sestdiena, 2016. gada 31. decembris

BŪT Brīvam - Eņģeļi caur Ann Albers

BŪT Brīvam
17.12.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------
Ikkatrs no jums IR Brīvs ikvienā savas dzīves mirklī. Mēs zinām, ka jūs ne vienmēr tā jūtaties. Jūs varētu iebilst, ”Es vēlētos iet atvaļinājumā, bet es nevaru to atļauties.” ”Es gribētu šim cilvēkam palīdzēt, bet man nav tādu līdzekļu.” ”Es vēlos teikt visu ko domāju, bet es pazaudētu tad savu darbu.” ”Es gribu pārtraukt neizdevušās attiecības, bet es nevarētu tad sevi uzturēt.” ”Es vēlos būt drošs, ka esmu pasargāts, bet ne jau es nosaku politiku.” ”Es gribētu atpūsties, bet mans steidzami veicamo darbu saraksts ir pārāk garš.” Šis uzskaitījums varētu turpināties …

Tomēr tā nav tā Brīvība, par kuru mēs runājam. Jums dažkārt var arī nebūt brīvības ”izdarīt” kādu lietu savā dzīvē, taču jums vienmēr ir Brīvība ”BŪT” tādam, kā jūs vēlaties, ikvienā savas dzīves momentā. Jums ir Brīvība BŪT Ticības un Mīlestības, Labestības, Cerības un Iedvesmas pilnam, vai arī BŪT šo vērtību noliedzējam, un fokusēties uz pakļaušanos nomāktībai, iztukšotībai, mūžīgai steigai un bailēm.

Jums ir dota IZVĒLE. Un izvēloties to, kas jūs ESAT, jūs sākat radīt savu piedzīvojamo realitāti. Tieši tas, kas jūs ESAT, izstaro savu enerģiju Visumam, un apliecina: ”Tas ir tas, kas es ESMU, un tas ir tas, ko es vēlos, lai Visums man atspoguļo.” Tātad, ja jūs izstarojat vibrāciju, kas, piemēram, saka, ”Es ESMU Mīlošs un Godājams cilvēks, un ESMU cienīgs arī pretī saņemt Mīlestību.” – jūs arī saņemsiet šo vibrāciju atpakaļ. Ja jūs izstarojat vibrāciju pasaulei, ka ESAT Mīlošs cilvēks, un citi jūs ierauga un Mīl par to, ka vispirms par citiem rūpējaties – jūs saņemsiet šo vibrāciju atpakaļ. Ja jūs izstarojat vibrāciju, ”Pasaule ir skaista, un man patīk šeit BŪT, par spīti grūtībām.” – tas arī jums atbalsosies no visām malām. Ja jūs izstarojat vibrāciju, ”Man ir daudz jāpaspēj, bet šobrīd es ESMU mierīgs.” – tieši tā arī būs jūsu realitāte.

Jūsu Brīvība, dārgie, izriet nevis no brīvības ”darīt” visu, ko vien vēlaties, bet gan sakņojas jūsu brīvībā ”BŪT” jebkurā vibrācijā, kuru jūs izvēlaties iemiesot dotajā brīdī. Jūs esat kā radioaparāts, kas pats sevi noskaņo, izvēloties raidošo staciju, un šādi noskaņo arī savus klausītājus.

Iededziet Ziemsvētku Gaismu sevī. Ļaujiet tai starot no jūsu spožajām un skaistajām Sirdīm. ESIET Mīlestība, kas jūs patiešām arī esat, un ļaujiet, lai jūsu problēmas un situācijas tiek Mīloši no tā Spēka puses risinātas, kurš Visumu radījis un devis jums Brīvu Gribu izvēlēties – KO jūs vēlaties iemiesot ar katru savu elpas vilcienu. Vienmēr un uz visiem laikiem … JŪS ESAT BRĪVI !!!