pirmdiena, 2015. gada 21. decembris

Dienas horoskops 2015 gada 21. decembris


Īpašas norādes:
Šodien ir labi risināt visa veida darba jautājumus, konfliktus, dažādas sarežģītas situācijas utt, tikai jāreķinās, ka rezultāts būs mazliet savādāks nekā gaidījāt. Jābūt uzmanīgiem no kabatzagļiem vai kādu lietu nozaudēšanas, kā arī nododot informāciju var notikt misēklis un pārpratums. Protams nerekomendējais aizdot naudu.


Ļoti labi uzsākt veselības uzlabošanas procedūras un friziera apmeklējumi
Īpaši liels sexuālais noskaņojums "virmo gaisā" pēcpusdienā un gribēsies sakārtot šo sferu šodien ātri un uzreiz un pavisam, bet diemžēl diez vai izdosies un pie kādiem jēdzīgiem "slēdzieniem" diemžēl arī netiksiet, tādēļ, ka vēl joprojām Mars atrodas savienojumā ar karmisko planētu - Rahu, kas piešķirš šim jautājumu ļoti "ekspansīvu" raksturu un vienmēr "paliks apakšā kādu triku, kas neļaus iegūt idiālu"...


Dienas enerģija līdz 14:38 ir labvēlīga visa veida procsu uzsākumiem; ātrām un vieglām darbībām; it sevišķi ir ieteicams veikt visa veida ārstniecības vai treniņu procedūras, fiziskā izskata uzlabošana; procesus kas jāveic vienatnē; uzvarēt ienaidniekus; sākt mācīties valodas, arhitektūru vai dizainu; pārbūvēt ēku vai telpas, ielikt ēkas pamatakmeni; apģērba un juvelierizstrādājumu pirmreizēja uzvilkšana; pirkšanas un pārdošanas procedūras; aktivitātes, kas prasa domu un darbības ātrumu. Diena ir arī saistīta ar piegādi, ceļiem un dažāda veida transportiem, tādēļ ir labi doties ceļojumā.
Laiks ir saistīts ar vīrišķo enerģiju, tādēļ būs raksturīgas arī "karstas" emocijas. Lai uzlabotu attiecības, tad šodien ir īpaši labs laiks lai sāktu jāt ar zirgiem vai iegādātos to.


 Viens no dienas simboliem - zirgs vienmēr ir gatavs veikt kādu ceļojumu, pie tam tas nav viņa pašmērķis, bet gan jātnieka vai kāda cita noteikts virziens, tādēļ jāņem vērā, ka cilvēks bez "kartes" un nostādīta galamērķa tikai bezmērķīgi ceļo un zirgš šādu jātnieku agri vai vēlu nometīs no sevis...
Labi ir arī vārda izmainīšanai vai tagad tā dēvētajam "rebrendingam".


 Neesiet šodien pārāk ietiepīgi un piestrādājiet pie tā, lai nobeigtu iesāktos procesus, kā arī nav labs laiks laulībām; visa veida nobeigumiem; aktivitātēm, kas prasa pacietību un neatlaidību; seksuālai aktivitātei; emocionāli smagām darbībām; procesu pabeigšanai.

