pirmdiena, 2016. gada 5. decembris

Ienest Mīlestību visās lietās - Erceņģelis Gabriels caur Shanta Gabriel


27.11.2016 … Erceņģelis Gabriels caur Shanta Gabriel
No angļu valodas vēstījumu tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------------------
Gabriela vēsts šai nedēļai:
Jūsu uzdevums ir nevis norobežoties no jebkādām disharmonijas izpausmēm, bet gan ienest Mīlestību visās lietās.

Dārgie, jums visapkārt un jūsu katra iekšienē mīt Dievišķa Mīlestība. Kad jūs atbrīvojaties no satraukuma par pasaules virspusējām parādībām, tad ir daudz vieglāk atcerēties šo patiesību. Pat ja jūs atrodaties situācijā, kur viss, šķiet, griežas ar kājām gaisā – apzinieties savā Sirdī, ka Dieva Mīlestība ir visu lietu pamatā. Kad jūs pieturaties pie šīs dziļās Gudrības – apkārtējai pasaulei nav vairs citas izvēles, kā vien izlīdzināties atbilstoši jūsu uzmanības fokusējumam.

Tā ir zinātniski pierādīta patiesība kvantu fizikas pētījumos, ka nesaistītas atomu daļiņas pašas sagrupējas noteiktā formā, ja vien zinātnieks fokusē uz to savu uzmanību. Pirms šīs fokusēšanās atomu daļiņas bija enerģiju lauki ar neierobežotu potenciālu. Daudz grāmatu ir izdots, kur aprakstīts šis process visos sīkumos. Šis neierobežoto potenciālu lauks, uz jūsu uzmanības fokusēšanu gaidošais, ir tas, kurš jūsu domām piešķir milzīgu spēku. Tas ir tas, kā dēļ jūs spējat uzradīt savu jauno realitāti, uzturot savu redzējumu par to, ko patiešām vēlaties.

Praktizēšana:

Visums vienmēr veido jūsu realitāti saskaņā ar jūsu domām, vienalga, zināt jūs par to vai nē, taču apzināta jūsu pievēršanās realitātei, ko izvēlaties radīt, ir ļoti varens instruments. Iedomājieties Mīlestības pasauli sevī un savās domās, fokusējiet savu uzmanību uz to, kā uz esošu patiesību – un jums tā būs. Ziniet, ka Dieva pasaulē viss ir iespējams. Tas nozīmē, ka pasaulē ir iespējams dzīvot mierā un harmonijā, un visiem cilvēkiem ir iespējams būt paēdušiem un veseliem, un ka visi var dzīvot priekpilnā pārpilnībā. Neskatoties uz pretējām izpausmēm, šāda ir Dieva Griba attiecībā uz visiem cilvēkiem.

Tomēr jūsu uzskati un dziļākā pārliecība būtiski ietekmē šos procesus. Ir labi, ja jūs apzinaties tās savas zemapziņas domas, kuras darbojas pretēji jūsu nākotnes vīzijai. Jūsu domas kalpo jums kā transporta līdzeklis ceļā uz Mīlošas un Mierpilnas pasaules radīšanu sev un arī citiem, kam ir tāda vēlme. Ziniet, ka lielākā no Patiesībām Visumā ir tā, ka Dievs ir klātesošs visos notikumos, visos apstākļos, un ka Dieva Mīlestība ir visās lietās klātesoša. Ļauj savam prātam Dieva Mīlestības spēku piedzīvot, taujā pēc brīnuma, ja tas tev ir nepieciešams, un ļauj Visuma Mīlestības Klātbūtnei parādīt realitāti, kur Mīlestība, Harmonija un Skaistums valda.

Atcerieties Gabriela vēsti šai nedēļai:
Jūsu uzdevums ir nevis norobežoties no jebkādām disharmonijas izpausmēm, bet gan ienest Mīlestību visās lietās.