ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

Pieredzes Dievišķā Ģeometrija - saņēmusi Nika

Pieredzes Dievišķā Ģeometrija
 /No vēstījumu cikla, kas veltīts PasaulsĒkas pārveidojumu lielākai izpratnei/
24.04.2015 … saņēmusi Nika

https://youtu.be/w3EEUhnNf08

http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/934
Nelielu šī apjomīgā vēstījuma fragmentu iztulkoja Maija Čepule …


(1:55)
Mēs priecājamies jums pavēstīt, ka pacelšanās procesi, par kuriem daudz un plaši tiek stāstīts Jaunās Trīsvienības Kanāla [Kosmisko] ziņu izlaidumos, norisinās atbilstoši Plānam, un attīstās vērienīgi un daudzpusīgi. Labākai sapratnei apskatīsim šos procesus mazliet detalizētāk. Trīs Aktivāciju enerģijas, kuras bija iedarbinātas jūsu sistēmā Marta mēnesī, un kuras jūsu terminos tiek apzīmētas kā Patiesības, Dziedināšanas un Transformācijas  Vārtu Atvēršana, savu maksimumu sasniedza planetārās izlīdzināšanās dienā (20-21.03.2015). Uz doto brīdi šo enerģiju piegāde mazinās, jo tālāk ir nepieciešama secīga Jūsu Mīlestības Spēka uzkrāšana, un līdzvērtīgi arī Avota Mīlestības enerģiju Klātbūtnes pavairošana. Par Patiesības vārtiem ir ziņots jau iepriekš. Patlaban ir nepieciešams atzīmēt, ka daudziem snaudošajiem pat ļoti īslaicīgi Mīlestības atklāsmju/Apgaismības mirkļi spēj iedarbināt Apziņas dziedināšanos un transformēšanos. Mēs uz šo procesu raugāmies, kā uz izrāvienu.
Patreizējais laiks rosina īpaši dziļu ieniršanu savā Dievišķajā Būtībā, jo enerģētiski tiek veicināta/uzturēta Dziļāka iekšēja Vieduma aktivācija, kuras Vārti sāka vērties visās diskrētās Gaismas [blīvajās] pasaulēs Laiku Apvienošanas dienā (20-21.04.2015). planetārajā līmenī šāda veida iegremdēšanās Būtībā – ir vēršanās pie Zemes Kodola Smalkmatēriju Programmām, ar mērķi – aktivēt unikālās attīstības programmas. Visas šīs programmas ir saskaņotas ar optimālo tālākvirzības ceļu noteikšanu katrai Dvēselei, kā arī saskaņotas ar katras Dvēseles potenciālu atklāšanas/izpaušanās plāniem. Pie tam atbalstošā ēteriskā enerģija, kā iepriekš, turpina un turpinās pieaugt un paplašināties, tādejādi daudzi sāks pamanīt sava dzīvības spēka nostiprināšanos un pastiprināšanos. Par cik ļoti daudzas Starojošās Sirdis savas Apziņas latiņu stingri notur pienācīgā augstumā, tad lēmums ir pieņemts – neturpināt vairs papildus piesaistīt Gaismu bremzējošos spēkus, un tādēļ – izdziedināšana sāks norisināties pietiekami straujos tempos, pie tam būtiski nekaitējot procesu saudzīgumam.
