ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

Lēciens uz Jaunu Pārliecības Paradigmu - publicējusi Jennifer Hoffman

Lēciens uz Jaunu Pārliecības Paradigmu
20.04.2015 … publicējusi Jennifer Hoffman
http://enlighteninglife.com/make-your-le…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Vai jūtat, ka vecās mācības atkal parādās, un redzat, ka vecais atkal atgriežas jūsu dzīvē? Vai tās mācības, kuras uzskatījāt par pabeigtām, atgriežas atkal no jauna? Vai ir sajūta, it kā jūs virzītos atpakaļ, nevis uz priekšu? Šis ir svarīgs laiks cilvēcei, kad jūs caur vienas paradigmas noslēgšanu nonākat pie citas. Enerģētiskās pārmaiņas norit pakāpeniski, un ikviena pagātnes pieredze, kura pie jums atkal atgriežas – tā ir jūsu IESPĒJA – šoreiz to atrisināt ’daudz labāk’, nekā iepriekš. Jums nav jāmaina pilnīgi viss, jums vienkārši tikai jāpievieno šim risinājumam tagad klāt atkal jauns enerģiju līmenis, padarot šo risinājumu tagad ’daudz labāku’, un tādejādi nonākot caur to pie jaunas paradigmas, respektīvi – pie lēciena savā Pārliecībā.
Ikviena enerģētiskā frekvence šobrīd var tikt izmainīta, un katra izietā pieredze var tikt no jauna aplūkota un pārkalibrēta – lai transformētos uz augstākām vibrācijām, vai arī lai izietu karmisko ciklu no jauna. Ja tas jūs nogurdina, tad tas ir tikai tādēļ, ka jums nākas saskarties ar visu savu karmu vienlaicīgi, zinot, ka tieši tagad ir iespējams visu šo pieredzi transformēt. Jūs sastopaties ar nepieciešamību spert noslēdzošo soli ceļā uz jauno esības veidu. Šis ir jūsu ’Pārliecības lēciens’, atstājot aiz sevis visu zināmo, visu, kas pamatots uz pagātni un karmu, lai paceltos tagad savā radošumā. Pagātne pēdējo reizi parādās, ļaujot jums izdarīt izvēli – palikt vecajās enerģijās, vai arī pārcelties uz citu pieredzi, lai – izdarot Pārliecības lēcienu – no zināmās pagātnes pieredzes varētu nonākt pie nezināmā tagadnes potenciāla.
Ar katru jaunu frekvenču un vibrāciju līmeni, kuru jūs piedzīvojat, jums tiek dāvāta iespēja sastapties ar vecajiem lēmumiem un izvēlēm, atkārtoti izejot šo pieredzi, lai jūs varētu izvēlēties starp aizejošo un tagadējo, starp veco paradigmu un jauno. Tā nav atgriešanās atpakaļ. Tā ir jūsu enerģiju, jūsu ieņemtās dimensijas un paradigmas pārskatīšana, uztaustot tos ieradumus, kurus ir jāizmaina, lai jūsu jaunradītā enerģija atbilstu daudz augstāku dimensiju struktūrām. Paradigmu nomainīšana – tas ir Pārliecības lēciens, kurš pārceļ jūs no tā, ko zinājāt – uz nezināmo. Tas ir solis uz priekšu, atsperoties no pagātnes.
Enerģija, dinamiskā plūsmā plūstot, visu laiku pārvietojas uz priekšu, un nekad atpakaļ. Ja jūs jūtat, ka pagātne atgriežas jūsu dzīvē, tad tas ir tādēļ, ka jums šīs pagātnes enerģijas ir nepieciešanas, lai tās pārradītu. Jūs varat tagad iemācīties dzīvot pa jaunam, taču tam nepieciešama savas Pārliecības transformēšana, kas ir augšāmcelšanās pamatu pamats. Jūs paceļaties no vecās paradigmas uz jaunu – no pagātnes enerģētiski pakāpjaties soli augstāk.
Tās problēmas, kuras pie jums tieši tagad atgriežas no pagātnes pieredzes – jums ir nepieciešamas – lai jūs varētu izdarīt jaunas, pavisam savādākas izvēles. Ja jūs tikāt izvēlējušies bailes iepriekš, tad tagad jums tiek dāvāta iespēja izvēlēties, izejot no Mīlestības un drosmes pozīcijām. Ja jūsu pagātnes izvēles saturēja naidu, drāmu un haosu, tad tagad jums ir iespēja izvēlēties uzturēt mieru un prieku. Nekad nav bijis tā, ka Visums ’kāptos atpakaļ’, tā ir tikai jūsu personīgā šīs situācijas interpretācija. Arī kad jūs būsiet pārcēlušies uz augstākām vibrācijām – jums tik un tā būs jāsaskaras ar šīs dimensijas pieredzi, dzīvojot kopā ar cilvēkiem, ar kuriem jums ir iespēja dalīties. Tā ir JŪSU IESPĒJA – ieviest šīs jaunās frekvences un enerģētiskos savienojumus savā dzīvē, un savukārt citiem ir iespēja – izvēlēties – pieņemt to, vai nē.
Šis ir milzīgu pārmaiņu laiks, un jūs attīstaties un paceļaties – pat ja jums reizēm šķiet savādāk. Te nav itin nekā tāda, ko jūs varētu izdarīt nepareizi vai kļūdaini. Ikviena izvēle, kuru jūs izdarāt – ir PAREIZĀ izvēle priekš jums brīdī, kad jūs to izdarāt. Kad jūs būsiet gatavi izdarīt savādāku izvēli – tad jūs to noteikti izdarīsiet. Izturieties iecietīgi pret sevi, jo jūs piedzīvojat patlaban savas Dvēseles integrēšanos neskaitāmos līmeņos, katrs no kuriem atver jaunu jūsu enerģētiskā potenciāla portālu.
Katra jauna pārbīde Apziņā saistās ar jaunām frekvencēm un jaunu lēcienu savā Pārliecībā, pārceļoties uz savādākām savas esības dimensijām. Praktizējot ikvienā situācijā neiesaistīšanos un atrašanos vērotāja pozīcijās, un izvairoties jebko nosodīt – jums var atklāties daudz plašāks iespējamo izvēļu spektrs. Tad jūs varēsiet ieraudzīt lietas – tādas, kādas tās ir – bez savu emociju, uzskatu un uztveres filtriem, lai tādejādi atcerētos, ka jūs PAŠI esat spēkpilni savas realitātes radītāji un uzturētāji, visās tās dimensijās, līdz ar visiem tās elementiem, iespējām un potenciāliem. Pieņemiet savu Pārliecības lēcienu, un esiet droši, ka tas jūs aizvedīs pie Prieka, Mīlestības, Miera un Pārpilnības, kuru jūs vēlaties.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5769837