ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

Tiem, kuri pazīstami vai grib iepazīt MoolaMantras spēku.

Tiem, kuri pazīstami vai grib iepazīt MoolaMantras spēku.
Mūsu zemes kurators Indijā- Kirans- atsūtīja sekojošu ziņu. Mēs jau zinām, ka 1.maijs ir MM (Moola mantra) diena, kad visā pasaulē ar īpašu dziļumu un intensitāti tiek skandēta šī mantra.
Om sačitananda parabramma
Purušotama paramatma
Šrī Bagavatī sameta
Šrī Bagavatē namahā.

Ieguglējiet "Moolamantra" un atradīsiet daudzas muzikālās versijas! Tāpat inetā atradīsiet arī tulkojumu.
Mūsu latviskotais un tēlainais tulkojums ir šāds:
Šajā Dieva laistajā pasaulē, kurā ir viss (un vienlaikus nekas)- apziņa, esība un laime- harmonijā un saskaņā mīt divas sākotnes: vīrišķais un sievišķais, prāts un sirds, diena un nakts.

Daļa cilvēku visā pasaulē jau uzsākusi garīgo sadhanu (garīgo praksi, vingrinājumus) un ik dienas skandē 108x MM. ("skandēt" šajā gadījumā nozīmē izrunāt, bet, protams, var arī izdziedāt)
Pēdējie precizējumi (vakardienas) šajā jomā:
*Spēcīgā sadhana tiek veikta no 1.-31.maijam, skaitot MM
*kopējais skandētais MM skaits katram dalībniekam- 10.000 (parēķinot sanāk katru dienu 3x iziet cauri krellītēm, kurās ir 108 bumbiņas) :))
*Varat kādā dienā skandēt arī vairāk, ja ir tāda vēlme
*Garīgās sadhanas nodomi ir divi:
1) personīgais (lūgums par jebkādu tēmu), katrai reizei var būt arī savs nodoms vai lūgums, tāpat tas var būt viens LIELS lūgums
2) paaugstināt Latvijā apziņas līmeni- šis ir nemainīgs katrai reizei. Formulējums varētu būt- Latvijā paaugstinās apziņas līmenis
*Jo vairāk cilvēku iesaistās, jo darbība un rezultāti spēcīgāki
*šajā reizē svarīgi ir skaitīt- cik reizes nomantrota MM:)) Tad liksim šos skaitļus kopā...
Kirans minēja, ka Latvijai vajadzētu 50 dalībniekus... Solīju, ka darīsim, ko varēsim:))
*Atceramies- jo vairāk dodam, jo vairāk saņemam- tāds ir Kosmosa likums:))

Jā, ļoti labi apzinos, ka šī sadhana prasa nodošanos un apņēmību vesela mēneša garumā. Jā, tas ir izaicinājums un pārbaudījums katram mums. Vai to gribam, varam un spējam?:))
Pamudiniet sevi uz šo soli un piebikstiet draugu!:)))

Ierosmei dažas atsauksmes:
Kad klausos MM, tad lūdzu nonākt iekšējā mierā, un momentā sajūtu līdzsvaru un mieru. Mans prāts nespēja noticēt tik ātriem rezultātiem! Paldies, Dievišķā Klātbūtne!

Visa mana ģimene klausās MM. Mantrai ir spēcīga iedarbība, īpaši labi nomierina bērnus! Tagad dzīvojam daudz mierīgāk.
Man patiešām patīk klausīties MM darbā. Tā apklusina prāta pļāpāšanu, radot lielāku skaidrību un padarot manu darbu ražīgāku.
Es turpinu dzirdēt MM pat tad, kad tā jau beigusies. Pārsteidzoši!
Guļu daudz dziļāk un jūtos daudz enerģiskāk. Mans enerģētiskais līmenis ir neticami uzlabojies. Tas ļauj paveikt daudz vairāk.
Un vēl viena pavisam "svaiga"
Sāku skandēt MM no 14.aprīļa. Rakstu arī lūgšanu grāmatu- t.i. pierakstu visu, ko lūdzu Dievišķajam. Mani ļoti iepriecina fakts- lai ko es lūgtu, tas viss tiek atbildēts un izpildīts dažu stundu laikā, citas lūgšanas piepildās dažu dienu laikā. Neviena lūgšana nav tikusi neuzklausīta. Ilgāk par sešām dienām nav kavējusies neviena atbilde. Esmu ļoti, ļoti pateicīga, ka AmmaBagavāns tik ātri atbild uz manām lūgšanām. Paldies.