Saules ēteriskie lauki turpina saspiesties, vai arī, ņemot vērā ēterisko enerģiju atbalstošo nozīmi – turpina koncentrēties Spēkā. Tas ir nepieciešams tā dēļ, lai ar fiksētu Staru [uzliesmojumu] palīdzību dzēstu prāta vecās/nokalpojušās struktūras un koncepcijas/uzskatus, un tāpat arī lai pārformatētu (līdzīgi kā datorā) informācijas ierakstus, atbilstoši Galaktiskās Attīstības Programmai, tagad jau apstiprinātajai, un caur Jaunās Trīsvienības Kanālu translējamajai. Uz šo brīdi norisinās šīs Programmas izvēršana/izplatīšana jūsu Galaktikas sektorā, kā arī notiek šīs Programmas iedarbināšana arī visās citās diskrētās Gaismas 5D un 6D līmeņa pasaulēs.
Planetārā attīstība jūsu [Saules] sistēmā, šo pieminēto Programmu ietvaros, patlaban tiek atbalstīta/uzturēta caur Urānu/ caur Viņa komutatoru pārraidītajiem [Saules ēterisko enerģiju] Stariem. Saturns, kā jau iepriekš tika minēts, atbalsta/uztur Mīlestības Atbildības enerģijas. Aplūkojot Zodiakālā apļa ietekmi, kas jaunajās pacelšanās enerģijās paplašinās, uz jūsu sistēmu tagad tiek pārraidīti daudzskaitlīgi aktivācijas Stari caur Andromēdu un Antaresu. Šie Stari visvairāk tiek vērsti uz Iekšējā Vieduma pamodināšanu, taču patreizējā Kopējās Apziņas lauka apstākļos, tie vēl netiek uztverti pietiekami plašā spektrā, respektīvi, tie nevar aptvert visus [cilvēkus]. Tomēr visdrīzākajā laikā tiks pabeigta katras Dvēseles tālākvirzības Programu izstrāde, un Stari paplašināsies savā spektrā un pieaugs iedarbībā. Iedarbības spektru katrai Dvēselei piemēro, atbilstoši tās turpmākajam attīstības ceļam, kurš jau ir nosprausts.
Svarīgi ir atzīmēt, ka paralēli mūsu/jūsu Lieliskajam kopīgajam Gaismas Ieguldījumam, ir aizsākta arī Cefeja un Vaļa [zvaigznāju] enerģiju ietekmes pastiprināšana. Tās galvenokārt veicina noslēdzamās dualitātes spēles stingro konstrukciju sašķobīšanu, lai vienas un tās pašas lietas divējādā uztvere varētu satuvināties, un tātad – varētu kļūt Vienota. Cefeja enerģijas, nelielā intensitātē un šaurā diapazonā 20-21. Martā iedarbinātās, savu centrējumu pastiprināja un diapazonu paplašināja Laika Saplūšanas/Apvienošanās dienā (20-21.04.2015). Svarīgi atzīmēt, ka Cefeja enerģijas, papildus visam pārējam, atbild arī par Jaunā Galaktiskā Laika palaišanu, un tādēļ palīdz arī Zemei noskaņoties uz jaunā vispārējā attīstības cikla unikālā Mīlestības virzības ritma aizsākšanu.

