otrdiena, 2015. gada 22. decembris

Dienas horoskops 2015 gada 22. decembris


Īpašas norādes:
Mars (Mangala) atrodas pēdējā grāda robežās Jaunavas (Kanya) zīmē, tādēļ daudziem būs bezspēks, bet visa veida plāni un to ieviešana kavēsies, būs mistiskas problēmas ar šķēršļiem. Papildus esiet ĻOTI uzmanīgi uz ceļiem. Turpinās īpaši lielais sexuālais noskaņojuma laiks, kas "virmo gaisā" kad gribēsies sakārtot šo sfēru ātri un uzreiz un pavisam, bet diemžēl...


Ļoti labs brīdi pieņemt izšķirošus lēmums lai atbrīvotos no kaut kā.

Rekomendējas veikt visus darbus kur ir nepieciešama patstāvīga un rūpīga pieeja.

Dienas enerģija līdz 13:00 ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sievietēm, sievišķīgumu, auglību, seksuālo eneģiju, piesardzību, greizsirdību, slepenību, atturību, cīņu, ziedošanos, katarsi, mātes mīlestību, seksam, ļoti labi ieņemt bērnu; labas jebkuras darbības, kas saistītas ar bērniem – veikt pārrunas un audzināt (caur personīgo piemēru, lai bērns nokopē un atkārto rīcības modeli), labi askētiskām, ezotēriskām darbībām, labi pabeigt sen iesāktu procesu. Kā arī labi spontānām darbībām, riskam, radošām aktivitātēm (dzemdēšanas, dzimšanas funkcija), labi kaut ko izgudrot; veikt agresīvas, nežēlīgas darbības, labi lai šķirtos, labi lauksaimniecībai, dārzniecībai, apgriezt kokus, krūmus; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; pirkt gāzes plīti, labi lai pabeigtu kaut ko kas sākts jau sen, atcerēties un sistematizēt pagātnas notikumus (īpaši attiecībās). Visam, kas ir saistīts ar psiholoģiju un visa veida atziņām, kas skar dziļākos apziņas slāņus saistībā ar attiecībām, kopdzīvi, bērniem un intīmo dzīvi (sapratīsiet rīcības psiholoģiskos aspektus), kā arī būs vēlēšanās izmēģināt apkārtējo pasauli ar pilnu jaudu kļūs vairākas reizes lielāka. Cilvēku reakcija uz dzīves situācijām būs vairāk instingtīva nevis balstīta uz zināšanām un loģiku, lai to pārvarētu ir ieteicama pašdisciplīna, gavēnis un attīrīšanās procedūras.
Labi ir meditēt par tādiem attiecību pirmelementiem:
- Ģimeni;
- Mīlestību un spēju saprasties;
- Laulībām;
- Sex;
Visi šie pirmelementi ir apvienojami, bet tie arī spēj katrs eksistēt atsevišķi...
Attiecību radīšanas procesā būtiskākais ir apzināties kas Tu esi un ko tu dod partnerim tādu, ko viņš pats nevar iegūt. Tikai mīlot un cienot sevi tevī nav bailes kā rezultātā balansēti savienojas enerģijas kopējam mērķim. Balans enerģijas apmaiņā ir balsns starp spēju dot un spēju saņemt...
Vēl būtiks aspekts attiecībās ir spēja saprast sievietes un vīrieša egoisma atšķirības. Sievietes egoisms izpaužas milzīgā enerģijas došanā un nespējā, kā arī nemācēšanā saņemt enerģiju jeb jūtoties kā mātei pirms vēl esi palikusi stāvoklī. Dodot sieviete cer ka viņai tiks dots atpakaļ, bet notiek pretējais. Vīrieša egoisms izpaužas visas enerģijas savākšanā un nespējā dalīties ar uzkrāto enerģiju (spēja dot), dodot vīreietis uzņemās atbildību un uzņemoties atbildību sāk strādāt princips - dod un tev taps dots...

Nerekomendējas: ceļojumi (enerģija ir saistīta ar satiksmes sastrēgumiem, negadījumiem); veikt lēnas un maigas darbības, kas prasa klusumu un rāmu mieru; dažādu lietu ierosināšanai un uzsākšanai (iniciācija) - ir labāk pabeigt kādu lietu nekā iesākt ko jaunu


Dienas enerģija pēc 13:00 ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sasvas abziņas pilnveidošanu uzklausot pašam savu un citu kritiku. Pats labākais laiks "ārstēt" sevi no kaitīgiem ieradumiem un atmes visu, kas dzīvē patiesība nav vajadzīgs. Labi nodarboties ar uguni - ēdiena gatavošanu; kamīna kurināšanu pirmo reizi; veikt ārstniecības procedūras, kas ir saistītas ar uguni - pirtis, masāžas, veikt operācijas kurās ir asins zudumi, izgriest augoņus vai atrast iekšējos iekaisumus utt. Ļoti labs laiks lai tiktu pie patiesības, pastiprinātu prāta spēju uzņemt jaunas zināšanas, veicināt zinātkāri un nezināmā izpēti, iedziļināšanās lietās ļaus izprast dziļākos lietas būtības iemeslus (vissuma pirmsākuma noslēpums). Dienas simboli ir ārsta skalpelis, kas izgriež augoni, šķēres, cirvis, žilete vai jebkāds ass instruments kā asmens vai nazis. Uguns enerģia ir virzīta uz attīrīšanos (transformāciju) tā var gan sasildīt un dot labumus, gan nepareizi izmantojot var sadedzināt un iznīcināt.

 Savstarpēja komunikācija starp cilvēkiem būs "kritizējoša" un asa (kompromisus nemeklējiet) - mazā un kontrolētā devā uguns sasilda, bet nekontrolētā veidā iznīcina visu ko var iznīcināt. Ļoti labi ir kaut ko nogriezst.
Nav labi nodarboties ar lietām kas saistītds ar ūdeni, finansēm un mierīgām lietām.



Enerģiju pārvalda: Bharani nakshatra (līdz 13:00)
Enerģiju pārvalda: Kritika nakshatra (pēc 13:00)
Dienas rezultatīvākais laiks: Labvēlīga laika NAV


Planētu stāvokļa ziņas:
1) Mars (Mangala) atrodas pēdējā grāda robežās jaunavas zīmē. Tādēļ daudziem būs bezspēks un visa veida plāni un to ieviešana kavēsies. Papildus esiet ĻOTI uzmanīgi uz ceļiem.
2)Guru (Jupīters) atrodas pēdējos divos grādos Lauvas zīmē, tādēļ nākotnes optimisms par nākotni mazināsies, bet tas būs uz kādu mēnesi. Papildus tam Jupīteram strauji tuvojas Karmiskā planēta Rahu - vai nu notiks lietas kam vienkārši ir jānotiek vai turpināsies tās, kas reiz bija "apturētas vai iesaldētas".
3) Karmiskā planēta Rahu tagad ir kopā ar Marsu , kas apziņā rada spēju ieiet citā "realitāte" un radīt mūžīgās neapmierinātības sajūtu par savas dzīves sasniegumiem. Īpaši jābūt uzmanīgiem cilvēkiem ar "atkarībām".