ceturtdiena, 2016. gada 15. decembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 12.12.-18.12.


Šīs nedēļas galvenais notikums, bez šaubām, ir pilnmēness Dvīņos naktī no otrdienas uz trešdienu. Šis ir viens no visjaudīgākajiem pilnmēnešiem šogad. Tā veidošanā piedalās puse debesjuma spēku, kas ir ļoti, ļoti daudz. Šis pilnmēness izgaismos pēdējo 3-4 mēnešu rīcības sekas. Ja pēkšņi kkas dvēseliski iesāpas, tūdaļ meklējiet, kas par vainu! Atrisinājums jau ir jums blakus. Šis pilnmēness summā ir superlabs un atnesīs ļoti negaidītas ziņas.

Jau trešdien ap 15:00, kad naktī bija trakais pilnmēness, Mēnestiņš nomierinās un dodas uz savām mājām Vēžos, no kurienes sūtīs mums savu labāko emocionālo enerģiju. Šī enerģija ar mums būs līdz pat piektdienas pusdienas laikam. Labas dienas, kad domāt par ilgtermiņa projektiem.

Nedēļas nogalē laiks apstāsies. Ziņnesis Merkurs būs ļoti lēns. Jau nākamajā nedēļā tas pagriezīsies atpakaļkustībā. Pasaule apstāsies stopkadrā. Šis ir laiks, kad darīt smalkas, niansētas korekcijas dzīvē. Nu iedomājieties, jums dzīve apstājas un jūs mierīgi variet izpētīt, kas jums dzīvē der un kas neder, un smalki samainīt to, kas neder, pret to, kas der. Varbūt jums der/neder kādi cilvēki, darbs, sporta klubs, cigarešu marka, insulīna deva, tēja vai kafija no rītiem, braucienu uz vecvecāku kapiem regularitāte, mītnes zeme vai pilsēta, briļļu stiprums, seksa biežums, caurumu daudzums ausīs vai uzkārto dārglietu cena utt. utjpr. Stopkadrā ir jēga izpētīt pat absolūti ierastas un pierastas lietas. Tā nu sanāk, ka ir izpētes nedēļa ar spilgtu pilnmēneša gaismu un stopkadru. Lai veiksmīgi lietas izpētas un koriģējas! Lai laime!

Andis
andisgeste@gmail.com