sestdiena, 2015. gada 18. aprīlis

Fragments no SOLĀRAS prognozes APRĪLIM 2015

Fragments no SOLĀRAS prognozes APRĪLIM 2015
~ Izpaušanās, Aktīva un Dzīvīga ~
http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule

4. Aprīlī, pilnmēness / pilna mēness aptumsuma laikā mēs šķērsojām jaunus enerģētiskos vārtus, un tiešā veidā izjutām pārbīdi enerģijās. Bija sajūta, ka smaga dūmakaina sega tiek negaidot novākta, lai parādītu jaunu mirdzošo ainavu. Šie enerģētiskie vārti iezīmēja robežšķirtni NE LEJUP, NE ATPAKAĻ VAIRS. Pat ja mēs nevarējām ieraudzīt šos vārtus – mēs spēcīgi tos sajutām.
Aiz šiem atvērtajiem vārtiem paveras ievērojami plašāka perspektīva, un košākas, daudz vibrējošākas krāsas. Viss rezonē ar augstāku Patiesību. Un kolīdz mēs speram soli šinī paplašinātajā mūsu Jaunās Ainavas laukā – ievērojama mūsu vecās dzīves un vecās ainavas daļa dabiski atkrīt.
Mēs esam sasnieguši mūsu vispārējās Konverģences jaunu fāzi. Kaut arī Konverģence nenoslēgsies vēl līdz jūnija beigām – mēs jau saņemam pamudinājumus no mūsu Sirds par to. Daudzi no mums jūt Konverģences aicinājumu, taču ne visai saprot, ko tas nozīmē.
Šinī laikā, kad mēs tuvojamies arvien ciešāk vispārējai Konverģencei, ir arī tādi cilvēki, kuri raisās prom no mūsu dzīves. Dažos gadījumos tas ir tādēļ, ka mēs sākam apdzīvot Jauno Realitāti, bet viņi izvēlas palikt dualitātē. Taču ne uz visiem to var attiecināt.
Daži no tiem cilvēkiem, kuri raisās no mūsu dzīves prom, ir mūsu labi draugi, kurus mēs no sirds mīlam, un kuri mīl arī mūs tāpat. Viņi nav apmaldījušies, un nav arī iestrēguši dualitātē. Taču enerģētiskais savienojums mūsu starpā ir zudis. Reizēm ir tāda sajūta, ka mēs saucam viens otru arvien pieaugošā tukšumā. Viss, ko mēs varam sadzirdēt, tā ir vārga atbalss … atbalss … atbalss. Un ik reiz, kad mēs saucam, viņi šķiet arvien tālāki un tālāki.
Aprīlis dāvā daudziem no mums jaunu Tīru Buru. Tai ir nepieciešams, lai mēs parādam – tieši kādu dzīvi mēs īstenībā vēlamies. Mums tiek dota iespēja radīt sev pilnīgi jaunu dzīvi, uzvelkot tai pavisam jaunu Tīru Buru. Tad ir ļoti svarīgi – skaidri parādīt savu paplašināto redzējumu, un IERAUDZĪT VAIRĀK. Tas, ko mums noteikti nevajadzētu darīt – mums nevajadzētu vienkārši tikai pārcelt savu veco dzīvi uz jaunu apkārtni, jo tādejādi rīkojoties, mēs zaudējam izdevību veikt savu kvantu lēcienu uz Jauno Realitāti. Tāpat ir svarīgi, lai mēs neizraibinām savu Tīro Buru ar bezjēdzīgiem ķeburiem tādēļ vien, lai tā neizskatītos tik tukša. Visam, ko tagad mēs uz tās uzrakstām, jābūt ārkārtīgi Patiesam un Īstam.
Ir vērojams arī izteikts Neredzamā ieraudzīšanas elements Aprīlī, kas ļauj mums daudz skaidrāk pamanīt agrāk slēptos un nepatiesos momentus sevī, citos, un pasaulē kopumā. Pasaules ”problēmu” sakne kļūst daudz skaidrāk saskatāma. Mēs varam ieraudzīt, kā alkatības un korupcijas spēki uzurpē valdības, korporācijas un pasaules finanšu sistēmas. Kļūst acīmredzams, ka mēs nevaram to izlabot, kamēr paši turpinām līdzdarboties šinī sistēmā. Tā vietā mums nepieciešams gluži fiziski iesakņoties pavisam Jaunā Realitātē, un pie tam mums ir pilnībā jāiedzīvojas šinī Jaunajā Realitātē, lai mēs vairs nebarotu un neuzturētu veco sistēmu. Tas ir tas, kā dēļ steidzīgi nepieciešams pievērsties Jaunās Realitātes atbalsta punktiem / Patiesuma Bākām, vai arī pašiem tādus radīt.

Aprīlis ir spēcīgs mēnesis, kad milzu vārti atveras daudziem no mums. Tas ievada periodu, kurā mēs iesakņosim un nostiprināsim tās monumentālās izmaiņas, kuras patlaban piedzīvojam. Šis tagad ir laiks mums arvien komfortablāk iejusties mūsu Jaunās Ainavas vibrējošajās krāsās, un ļaut tām piepildīt visu mūsu būtību, par cik mēs akceptējam šo augstāko Jauno Realitāti, kā savu dominējošo realitāti, kurā piemērojam visu savu iegūto Viedumu un izpratni visos savas ikdienas dzīves aspektos, un pilnībā apzinamies, ka tagad ir pienācis laiks dzīvot savu Patieso Dzīvi kā Patiesajam.
Mēs tuvojamies cikla nobeigumam, un vairākas svarīgas lietas mums vēl ir jānokārto. Daži no mums gatavojas pamest savu veco darbu un attiecības. Sen aizsākti projekti beidzot tiks nobeigti. Tas ļaus mums brīvi un ar pilnu sparu doties Īstajā Virzienā, vai arī – ja mēs tur jau esam – ļaus nostiprināt un pilnveidot savu jaunradīto.
Mēs tagad oficiāli esam  NE LEJUP, NE ATPAKAĻ VAIRS zonā, un tā ir tā vieta, kur turpmāk nepārtraukti mēs būsim un atradīsimies. Mēs bieži sajutīsim plūstošas smiltis sev zem kājām, un iemācīsimies uzreiz atrast stingrus Patiesības pamatus, kur ikviens var gūt stabilitāti. Mēs tāpat saprotam, ka nevaram vairs savu enerģiju ieguldīt, kur pagadās – visam, ko mēs darām, jābūt ABSOLŪTI PATIESAM.
Aprīļa mēnesī mēs noskaidrosim savu jauno ceļu un radīsim jaunus veidus, kā izmantot savas Patiesās Dzīves jaunās iespējas. Mēs saņemsim neskaitāmus mājienus un pamudinājumus, kas palīdzēs ieturēt mums mūsu Īsto Virzienu. Jauni savienojumi un aizraujošas iespējas var parādīties pilnīgi negaidot.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5761453