otrdiena, 2016. gada 20. decembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 19.12.-25.12.


Ir sākusies svētku sezona. Šonedēļ varam svinēt gan Ziemas Saulgriežus, gan Ziemassvētkus. Ir vistumšākais gadalaiks, kad prieciņu un gaismiņu meklēsim savās sirsniņās un novērtēsim to, kas mums ir un dalīsimies ar labajām lietām ar citiem, kam varbūt šajā dzīvē ir pavisam maz.


Astroloģiski šī nedēļa ir gana raiba. Jau pirmdien divi lieli notikumi. Ziņnesis Merkurs apstājas un dodas šķietamā atpakaļkustībā - retrogrādā. Tagad lietām būs tendence putroties. Transports sprūdīs un kavēsies, lidmašīnas lidos tur, kur tām labpatiksies un faktiskajiem galamērķiem var nebūt tieša sakara ar biļetē rakstīto. Pulksteņi stāsies, kompjūteri bruks, pareizās dāvanas nepirksies utt. Ja uz to paskatās kā uz piedzīvojumu, tad šis Merkura retrogrāds tikai izdaiļos svētku sezonu. Lielisks laiks visa veida revīzijām, auditiem, zudušo mantu atrašanai un attiecību atjaunošanai ar seniem draugiem un ex-iem.

Vēl pirmdien enerģijas dievs Marss dodas uz Zivju zīmi. Jocīga vieta Marsam. Tā kā gribās karot, bet nav ar ko un kāpēc. Tā nu arī mēs jutīsim sevī enerģiju un draivu strīdēties, bet nebūs ar ko. Šī iekšējā kurbuļa enerģiju labāk laist dažādos kursos, kultūras pasākumos un pašattīstībā. Trešdien Saule pamet līksmos Strēlniekus un dodas apciemot nopietnos Mežāžus un mums sākas apdomīgāks laiks.

Nedēļa noritēs dilstoša mēness gaismā. Jo tālāk pretī nedēļas nogalei, jo spēcīgāka taps brīnumu enerģija, par kuru gādās debesjuma vokālais kvartets, kuru veidos Jupiters, Saturns, Urāns un Venēra. Brīnumu dziesmas skanēs nereāli spēcīgi un labi. Un atcerieties! Brīnumi notiek tiem cilvēkiem, kam ir dzīvs iekšējais bērns, kas brīnumiem tic. Šī ir gada maģiskākā nedēļa. Ticam un sagaidam savus lieliskos brīnumus!

Andis
andisgeste@gmail.com