trešdiena, 2015. gada 8. aprīlis

Jupiters direkts no 8.04.2015 plkst.19:57 līdz 8.01.2016

Cilvēki būs iejūtīgāki un parādīsies vairāk ar iekšēju inteliģenci apveltīti indivīdi, jo ir izveidojusies sapratne, ka tā turpināt vairs nevar, ir kaut kas jāmaina. Tāpat paplašināsies dažādi labdarības projekti, kuriem būs zaļā gaisma. Bet "badīgākā" sabiedrības daļa  iespējams, ka pacels cenas dažādām precēm un pakalpojumiem, kas līdzi nesīs inflāciju. Finanšu tirgus būs diezgan nestabils. Arī elektrības cenas svārstīsies – it īpaši ap maija vidu. Enerģētisko resursu iegūšanas un tālāk pārdošanas tirgus arī kardināli svārstīsies. Pasaules politikas stabilitāte ir visai nenoteikta

It īpaši Grieķija šūpos Eiropas Savienības iekšējās politikas „ūdeņus”, jo līdz 11.aprīlim tur atrodas Venēra, bet līdz 12.maijam - Marss, kas dod zināmas pat priekšrocības šai valstij, jo kā zināms Grieķija atrodas Vērša zīmes pārvaldījumā, turklāt planēta Plutons ar savu enerģētisko vibrāciju palīdzību dod šai valstij iespējas šūpot Eiropas Savienības finansiālo stabilitāti.

Politiķiem būtu ieteicams ieklausīties tautas viedoklī. Finanšu un tiesību aizsardzības jomā pieaugs kādas ietekmīgas sievietes autoritāte, kurai nāksies pieņemt ārkārtīgi smagu lēmumu, kas ietekmēs plašas sabiedrības nākotnes perspektīvas.

Un tagad par citu tēmu:
Tieši no šodienas sabiedrībā pieaugs optimisms, ticība saviem spēkiem un pašapziņa, ka esam stipri un vareni! Nāk pavasaris un vasara, tas vieš prieku un cerību. Tāpat varu iepriecināt, ka tieši no šodienas veidosies lieliskas un ilgstošas attiecības starp tiem, kuri vēlēsies būt kopā uz mūžu.

Beidzot iespīd arī kāds saules stariņš ikdienā un arī prātos. Daudzi iekonservētie projekti palēnām var sākt iekustēties un sāks uzlaboties finansu plūsma, tiesa – ne uz ilgu laiku. Daudzviet veiksmīgi tiks realizēti biznesa projekti..

Lai pietiek optimisms un prieks darboties!

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=13123777