trešdiena, 2015. gada 30. decembris

Vienotības universitātes Astoņu solīšu process

Tuvojas gada pēdējās dienas, kad aizvien vairāk iedomājamies par to, kādu vēlamies pieredzēt nākamo gadu. Ko gribētu jaunu, ko gribētu citādāku? Ko sevī pilnveidot? Varbūt iekšēji nesam sevī kādus smagumus, kurus nemaz negribam sajust arī nākamajā gadā?
Jau kopš rudens ražas laika, kad sākam savu iekšējās pasaules atskatu par aizvadīto gadu, esam izvērtējuši un vērojuši sevi, esam vērojuši savu mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Un dzīve šo iekšējās pasaules stāvokli atspoguļo mūsu veselībā, attiecībās, veiksmē, panākumos, bagātībā...
Cilvēkam ir tāda Dieva dota vēlme pēc attīstības, virzības uz priekšu un izaugsmes. Un patlaban nu jau visi esam sapratuši, ka paši vien esam savas laimes kalēji. Agrāk dziednieki vai zintnieki spēja ietekmēt mūsu dzīves... nu pienācis laiks to darīt pašiem. Un cilvēkiem jau bieži vien nevajag, ka tos kāds glābj vai pasargā. Cilvēkiem ir vajadzīgas zināšanas par savu spēku un kā pie tā nokļūt.
Varbūt šis gads ir jāiesāk ar ļoti vērtīgu zināšanu ieguvi, kas sniegtu visam gadam un dzīvei jaunu skatījumu? Jaunu skatījumu ne tikai uz attiecībām, bet arī veiksmi, bagātību un veselību?
Citiem vārdiem šo apzināšanos sauc arī par Atmodu. Atmoda ir veids kā visu uztveram, kā dzīvi pieredzam. Astoņu solīšu Atmodas process nemaina cilvēku, bet atmodina to... jaunām sapratnēm, atziņām, redzējumam. Jaunām patiesībām un dzīvei.
Un, beidzot pa īstam sākas Ceļojums. Sākas sapratne par to, kāpēc te esam...
Šis ir pirmais solītis, lai iepazītu sevi un ieskatītos dzīvē ar mazliet citu redzējumu. Šis ir pirmais solītis, lai pēc tam varētu doties uz Vienotības universitātes mācībām, kur dalībnieki procesu laikā saņem Atmodu. (tās ir neirobioloģiskas pārmaiņas smadzenēs, kas uzsāk cilvēkā Atmodas ceļojumu).

9.-10.janvārī no 9:30-18:00 Astoņu solīšu process
Visumā valda noteikti likumi, noteikti principi. Arī pasaule, kurā mēs dzīvojam, pakļaujas šiem likumiem.
Mums katram ir savas vajadzības, tāpat arī problēmas ir dažādas. Citam nav pietiekami daudz naudas, citam nekādi neiet attiecību jomā, cits nevar atgūt veselību. Kā lai atrisina tik dažādas problēmas? Katram tās ir citādākas. Vai tiešām ar šīs vienas darbnīcas palīdzību?
Šajā kursā uzzināsim likumus un principus, kas ietekmē un nosaka mūsu dzīves- izpratīsim problēmu cēloņus. Kāpēc tā notiek?

Šajā darbnīcā būs:
* mācības, zināšanas
* dzīves principi un visuma likumi
* apceres un pārdomas par savu dzīvi, attiecībām un iekšējo pasauli nolūkā sasniegt dziļākus apziņas līmeņus
* senas meditāciju tehnikas, lai paaugstinātu savu spēju līmeni un atvērtu enerģētiskos centrus ķermenī
* dikšas palīdzēs nostiprināt iegūtās zināšanas un transformācijas dzīvē, lai tās kļūtu par jūsu personīgo pieredzi.
Dikša ir Dievišķās (Kosmiskās) enerģijas sūtījums- dāvana un svētība, kas galvas smadzenēs rada paliekošas pārmaiņas un veicina cilvēka garīgo atmodu un izaugsmi.
Kursa noslēgumā tiksiet iniciēti un kļūsiet par Dikšu devējiem.

Spersim 8 solīšus:
1.solītis- spēka vārdi
2.solītis- izaugsmes formula
3.solītis- sena meditācija
4.solītis- izdziedināsim attiecības ar vecākiem
5.solītis- tiksimies ar saviem bērniem vai savu iekšējo bērnu, izdziedināsim attiecības ar bērniem, apgūsim mākslu būt vecākiem
6.solītis- sapratīsim, kādas ir mūsu attiecības ar partneri, izdziedināsim tās
7.solītis- Es izaugsme
8.solītis- savienošanās ar Augstāko Es

Kursa-procesa kulminācija ir iniciācija dikšu došanā. Jūs kļūstiet par spēcīgu Dievišķās enerģijas kanālu un spēsit palīdzēt ne tikai sev, bet arī citiem cilvēkiem savienoties ar viņu Augstāko Es un Dievišķajām enerģijām.
Pēc šī kursa varat turpināt mācības Vienotības universitātē Indijā, kurās intensīvā veidā notiek Augstākās apziņas veidošanās. Patlaban veidojas grupa, kas brauc mācīties uz Vienotības universitāti no 2016.gada 26.janvārim - 23.februārim.

Astoņu solīšu process notiek:
9.-10.janvārī no 9:30-18:00 Rīgā, Dzīves Zinātnes institūtā Lāčplēša 35-16a mansardā (durvju kods 3459)
Kursu vada Māra Brante un Jānis Ieviņš
Dalības maksa 108€. Atkārtotiem dalībniekiem uz pusi lētāk.
Kas jāņem līdzi?
• rakstāmais un pierakstu burtnīca
• labs un darboties gribošs noskaņojums

Mugurā velciet ērtu apģērbu. Varēsiet sēdēt gan uz krēsla, gan uz grīdas.
Priekšzināšanas vai kādas īpašas prasmes vai iemaņas nav vajadzīgas.
Pieteikšanās un jautājumi:

marabrante@inbox.lv vai 29266349