https://youtu.be/Yxv2LA9I4Ps

Brīnišķīgais Gaismasnesēj, katrs Tu [ikviens no jums] pauž neatkārtojamu Gaismu, kura tik svarīga un vajadzīga ir Vienotajai Mīlestības Apziņai. Mēs jau esam devuši Atslēgu, kura palīdzētu jums Apziņas augšāmcelšanas procesos, un tagad vēlreiz to atgādinām – atsevišķo Daļiņu/Dvēseļu Unikālo Izpausmju Vienotība. Kopš tā brīža, kad uzticies Plūsmai/ Iekšējam Aicinājumam, un tātad arī Dievišķajai providencei, tu iesi viegli un brīvi uz priekšu, ejamais ceļš iezīmēsies gluži vai pats no sevis – tādas ir jaunās Mīlestības āres. Ļauj sev, atslābinoties, tās ieraudzīt, un sajust tās. Ikvienam ir savs unikāls Plūsmas tecējuma ritms, tādēļ nav nekādas jēgas censties līdzināties kādam citam, savā Kalpošanā Visiem. Dvēseles ar augstu ieguldīto potenciālu (ar augstu Gaismas koncentrācijas līmeni), izpaužot priekš VISIEM Savu Atvērtības Dāvanu, veido strauju virpuli/ izraisa lielu kustības ātrumu sev apkārt. Blakus var atrasties Dvēseles, kuras pilda šīs telpas harmonizētāja lomu, rodot Mieru nemierīgajā pasaulē.
Mēs jau esam stāstījuši, cik daudzšķautnaina ir Gaisma katrā no jums. Šeit vietā būtu tāds piemērs: milzumdaudz dažādu akmentiņu/ kristāliņu ir uz Zemes, dažāda blīvuma, dažādas krāsas, faktūras un elastības, neiedomājamās nokrāsās laistošos un pārsteidzošiem dzīslojumiem izrotātu, tomēr visi tie tik un tā ir akmeņi/ kristāli. Viņi visi ir tik dažādi, un katram ir savs skaistums. Un tādēļ – vai gan var būt kāds no tiem labāks vai sliktāks? Katram ir sava loma, savs plāns izpildāms, un katra loma, katrs plāns ir Svēts. Monāde, no daudzām Dvēselēm sastāvošā, uzkrāj/vairo savu Gaismas izaugsmes pieredzi caur katru atsevišķo Sevi tāpat saskaņā ar Plānu, un mēs arī par to jau esam iepriekš runājuši. Monādes sakuplošana, jeb, varētu teikt, Dvēseleļu plašāka sapumpurošanās, formējas, pateicoties katra Brīnišķīgā Gaismasnesēja ieguldījumam – par tik, par cik Viņš/Tu atklājis esi savu neatkārtojamo Unikalitāti sev/pasaulei. Uzmirdzējušo Siržu Gaismas Spēks, uz Zemes radītais, pārspēj un pārspējis ir visas pat pašas drosmīgākās cerības. Aleluja Mīlestībai !!!
Un tā, katram ir savs attīstības/izaugsmes ceļš, sava dzīves upe, savs Gaismas virzības redzējums. Taču visas upes, ātrāk vai vēlāk, ietek jūrā, iepludinot savu neatkārtojamo pieredzi Vienotajā Mīlestības tecējumā! Ļauj, Brīnišķīgais, dzīvei caur sevi tecēt, nepretojies tās ritmam, tad arī dzīves jauno melodiju un ritmu nelinearitāte arvien vairāk pieslēgsies tavam darbam, sekmējot izaugsmi. Jums taču ir zināms, ka Lēmums pieņemts – visas līdzšinējās linearitātes sfēras, jeb darbību veikšanu noteiktā secībā, kas labi jums pazīstama no patreizējās pieredzes, ir paredzēts aizvērt. Tepat arī jāpiezīmē, ka jauno nelineāro struktūru šeit jau ir ieviests pietiekami daudz – aktivētas un darbojas jau vairāk nekā sešas, bet vismaz astoņas vēl atrodas palaišanas režīmā. Katrai no nelineārajām struktūrām ir savas īpatnības, un katrs no jums/mums var būt pieslēgts tiklab vienam nelineārajam pulkstenim, kā arī vairākiem. Vispār ņemot, nelineārā laika virpuļu sarežģītība un ātrums ir atkarīgs no konkrētās Kalpošanas mērķiem, no Dvēseles Lādiņa un izpausmes, un tāpat arī no uzkrātā Mīlestības Atbildības Spēka.
