ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

Atrodiet Mīlestību! - Eņģeļi caur Ann Albers

Atrodiet Mīlestību!
18.04.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule

Sviniet, dārgie! Jūs esat izauguši! Šeit uz Zemes ir fantastiski spēcīga enerģija tieši tagad. Saskarieties, noskaņojieties, un fokusējieties uz to, ko jūs Mīlat. Bet vēl labāk – VIENMĒR tiecieties fokusēties uz Mīlestību, lai arī kādā situācijā šobrīd jūs atrastos.
Iedomājieties pašu problemātiskāko personu savā dzīvē. Ko tieši viņā jūs varat Mīlēt? Varbūt jūs varat Mīlēt faktu, ka viņš ir iemācījis jums paplašināt robežas un gūt vairāk izpratnes par lietām. Varbūt viņš neapzināti ir mācījis jums ieklausīties sevī vairāk, nekā citos, vai arī uzticēties savām sajūtām, nevis akli paļauties uz citu cilvēku spriedumiem. Varbūt viņš ir rosinājis jūs ieskatīties daudz dziļāk sevī, un rast savā iekšienē daudz vairāk pacietības, iecietības un līdzcietības – tiklab pret sevi, kā arī pret citiem. Lai cik arī ”šausmīgs” šis cilvēks jums izliktos – jūs noteikti varēsiet atrast kaut ko tādu, ko viņā Mīlēt, ja vien pacentīsities. Ja vien jūs vēlēsieties – jūs noteikti ieraudzīsiet Dievišķo dzirksti viņā, lai cik arī sīku un slēptu, jo sapratīsiet, ka viņš taču nāk no tā paša Avota, no kura jūs.
Kad jūs esat nonākuši tādā situācijā, kas jums nepatīk, rodas jautājums – kā gan lai to Mīl, … ja tā ir tik nepatīkama? Pieņemsim, ka jums ir grūtības apmaksāt savus rēķinus. Jūs varat pateikties Dievam par doto iespēju nostiprināt ticību brīnumiem un citu cilvēku labestībai. Pieņemsim, ka jums ir veselības problēmas. Jūs varat pateikties Dievam par brīnumaino izdziedināšanos un par iespēju iziet ārpus saslimšanas cēloņiem. Pieņemsim, ka jūs gribat jaunu darbu, bet nezinat, kā to atrast. Jūs varat pateikties Dievam par to, ka viņš iedrošina jūs sapņot par ko vairāk, un varat iepriekš jau pateikties par jauno darbu, kas jūs sagaida. Jebkurā gadījumā – jūs vienmēr varat atrast daudz Mīlestības, ko veltīt sev un citiem. Un kad jūs to darāt – jūs transformējat ne tikai sevi, bet arī visu savu dzīvi.

Dārgie, mēs ļoti jūs Mīlam! Mēs saredzam Mīlestību itin visur, kur palūkojamies. Mēs saskatām to, ka smagās situācijas ir pārejošas, un ka ”nelāgās” Dvēseles vienkārši ir aizmirsušas Sevi. Mēs zinām, ka ikvienā situācijā, ikvienā lietā un ikvienā būtnē IR Mīlestība, kura tiecas izpausties uz āru. Tas ir tas, KĀ dēļ mēs dzīvojam Mīlestībā. Un arī jūs to varat. Nepieciešama vien praktizēšanās.


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5763084