sestdiena, 2015. gada 11. aprīlis

Kāpēc jaunatnei kļūt garīgai???

Kāpēc ir svarīgi, lai jaunatne kļūtu garīga un apjaustu Dievu, Bagavān?

Šrī Bagavāns:
“Šajā dzīves periodā kļūšana garīgam vai gūt savienojumu ar Dievu nav garīguma labā vai Dieva labā. Nē! Mēs vēlamies izmantot garīgumu, mēs vēlamies izmantot Dievu jūsu labā, lai palīdzētu veselības, bagātības, attiecību, panākumu jomās. Tāpēc mēs vēlamies izmantot garīgumu, tāpēc vēlamies piesaistīt Dievu. Un Dievam nav iebildumu. Vēlāk gan paši jūs apjaušat, ka ir tik daudz prieka attiecībās ar Dievu. Bet patlaban redzējums nav tāds, tāds nav mērķis. Tagad jautājums ir- iesaistieties biznesā ar Dievu. Kā izmantot Dievu, lai sekmīgi nokārtotu eksāmenus, lai gūtu panākumus profesijā, pārrunās, darījumos- visās šajās lietās jūs varat izmantot Dievu. Tāpat kā varat savam labumam izmantot saules enerģiju, tāpat varat izmantot Dievu.

Tas pats ar garīgumu, ar garīgumu jūsu labuma sasniegšanai. Mēs vēlamies, lai jūs piepildītu sevi. Nav nekā slikta sevis piepildīšanā. Jūs vēlaties to, jūs vēlaties vēl ko, nekā slikta tur nav! Ja vēlaties lielu auto, tas nav nekas slikts. Ja vēlaties lielu māju, arī tas nav nepareizi. Jūs gribat ieņemt labu stāvokli sabiedrībā, nekā nosodāma. Jums sevi ir jāpiepilda. Piepildot sevi, tas izplešas un izplešas un izplešas. Beigās izaug tik liels, ka jūs sākat interesēties par visu cilvēci, par visu zemi un visu citu. Un tas notiek pavisam dabīgi. Bet jums jāsāk ar sevis piepildīšanu. Centieties iegūt izglītību, saņemiet ļoti labas atzīmes, labu darbu, iegūstiet vēlamo draudzeni vai draugu, jums visas šīs lietas ir jāspēj iegūt. Un jūs to varat saņemt, ja sevi pārprogrammējiet. Un, ja to darīsiet, tad būsiet piepildīts. Tas ir pirmais izaugsmes solis. Tas novedīs pie transformācijām, pie brīvības, pie atmodas un Dieva apjausmas.

Un tā, mēs to nedarām Dieva dēļ. Mēs vēlamies pielietot un izmantot Dievu. Mēs vēlamies izmantot garīgumu personīgajam labumam.”


Vienotības universitātes Atmodas mācība