pirmdiena, 2016. gada 5. decembris

Ļaujieties piedzīvojumiem - 03.12.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers


03.12.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------
Ļaujiet sev izbaudīt piedzīvojumus savā dzīvē! Mēs esam pēdējā laikā daudz runājuši par sevis atbrīvošanu no gaidām. Vai varat iedomāties brīvību, ko iegūstat, kad atlaižat visas gaidas, un tā vietā vienkārši priecājieties katru dienu par dzīves piedāvātajām dāvanām? Vai varat iedomāties, ka jums ir savi plāni un ieceres, un vienlaikus jums ir bērna atvērtība dzīves sagādātajiem piedzīvojumiem? Vai varat uzticēties gluži kā bērni tam, ka Dievs jūs Mīl, un vēlas tikai labāko priekš jums?

Par cik tuvojas Ziemassvētku laiks, tik daudziem no jums ir tik daudz plānu! Tas ir brīnišķīgi! Jūs vēlaties sagatavot jaukas dāvaniņas, jums patīk svinēšana, jums patīk pabūt kopā. Mums patīk Mīlestība, ar kādu jūs plānojat un gatavojaties šiem svētkiem. Taču daudzi no jums tomēr sliecas piedzīvot stresu. Kad jūs aizmirstat aiz saviem plāniem un dāvanām Mīlestību, tad dzīve pārstāj būt piedzīvojums, tā kļūst par nastu.

Pieņemsim, ka jūs katrā ziņā vēlaties atrast īpašu dāvanu kādam sev ļoti tuvam cilvēkam. Tomēr jūs atklājat, ka nevarat to atļauties, vai varbūt jūs nevarat neko konkrētu izdomāt, vai arī veikalā nav tādas lietas, ko vēlējāties pirkt, vai arī jums nav tik daudz laika, lai sameklētu iecerēto … šeit var būt liels daudzums iemeslu, kādēļ jums šķiet, nevarēsiet īstenot savu oriģinālo un Mīlošo nodomu. Tā vietā, lai ļautos nomāktībai un sliktai pašsajūtai, esiet atvērti dzīves piedzīvojumiem! ”Lai notiek, Dievs. Tu esi mani radījis, un iedvesis man vēlmi sagādāt dāvanu mīļotajam cilvēkam. Tu zini manu situāciju, manu rocību, un manu laiku. Tu pazīsti tā cilvēka Sirdi, kuru es Mīlu. Vadi mani pie šīs īpašās dāvanas.” Ļaujoties šim Mīlošajam piedzīvojumam, jūs tiksiet vadīti pie kaut kā tāda, kas sajūsminās visus iesaistītos, kaut arī tas var krietni atšķirties no sākotnēji ieplānotā.

Pieņemsim, ka jūs ļoti ļoti vēlaties svinēt šos svētkus ģimenes lokā, taču tad jūs atklājat, ka arī kāds nelaipns un kašķīgs ģimenes loceklis gatavojas būt kopā ar jums. Jūs varat smagi nopūsties, un nolemt, ka jūsu svētki līdz ar to beigsies pat nesākušies. Jūs varat sapurināt sevi, lai mēģinātu tam stāties pretī. Jūs varat aizvērties un galveno uzsvaru likt uz svētku maltīti. Taču jūs varat arī atvērties Mīlošam piedzīvojumam. ”Dārgais Dievs, šis cilvēks ir mana problēma. Tas ir mans izaicinājums. Izmaini lūdzu kaut ko. Izmaini manu Sirdi. Izmaini situāciju … bet lūdzu palīdzi rast veidu, kā lai mēs Mīloši un labvēlīgi sadarbojamies šajos svētkos.” Šādi jūs atveraties brīnumiem, ko dzīve var jums piedāvāt.

Ticiet dārgie, Dievs jūs Mīl. Dievs vēlas jums palīdzēt radīt Mīlošas un harmoniskas dzīves pieredzi – jums pašiem un visiem iesaistītajiem. Atverieties piedzīvojumiem! Jūs noteikti var kalt savus plānus, jūs varat paust savas cerības un sapņus, taču tanī pat laikā jums vajadzētu būt atvērtiem Negaidītajam, atvērtiem Dejai, atvērtiem pārsteidzošajām Iespējām, ko dzīve jums piedāvā. Jūs pat nevarat iedomāties … iespējams, ka Radītājam ir padomā priekš jums kaut kas tāds, par ko jūs neesat pat sapņojuši.