ceturtdiena, 2015. gada 9. aprīlis

Kāpēc cilvēkiem ir finansiālās problēmas?



“Pastāv divi finansiālo problēmu iemesli, un jums ir jāsaprot, kurai kategorijai piederat jūs.
Viena kategorija ir cilvēki, kuriem ir problēmas attiecībās. Jūs varbūt esat labi fokusējušies biznesam un visas savas pūles un centienus veltāt tam. Jūs varat izmēģināt un darīt visu pieejamo un iespējamo, bet finansiālās problēmas kā nerisinās tā nerisinās, jo jūsu dzīvē ir problēmas attiecībās.
Attiecībās var būt paslēpušās daudzas negatīvas emocijas un sāpes, un tās manifestējas kādā finansiālā formā vai ārējā krīzē.
Ja piederat šai kategorijai, tad varat lūgt AmmasBagavāna svētību, lai tā palīdz pieņemt jūsu attiecības, palīdz iziet cauri to sāpēm un gūt sevī mīlestību un prieku. Kad esat piepildīts ar mīlestību un prieku, tad jūsu ārējā pasaule pavisam dabiski kļūs turīga un pārtikusi.
Otra cilvēku kategorija ir tie, kuri nerespektē ārējo pasauli, noliekot materiālo pasauli zemākā līmenī, uzskatot, ka tieksme pēc materiālajām vērtībām ir pretīga un tie sevī ir izveidojuši pārliecību nedzīties pakaļ materiālajām vērtībām. Šie cilvēki sevī varētu būt izveidojuši uzskatu, ka tas ir anti-garīgi un ved prom no apgaismības, ka tā nav vienotība.
Ja esat šo iluzoro konceptu upuris, tad neiegūsiet bagātību savā dzīvē. Jo dziļi sevī jūs necienāt bagātību, jūs necienāt turību un jūs necienāt pārpilnību. Kaut kur savos dziļumos jūs novērtējat un apbrīnojat nabadzību kā garīguma simbolu vai garīgo evolūciju. Šajā gadījumā jūs nepiesaistīsiet bagātību savā dzīvē.
Jums jāierauga un jāapzina šie ierobežojošie uzskati. Tie radušies varbūt no kādas reliģiskas nosacītības vai tāpēc, ka ticat- iekšējā un ārējā pasaule nekad nevar kopā eksistēt-, ka jums var būt tikai viens no tiem. Kaut kādu iemeslu dēļ jūs ticat, ka jums var būt vai nu iekšējais stāvoklis vai ārējā pārticība. Bet tā tas nav. Nē.
Amma un Bagavāns ir Dvīņu avatāri un tie vēlas apvienot šos cilvēku dzīves abus aspektus. Tie vēlas sniegt cilvēcei iekšēju atmodu un tāpat arī ārējo pārticību. Un tā, ja jūs varētu apzināt savus ierobežojošos uzskatus, kas mīt jūsu iekšienē, un, ja lūdzat, lai jūsu dzīvē ienāk ārējā pārticība un pārpilnība, tad jums tā būs.”


Vienotības universitātes Atmodas mācība
Lai uzsāktu attiecību dziedināšanu, aicinām apmeklēt Atmodas mācības Astoņu solīšus, kas notiks 18.-19.aprīlī Rīgā
marabrante@inbox.lv vai 29266349