piektdiena, 2016. gada 30. decembris

DZIEDAM 01.01.2017.



Mūsu tautai ir teiciens- kā sāksim gadu, tā arī to dzīvosim! Nu jau astoto reizi Jauno gadu iesāksim ar tautas dziesmu un dainu dziedājumiem. Iesāksim ar laba vēlējumiem un labām domām sev, saviem mīļajiem un mūsu zemītei.

Mēs esam īpaši un to pierāda mūsu DZIEDAM enerģētiski spēcīgie vakari un mūsu kopīgā izaugsme. Piepildās labie nodomi un vēlējumi. Cik skaisti, ka esam domu biedri jau vairāku gadu ilgumā! Kopdziedāšanas spēcina katru dalībnieku, sniedz jaunas sapratnes, dziedina iekšējo pasauli un vairo mūsu tautiskās piederības apzināšanos. Vairo latvietiskumu pašos sevī. Paldies, ka to darām! Paldies, ka ejam šo ceļu kopā! Mīļš un sirsnīgs Paldies arī tiem, kuri tad, kad neesmu Latvijā, sanāk un sadzied! Un neļauj pārtrūkt dziesmu tecējumam. Mūsu kopdziedāšana līdzinās garai jostai, ko ik reizi papildinām ar jauniem rakstiem un sapratnēm.

Šai reizei ļoti atbilstoši šķiet DZIEDAM dziesmu jostā ieaust Saules gada kalendāra apli, izdziedot katram laikam atbilstošās dziesmas, pārrunājot un gūstot priekšstatu par visa gada pilnīgo un saskanīgo ritējumu. Ritējums, ko nosaka dabas spēki, ietekmē arī mūs. Izdziedāsim un izjutīsim veselu Saules gadu vienā DZIEDAM tikšanās reizē!

Uz pavisam drīzu tikšanos!
Laimīgi laimīgu Jauno gadu! Esam visi veseli, viedi, iekšēji un ārēji bagāti un apmierināti!
Sirsnīgi,
Māra Brante

DZIEDAM TAUTAS DZIESMAS UN DAINAS
01.01.2017.
AICINĀM VISUS DZIEDĀT GRIBĒTĀJUS
DZIEDĀT TAUTAS DZIESMAS-
SAVAM UN CITU PRIEKAM
JŪRMALAS PILSĒTAS MUZEJĀ TIRGOŅU 29
PLKST.18:00.
LĪDZI ŅEMIET TAUTASDZIESMAS
(pierakstītas kladēs, grāmatās un galvās),
bet pats galvenais - labu garastāvokli un radīšanas prieku
Mīļi gaidām tos, kuri grib kopā ar mums dziedāt pirmo reizi
Dalības maksa - ziedojums