema, tad nekas nenotiks ātri. Mums var būt augsta vibrācija, taču ja mums nav jaudas un speak, nekas nenotiks ātri.


 Enerģijas ātrums pieaug, ja dzeram tīru enerģētisku ūdeni, komunicējam ar cilvēkiem, kas ir augstāki vibrācijās, ēdam tīru pārtiku, atrodamies enerģētiski spēcīgās vietās, mijiedarbojasmies ar enerģētiskajiem instrumentiem un daudz ko citu. Bieži vien, vismaz mums, nāk cilvēku atsauksmes par to, ka pēkšņi viss dzīvē aizgājis, tiklīdz saņemts ēterīts un tieši tāpat nāk atsauksmes, ka nekas nenotiek. Ja viss uzreiz izkustās - ir vibrāciju atbilstība un ēterīts pastiprina un paātrina enerģijas ātrumu, taču ja nekas nenotiek, tad vibrācija cilvēkam ir neatbilstoša vai daudz zemāka kā ēterītam un ēterīts ļoti lēni paātrina vibrācijas, un izmaiņas notiek ļoti lēni. 


 Ja cilvēka enerģētika ir smaga, pilna ar dezinformāciju, tad iekustināt un pacelt vibrāciju ir grūtāk, taču tas nav bezcerīgi, vienkārši ir ļoti jāgrib un jāvelta tam visa enerģija. Tas pats ir ar visu, ne tikai ar ēterītiem. 


 Vai mēs dzeram enerģētisku ūdeni, vai ēdam kvalitativu pārtiku, vai uzņemam kvalitatīvu informāciju - tas viss mūs paātrina, taču tam, kuram viss notiek lēni, tas izmaiņas pat var nepamanīt. Ja manas domas materializējās divu gadu laikā, tad pēc uzlabojumiem tas notiks pusotra gada laikā un izskatīsies, ka nekādu izmaiņu nav. Taču ja cilvēkam domas materializējās mēneša laikā, tad uzņemot pastiprināti enerģētiksu ūdeni, enerģētisku pārtiku un esot kopā ar enerģētiskām ierīcēm vai esot enerģētiskās vietās, domas var sākt materializēties pat dienas vai nedēļas laikā, jo viss paātrinās. Taču ja šāds cilvēks sāk kontaktēties ar cilvēkiem, kuri ir ļoti zemās vibrācijās, sāk skatīties Tv un citus dezinfomējošus ziņu avotus, tā enerģijas ātrums samazinās. Tiklīdz iedzeram apstarotās limonādes vai apēdam nokodētos burgerus, tā viss apstājās un domu ātrums samazinās vai pilnībā viss apstājās, kamēr šī trakā informācija transformējās. Taču ja lietojam apstarotu pārtiku, pilnu ar ķimikālijām, lietojam datorus, kuri mūs bremzē, lietojam daudz mobilo telefonu, tad visi procesi var vispār apstāties. Un būs sajūta, ka dzīvē viss stāv uz vietas. 


 Mūsu enerģijas ātrums ir atkarīgs no tās informācijas un enerģijas, kuru uzņemam un mūsu dzīves un domu materializēšanās ātrums ir atkarīgs no mūsu enerģijas ātruma.

Lai visiem pieaug šie apgriezieni un lietas notiek ātri, un, protams, lai domāšana pārstrukturizējās uz konstruktīvu domāšanu.