otrdiena, 2015. gada 22. decembris

Saulgrieži ir klāt

Saulgrieži ir klāt - ir klāt tās dienas , kad katra mūsu doma , katra mūsu darbība ietekmē mūsu dzīvi - mūsu nākotni un mūsu likteni trejdeviņas reizes spēcīgāk kā visās citās dienās .

Caur šo dienu darbībām mēs varam izmainīt sevi , savu dzīvi un to , kas ir ap mums . Tāpēc ir vērts padomāt – ko gribam mainīt savā dzīvē , ko gribam uzlabot vai sakārtot . Ir vērts sajust sevi , aprunāties ar savu Dvēseli , Eņģeļiem un savu Augstāko ” Es ” , lai tie rāda un māca , ko šajā dienā vislabāk darīt un kādus procesus iekustināt . Jo tikai viņi no malas redz un zina , kas mums visvairāk vajadzīgs. Kas ir tas , kāpēc esam nākuši šai saulē un ko esam nākuši paveikt .

Mums ir lieliska iespēja caur šo dienu darbībām uziet uz tā ceļa , no kura varbūt esam nomaldījušies vai arī izgaismot to ceļu , pa kuru jau ejam vēlamajā virzienā .

Sajutīsim sevi , savu Dvēseli . Sajutīsim savu ceļu un to , kas tajā jāmaina . Lai ar šo dienu spēcīgās enerģijas palīdzību izgaismotu un apzinātos – kas ir tas , uz ko ejam un kurp dodamies . Sajutīsim to , ko vēlamies un katru darbību veiksim ar domu , ka tas ved mūsu tuvāk tiem Dvēseles mērķiem , kurus mēs vēlamies sasniegt .

Par godu šīm svētajām , enerģijas pilnajām un spēcīgajam dienām , kad varam mainīt visu , mēs Spēkavots esam izveidojuši ļoti izdevīgus piedāvājumus , lai ar mazāku enerģijas daudzumu var panākt to pašu un vēl lielāku rezultātu .

Tikai šīs divas Saulgriežu dienas – šodien un rīt – mūsu mājas lapā visi spēka avoti un spēka instrumenti top par vienu trešdaļu lētāki , par vienu trešdaļu pieejamāki katram , kurš tos vēlas iegādāties . Daudzi spēka avoti ir ierobežotā daudzumā , daudzi ir unikāli un otru tādu nav , tāpēc ja esat ko noskatījuši un sajutuši , ka tas ir Jūsu , tad nekavējieties , lai kāds tos nenoceļ no degungala .

Visu šo un nākamo dienu , praktiski visus spēka un enerģijas avotus , orgonītus un ēterītus ,  varēs iegādāties par ievērojami zemākām cenām .

Kā arī visus ” Orbs ” produktus varēs iegādāties par ievērojami zemākām cenām . Un it sevišķi mūsu pašu radītās ” Orbs ” uzlīmes , kuras neitralizē elektroierīču radītu kaitīgo starojumu – tās varēs iegādāties par vismaz divreiz zemāku cenu , kāda tām ir bijusi līdz šim un vismaz trīs reizes zemāku cenu , kāda tām būs nākamgad.

Lai skaisti , enerģijas un vieduma pilni šie viegli pelēkie Saulgrieži . Lai katram no mums izdodās izmainīt savā dzīvē to , ko esam gribējuši izmainīt un uzlabot .