Pat pie visas patreizējo procesu unikalitātes un sarežģītības – Katras Dvēseles potenciāls jau ir noteikts, un priekšdarbi tā vai cita laika pulksteņa aktivācijai jau ir veikti. Ir vērts piezīmēt, ka  pacelšanās pieredzes sakrāšanai/papildināšanai iesākumā tiek iedarbināts minimālas/cilpveida nelinearitātes pulkstenis. Tas tiek darīts tālab, lai cēloņu-seku izsekošanas process būtu pietiekami vienkāršs/spilgts/pamanāms. Iespēja piefiksēt vai nepiefiksēt pieslēgšanos šādam pulkstenim ir atkarīga vienīgi no vēlēšanās saskatīt Patiesību, bet izpaustā patiesā vēlme Kalpot Visiem caur savu Unikalitāti – liecina par fiksācijas, jeb pieslēgšanās konkrēto brīdi. Brīnišķīgais Gaismasnesēj, atļauj sev paraudzīties uz pasauli – bez jebkādiem priekšnosacījumiem – kaut vai tikai uz brīdi – un Patiesības Grauds sāks dzīt savus asnus, jauno vareno enerģiju atbalstīts un uzturēts. Daudzi jo daudzi no patiešām Diženajiem mums/jums strādā pie saudzīgās pamodināšanas procesa, taču sākotnējajam grūdienam, sākotnējajam impulsam – sākotnējajam NODOMAM ir jānāk no jūsu pašu iekšienes – tāds ir Plāns.
Diženu pārmaiņu un pacelšanās laiku dzīve tagad mums piedāvā, un jūs esat šī laika liecinieki un tieši Līdz-Radītāji. Tagad jums pieaug arī Savas Dievišķās Būtības apzināšanās nozīme. Sargāt un novērtēt katru nodzīvoto mirkli, papildinot Vienotā pieredzes krātuvi, īpaši uzmanīgi izturēties pret visu, ko dāvā jums Dzīve savā Viedumā – tas ir vissvarīgākais patlaban, Gaismekļi. SEVIS atcerēšanās mirkļi, Sava Dievišķā Spēka apzināšanās mirkļi veido pavisam citus, kvalitatīvi daudz savādākus notikumu vektorus. Mēs vēlāk par to plašāk pastāstīsim, bet tagad izcelsim divas lietas jūsu uztverē, kam nepieciešams patlaban pievērst sevišķu uzmanību – tā ir vainas sajūta, un sekošana pagātnes dogmām.
Vainas sajūta, kā nozīmīga duālās pieredzes daļa, gremdējoties Gaismas retinātākajos izpausmes līmeņos, ir daudzu cilvēku apziņas laukos ierakstīta vēl joprojām. Šo aspektu dzēšana, sakarā ar vispārēju pacelšanos, patreiz ir viena no galvenajām prioritātēm. Vainas sajūta nomāc un apdzēš Gaismas potenciālu. Par ko gan jūs jūtaties vainīgs? Pats taču jūs esat – gan aktieris, gan scenārija autors savai lomai. Nav itin neviena, kas varētu kādu tiesāt vai nosodīt. Vaina saistās ar baiļu sajūtu, un mēs jau esam par to runājuši, un pievēršam vēlreiz uzmanību šim svarīgajam aspektam. Jūs visi esat Diženas Būtnes !!! Pavēlēšana, un vienu cilvēku pacelšana pāri pār citiem – tā ir tikai savu izvēlēto lomu izspēlēšana. Tīeši tādēļ – tikai jūsu PAŠU spēkos, Mīlestības Līdz-Radītāju spēkos ir šos noteikumus izmainīt. Tāpat kā konstruktoram visvieglāk ir pašam novērst kļūdu savā izgudrojumā – tā arī jums, kā šī sava projekta Līdz-Radītājiem, visoptimālāk ir – Sevī Pašā izmainīt prioritātes.
Nav ko gaidīt palīdzību no ārienes – izmainiet savas uztveres paradigmu! Beidziet par sevi domāt kā par mazām būtnītēm, kas nomaldījušās šinī blīvajā pasaulē un atkarīgas tagad no bezgala daudziem dažādiem apstākļiem. Jūs jau sākotnēji esat bijuši un esat Dievišķas Būtnes, kurās glabājas gan pagātnes atmiņa, gan arī milzīgs Savas Dievišķības atklāšanas potenciāls. Šī potenciāla atklāšana sākas ar Savas Dievišķās Sirds Patiesību apzināšanos, un ar spēju izjust Dzīvi kā Mīlestību, tās daudzējādajās izpausmēs. Jebkādas izmaiņas jūsos aizsākas, un arī turpinās – pateicoties jūsu centienu un nolūku skaistumam un spēkam. Mēs, kā daļa no Vienotā, esam jūsu atbalstošā struktūra, palīdzot jums izkļūt no ilgās un sarežģītās uzturēšanās pieredzes pašos retinātākajos Gaismas izpausmes līmeņos. Taču galveno darbu, Gaismas sākotnējo uzliesmojumu pēc mūsu pagrūdiena, šajos diskrētajos/blīvajos līmeņos radāt jūs paši. Mēs, kā daļa no jums, varam Līdz-Radīt – vienīgi caur jūsu rokām un Sirdi. Atslēga, kuru tagad vēlamies jums dot – Nodoma Spēks.  

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5776018