Dienas enerģija pēc 14:38 ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sievietēm, sievišķīgumu, auglību, seksuālo eneģiju, piesardzību, greizsirdību, slepenību, atturību, cīņu, ziedošanos, katarsi, mātes mīlestību, seksam, ļoti labi ieņemt bērnu; labas jebkuras darbības, kas saistītas ar bērniem – veikt pārrunas un audzināt (caur personīgo piemēru, lai bērns nokopē un atkārto rīcības modeli), labi askētiskām, ezotēriskām darbībām, labi pabeigt sen iesāktu procesu. Kā arī labi spontānām darbībām, riskam, radošām aktivitātēm (dzemdēšanas, dzimšanas funkcija), labi kaut ko izgudrot; veikt agresīvas, nežēlīgas darbības, labi lai šķirtos, labi lauksaimniecībai, dārzniecībai, apgriezt kokus, krūmus; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; darbam ar uguni, ieročiem, indēm un ķīmiskām vielām; pirkt gāzes plīti, labi lai pabeigtu kaut ko kas sākts jau sen, atcerēties un sistematizēt pagātnas notikumus (īpaši attiecībās). Visam, kas ir saistīts ar psiholoģiju un visa veida atziņām, kas skar dziļākos apziņas slāņus saistībā ar attiecībām, kopdzīvi, bērniem un intīmo dzīvi (sapratīsiet rīcības psiholoģiskos aspektus), kā arī būs vēlēšanās izmēģināt apkārtējo pasauli ar pilnu jaudu kļūs vairākas reizes lielāka. Cilvēku reakcija uz dzīves situācijām būs vairāk instingtīva nevis balstīta uz zināšanām un loģiku, lai to pārvarētu ir ieteicama pašdisciplīna, gavēnis un attīrīšanās procedūras.

 Labi ir meditēt par tādiem attiecību pirmelementiem:
- Ģimeni;
- Mīlestību un spēju saprasties;
- Laulībām;
- Sex;


 Visi šie pirmelementi ir apvienojami, bet tie arī spēj katrs eksistēt atsevišķi...
Attiecību radīšanas procesā būtiskākais ir apzināties kas Tu esi un ko tu dod partnerim tādu, ko viņš pats nevar iegūt. Tikai mīlot un cienot sevi tevī nav bailes kā rezultātā balansēti savienojas enerģijas kopējam mērķim. Balans enerģijas apmaiņā ir balsns starp spēju dot un spēju saņemt...


 Vēl būtiks aspekts attiecībās ir spēja saprast sievietes un vīrieša egoisma atšķirības. Sievietes egoisms izpaužas milzīgā enerģijas došanā un nespējā, kā arī nemācēšanā saņemt enerģiju jeb jūtoties kā mātei pirms vēl esi palikusi stāvoklī. Dodot sieviete cer ka viņai tiks dots atpakaļ, bet notiek pretējais. Vīrieša egoisms izpaužas visas enerģijas savākšanā un nespējā dalīties ar uzkrāto enerģiju (spēja dot), dodot vīreietis uzņemās atbildību un uzņemoties atbildību sāk strādāt princips - dod un tev taps dots...

Nerekomendējas: ceļojumi (enerģija ir saistīta ar satiksmes sastrēgumiem, negadījumiem); veikt lēnas un maigas darbības, kas prasa klusumu un rāmu mieru; dažādu lietu ierosināšanai un uzsākšanai (iniciācija) - ir labāk pabeigt kādu lietu nekā iesākt ko jaunu.

Enerģiju pārvalda: Ashwini nakshatra (līdz 14:38)
Enerģiju pārvalda: Bharani nakshatra (pēc 14:38)
Dienas rezultatīvākais laiks: 15:20 līdz 17:45


Planētu stāvokļa ziņas:
1) Guru (Jupīters) atrodas pēdējos divos grādos Lauvas zīmē, tādēļ nākotnes optimisms par nākotni mazināsies, bet tas būs uz kādu mēnesi. Papildus tam Jupīteram strauji tuvojas Karmiskā planēta Rahu - vai nu notiks lietas kam vienkārši ir jānotiek vai turpināsies tās, kas reiz bija "apturētas vai iesaldētas".


 2) Karmiskā planēta Rahu tagad ir kopā ar Marsu , kas apziņā rada spēju ieiet citā "realitāte" un radīt mūžīgās neapmierinātības sajūtu par savas dzīves sasniegumiem. Īpaši jābūt uzmanīgiem cilvēkiem ar "atkarībām".

https://www.facebook.com/janis.rieznieks/posts/1130682663609409