pirmdiena, 2015. gada 28. decembris

Kas ir Atmoda? Kā tā notiek?

Kāpēc nesaņemu atbildi uz savām lūgšanām?
Par Atmodas stāvokli, Atmodu, transformāciju, Atmodas līmeņiem.

Šrī Kalki Bagavatī Bagavāns:
“Ja jūsu lūgšanas netiek atbildētas, tad mācieties to pajautāt Dievišķajam - kāpēc manas lūgšanas netiek uzklausītas? Ja jums būs labas attiecības ar Dievišķo, tad Dievišķais pateikts ne tikai iemeslus, bet arī dos kādus norādījumus, lai turpmāk saņemtu atbildes.

Un tā, pēc Atmodas jums ir jādzīvo ar mācību. Jums tā ir jāpielieto ikdienā. Tad parādīsies lielas iespējas. Tā ir transformācija. Ja notiek transformācija, tad varat sasniegt 50 līmeni. Citādi nē. Un tā, pacelšanās no jums piešķirtā (noteiktā) atmodas līmeņa līdz 50 līmenim, ir jūsu atbildība. Tas nav mūsu darbs. Mūsu darbs ir atmodināt jūs. Kad esam jūs atmodinājuši, tad tālāk jums pašiem jāturpina sava izaugsme. Jums jāieiet transformācijās. Var būt arī atmodināts cilvēks, kurš neatrodas transformācijās. Jo tie nepielieto mācības! Mācības ir jāpielieto dzīvē. Jums tajās ir jādzīvo. Kad to darāt, tad notiek transformācijas un, kad sākušās transformācijas, tad ātri varat sasniegt 50- 60 līmeni.”

Patlaban esam Atmodas stāvoklī. Kas mums jādara, lai sasniegtu 50 līmeni?

Šrī Kalki Bagavatī Bagavāns:
“Vispirms jābūt Atmodinātam. To nevar sasniegt ar personīgiem centieniem. To piešķir vai sniedz Svētība. To mēs jums dodam. Un tā, jūs saņemat Atmodu. Ar to gan nebeidzas. Tālāk jādodas pretim transformācijai. Jums jātop pilnīgi transformētiem. Lai tas notiktu, ir intensīvi jāapzinās viss, kas notiek. Tad ir jādzīvo mācībās. Mēs esam devuši daudzas mācības. Mācības gan atmodinātajiem, gan neatmodinātajiem.”

Piemērs:

Atmodinātais atrodas notikumu plūsmā. Neatmodinātais pretojas notikumu plūsmai.
Vienotības universitāte
Onenessuniversity.org