ceturtdiena, 2016. gada 22. decembris

40 saruna ar Qshek’khani. Kvantu pāreja vai dimensionālā nobīde?

40 saruna ar Qshek’khani. Kvantu pāreja vai dimensionālā nobīde?

Es: Pēdējā laikā daudz runā par "kvantu pāreju". Kas tas īsti ir?
Qshek’khani: Nu drīzāk būtu jārunā par "dimensionālo nobīdi". Tehnoloģijas, kuru jūs uztverat kā maģiju un polstergeistu, bieži rodas no tā ka kāda no jūsu telpas dimensijām daļēji nobīdās un tāpēc lokālā zonā izmainās vides vai parādību fizikālās īpašības uz nedaudz savādākām. - Uguns var būt auksta, bet ūdens - nesamērcēt un tamlīdzīgi. Jūsu planētas pārvaldnieki ir nolēmuši iznīcināt ne tikai cilvēci, bet arī visu dzīvo dabu uz jūsu planētas, lai pēc tam savāktu šo planētu sev un varētu sevi attaisnot - ka nejau viņi vainīgi - jūsu civilizācija pati sevi iznīcināja. Taču Zemei ir pašai savs saprāts. Planetārais saprāts ir palaidis līdzīgus procesus, kas notika laikā kad gāja bojā Atlantu un Lemūru civilizācijas. Drīzā laikā var sākt izmainīties daži, šķietami nemainīgi, fizikāli lielumi. Tās var būt dažādas konstantes - nafta pārstās degt, ciovēkiem parādīsies jaunas asins grupas, elektriskā enerģija izmanīs savas īpašības tā , ka nebūs vairs lietojama pašreizējās elektroiekārtās. Tas jau vienreiz notika - piramīdas bija energoavots, reālas spēkstacijas (cita starpā), bet notiekot dimensiālām nobīdēm kļuva nieiespējami, cilvēkiem, izmantot piramīdu enerģijas. Zemes Okeāns, lai novērstu sevis piesārņošanu, var izmainīt savas īpašības un ja jūs tiksiet cauri ar 1500m augstu cunami kā atlanti varēsiet tikai priecāties!
Kad bez elektrības paliks megapoles - pilsētas, kurās iedzīvotāju skaits pārsniedz 1 000 000 apmēram 6 mēnešu laikā pārstās eksistēt. Cilvēku skaits uz Zemes strauji samazināsies. Iespējams, ka izmainīsies dažās fizikālās konstantes tādā veidā lai neintralizētu kodolelektrostacijas un ātombumbas. Nav izslēkts ka pat parastais šaujampulveris zaudēs savas īpašības. "Un pirmie kļūs pēdējie, bet pēdējie - pirmie!" Ja nemaldos tā pie jums mēdz teikt. Tehnoloģiski attīstītās armijas kļūs pilnībā kaujas nespējīgas.



Es: Vai var darīt kaut ko lai to novērstu?
Qshek’khani: Var, varbūt ka vēl jūs varat paspēt. Jūsu civilizācijai ir jāmainās - jāatsakās no patērētāju psiholoģijas, atkritumu ekoloģiskai pārstrādei ir jākļūst par vienīgo resursu ieguves veidu. Jums nāksies ateikties no plēsonīgajām tieksmēm - privātīpašuma, naudas, reliģijas, politikas, nacionālajām nesaskaņām, orgānu transplantācijas, vēlams ieviest vienotu Zemes valodu. un vienotu pārvaldes sistēmu, kurā valdīsspeciālistu komisija. Jāatsakās no neefektīviem - induviduālajiem transpotra līdzekļiem - tādiem kā automašīnas un lidmašīnas. Ja gribēsiet turpināt lidot jums nāksies izmantot lidaparātus, kas vieglāki par gaisu, atjaunot buru kuģu flotes, samazināt ātrumus ar kuru jūs pārvietojaties. Mežam ir jāienāk pilsētā, ja gribat saglabāt savas pilsētas! Principjālas izmaiņas jāveic medicīnā un zinātnē, pirmām kārtām - fizikā. Steidzīgi jāmācās izmantot enerģiju, kuru dod pati telpa - jūs to dēvējat par "ēteri", "fizikālo vakumu" vai "torsionu lauku". Tikai to pētot jāatceras, ka tas vienā kubikcentimetrā satur enerģiju kā 40 000 megatonu ārtombumba un ja kļūdīsieties pazudīs nevis planēta Zeme, bet visa Saules sistēma. Toties pēc neilga laika jūs spēsiet lidot kosmosā.


Es: Tātad varēs uzbūvēt varpģenerātoru?
Qshek’khani: Es neieteiktu izmantot šo risinājumu, jā tas atļauj kustēties ievērojami ātrāk par gaismas ātrumu, kuru jūsu šodienas zinātne uzskata par konstantu, bet tas ir ļoti barbarisks transporta veisds. Sākot pētīt telpas īpašības jūs visai ātri nonāksiet pie cita - daudz efektīvāka un lētāka veida, kā pārvietoties izplatījumā. Paliek tikai sīkums - jums no kvazisaprātīgā būtnēm jākļūst par saprātīgām.