pirmdiena, 2015. gada 13. aprīlis

Debesu Mīlestība - Eņģeļi caur Ann Albers

Debesu Mīlestība
11.04.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------
Lielai daļai no jums grūti iedomāties to Mīlestību, ko mēs pret jums izjūtam Debesīs. Jūs esat iepazinuši uz Zemes nosacītu mīlestību, mīlestību, kura tiek saņemta par nopelniem, vai sniegta kā atzinība, taču Mūsu Mīlestībai nav ar to nekā kopēja. Mēs Mīlam jūs, jo zinām – Kas Jūs Esat savā dziļākajā un patiesākajā būtībā.
Kad jūs domājat, ka esat ’kļūdījušies’ – mēs zinām, ka tā ir jūsu iespēja izaugsmei. Jūs bijāt izdarījuši izvēli, kura noveda pie nevēlama rezultāta – un nu tagad jūs varat visu veidot savādāk. Kad izjūtat ko mazāku par Mīlestību – mēs zinām, ka jūs esat sarūgtināti par to, ka vēl neaptverat – kā būt Mīlošiem noteiktās situācijās. Mēs varam saredzēt tikai Patiesību, dārgie. Mēs saskatām zem virskārtas jūsu Siržu brīnišķīgo Gaismu un Nevainību, kas vienmēr tiecas izpausties.
Kad jūs sējat zemē sēklu, jūs varat pie sevis nodomāt, ”Es redzu šeit tikai cietu apvalku. Es redzu dubļus, kuri klāj šīs sēklas. ” … Vai arī – tā vietā jūs varētu ieraudzīt pašu stādiņu, ko esat iesējuši, un savā iztēlē skatīt – kā šī sēkla pārvēršas skaistā ziedā vai raženā augā … Vairums no jums varētu teikt, ”Jā, es redzu šo cieto apvalku, es redzu šos dubļus, taču es redzu arī skaisto ziedošo augu, kas izaugs no šīs sēkliņas. Es iedomājos arī gardos dārzeņus vai augļus, kad tie būs nogatavojušies. Es redzu ne tikai sīko ierobežoto realitāti, kas atrodas manā acu priekšā, bet arī to bezgalīgo potenciālu un brīnišķīgo skaistumu, kas šobrīd tanī vēl tikai briest.”
Tagad jūs saprotat, dārgie – KĀ mēs jūs saredzam. Mēs ZINAM jūsu Gaismu. Mēs ZINAM Mīlestību jūsu Sirdīs. Mēs ZINAM, ka iecerēts ir, lai jūs šeit uzplaukstat par Mīlošām Dvēselēm, kas patiešām ESAT – kad tikāt iesēti uz šīs planētas! Un tādēļ – mēs nevaram neko citu darīt, kā vien Mīlēt jūs, lolot jūs, un uzturēt redzējumu par jūsu plaukstošo Mīlestības pilno realitāti.
Iedomājieties šo Mīlestību, dārgie. Iedomājieties to, ka ir Būtnes, kuras nekad jūs nepametīs, nekritizēs, neatteiksies jūs Mīlēt, neliks jums nopelnīt Mīlestību – bet tikai uzmundrinās, atbalstīs, un virzīs jūs, maigi iedvesmojot pat tad, ja būsiet kaut kādu iemeslu dēļ nomaldījušies no Mīlestības ceļa. Tad, kad jūs pilnā mērā spējat saņemt šo Mūsu Mīlestību – tad jūs varat Dāvāt šo Mīlestību arī citiem tāpat, – un jūsu pasaule patiešām kļūs par Debesīm Zemes virsū.    
 
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5753306