ceturtdiena, 2015. gada 24. decembris

Uzmanību! Lielisks pilnmēness Vēžos 25.12.2015.


Andis Geste


Gada nogale allaž ir jautra, un kā gan bez pilnmēneša Vēžos?! Absolūti varens pilnmēness! Šoreiz tas ir kolosāls, pilnīgi neaptraipīts, dziedinošs un reibinošs. Tas ir jūtu, radošuma un burvības pilnmēness. Šo pilnmēnesi, no savas mītnes zīmes - Zivīm, svēta dzīves dzīļu, filosofijas un šmigas dievs Neptūns.

25.12. ir tā maģiskā diena, kad just. Tieši just un apcerēt. Kas ir noticis šajā gadā, kur es esmu savā dzīvē? Kas ir mani mīļie cilvēki? Cik piepildīta un radoša ir mana dzīve?

Ir gada nogale - svētku sezona ar savdabīgām rūpēm un raizēm. Dāvaniņas, rēķinu nomaksāšana, svētku kņada, eglītes. Vēžu pilnmēness aicina apstāties un sevi sajust. Šī ir tā diena, kad sev un saviem mīļajiem novēlēt visu to labāko. Un kā nu ne, jo debesjums ir sakoncentrējis savus labākos spēkus: pašu varenāko dievu - Jupiteru, mīlas dievieti Venēru, jautro ziņnesi Merkuru, jau minēto dzīļu valdnieku Neptūnu, pašu Sauli un Mēnestiņu, kas kopā ar Nākotnes un Pagātnes vārtiem veido pasakainas kombinācijas, lai mūsu dzīves un pasauli darītu labāku.

Dzīve jau ir par mīlestību, prieku, veselību un gandarījumu. Burvīgie Zodiaka censoņas - Vēži šoreiz visiem ir sarūpējuši pasakainu dāvanu - labāko pilnmēnesi 2015. gadā. Atrodiet laiku sev un atrodiet mirkli saviem mīļajiem. Šajā dienā apsveiciet sevi un tuvākos. Noteikti pasakiet sev un mīļajiem tos labos vārdus, kuri ir jāpasaka un dzīve kļūs labāka un pasaule kļūs labāka. Šajā dienā katru jūsu izteikto vēlmi, vēlējumu, lūgšanu vai tostu dzirdēs viss debesjums. Atrodiet laiku apstāties, meditēt un izveikt kādu klusu rituālu, tad pasaule līksmi atsauksies.

Lai burvīgi šie zaļie Ziemassvētki!