trešdiena, 2012. gada 26. septembris

Visu labo lietu plūsmā


Lorena Gorgo
2012.gada 5.septembrī
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Jaunās septembra (universālā piecinieka 9/2012: 9+2+0+1+2=14=1+4=5) enerģijas beidzot ir šeit, uzsākot vesela gada visu pārmaiņu noslēdzošo ciklu. Vai gan jūs spējat vienkārši atcerēties, kādi jūs bijāt šī gada sākumā? Jūs it kā pat neesat pamanījuši, ka šis piecinieka gads (2+0+1+2) pilnībā ir saistīts ar izrāvienu uz ​​jaunu zemi, jaunu brīvības paradigmu, kas, galu galā, nozīmē iziešanu ārpus mūsu 3-dimensiju pagātnes karmiskajām (dualitātes) robežām un ieiešanu tagadnes piecdimensiju Kristus (apziņas vienotības) enerģijās.
 
Laikā, kad mēs noslēdzam sezonu un gatavojamies jaunās (sezonas) sākumam, gaisā virmo pierastas, gandrīz vai melanholiskās sajūtas, kas saistās ar noslēgumu/pabeigšanu. Tomēr šī gada septembris tiek izjusts citādi, jo mēs esam nonākuši līdz ļoti būtiskam cilvēces dzīves fāzes noslēgumam. Mums ir atlikuši tikai daži mēneši tam, lai mēs pilnībā ieietu savā autentiskumā, un tam, lai pateiktu pēdējās ardievas mūsu aizejošajai 3-dimensionālajai dzīvei, kuru mēs radījām atrazdamies sadalītā apziņas stāvoklī un būdami nebūdami pilnīgā sasaistē ar universālo MĪLESTĪBU. Ir pienācis laiks visā pilnībā pievērst mūsu uzmanību 5-dimensionālajām enerģijām, kuras sāk nostiprināties fiziskajā telpā, jo mēs turpinām lauzties cauri vecajiem ceļiem un saskaņoties/izlīdzināties ar mūsu jaunā Es un jaunās dzīves atjaunotajām versijām.
 
Vienlaicīgi, atkarībā no tā, kā mazinās pagātnes enerģija, mēs visi, tādā vai citādā veidā, saņemam „jaunos uzdevumus” no mūsu garīgajām programmām. To informāciju, kas mums ir bijusi vajadzīga, kuru esam gaidījuši, lai ļautu mūsu kuģim peldēt pareizā virzienā pēc tam, kad veselu sezonu esam mežonīgi virpuļojuši mūsu bezgalīgā potenciāla atklātā jūrā.
 
Niecīga brīvības atskārsme sprauksies cauri dubļiem šajā mēnesī, jo mēs sākam orientēties mūsu jaunajā dzīvē, vadoties pēc atjaunotām kartēm (dievišķā plāna) un mūsu precīzi noregulētā kompasa (5-dimensionālās sirds).
 
*********************************************************************************
 
„Kūlenis”
 
Attiecībā uz tiem no mums, kuri cītīgi ir strādājuši pie savu dievišķo kontraktu izpildes un, kuri ir ieradušies šeit, lai kalpotu planētai, kļūstot par paplašinātu 5-dimensionālu cilvēciskās personības versiju, mēs tagad esam pozīcijā (izlīdzināti), uzlādēti un aktivizēti, lai saņemtu to, ko Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) dēvē par Radīšanas dāvanu.
 
Ir acīmredzams, ka enerģija, kas kādreiz kalpoja 3-dimensionālajai pasaulei, tagad ir pilnībā apmetusies/pagriezusies otrādi, atrodoties pozīcijā, lai kalpotu 5-dimensionālajai pasaulei.
 
No Plejādiešu viedokļa raugoties, tie, kuri ir apzināti cietuši 3-dimensionalitātē (t.i. – tie, kuri uzņēmās atbildību par iešanu cauri visiem šiem dubļiem un strādāja pie tā) viņu nelokāmās nevēlēšanās dēļ samierināties ar ko mazāku par pilnu mūsu dievišķā potenciāla apjomu, tagad sāks saņemt svētību, kura, kā mēs vienmēr dvēseles dziļumos esam zinājuši, ir bijusi sasniedzama/pieejama tiem, kuri tai ir ticējuši.
 
*********************************************************************************
 
Jaunās garīgās dāvanas
 
Tie, kuri ātri tuvojas pilnīgai sava dievišķā plāna iemiesošanai, varēs, pateicoties pēdējam frekvenču lēcienam, kuram cauri mēs centāmies tikt visas vasaras garumā (ziemas – dienvidu puslodē), var sagaidīt kārtējo raundu jauno (Kristus) garīgās izlīdzināšanas dāvanu saņemšanai/atvēršanai.
 
Es dzirdu, ka dāvanas, kas paredzētas ikvienam no mums, būs ļoti cieši saistītas ar mūsu galaktiski-ģenētisko konstitūciju …, ka šis būs laiks apzināties visu savu spēju radīt pilnību un savu individuālo un unikālo ieguldījumu šīs planētas attīstībā.
 
Es dzirdu arī, ka dažiem no mums mūsu „mūža darbs” var mainīties ļoti radikāli, jo sāk darboties nākamā kalpošanas līmeņa kontrakti, kas palīdzēs jums gūt labumu no šīm jaunajām daudz augstāka līmeņa dāvanām. Ja jūs jutāties īpaši apjukuši un atslēgti no saviem mērķiem jūlija mēnesī, kad Merkurs atradās retrogrādā, tad iemesls visdrīzāk ir tieši tajā.
 
Jaunā līmeņa kalpošana
 
Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) lūdz mani nedaudz pastāstīt par ceļiem/veidiem, kādos daudzi no jums tiks aicināti kalpot atlikušajos šī gada mēnešos. Galvenokārt viņi lūdz, lai mēs saprastu, ka ar jaunās enerģētiskās dinamikas rašanos, t.i – ar vienotību pretstatā sadalītībai, notiek kalpošanas veida maiņa no „DARĪT” uz „BŪT”. Es par to sīkāk stāstīju jūlija vēstījumā, taču Neredzamie saka, ka tuvākajos mēnešos, kā mūsu ieguldījums šajā pasaulē daudz aktuālāka kļūs mūsu spēja glabāt un izmantot vienotības enerģiju.
 
**********************************************************************************
 
Sazemēšanās
 
Noslēgumā PAP komentē paņēmienus, ar kādiem mēs sākam apstrādāt enerģijas lejuplādi, nostiprinoties savos fiziskajos ķermeņos.
 
"Jūs droši vien esiet pamanījuši izmaiņas paņēmienos/veidos, ar kādiem konkrēti saules enerģija iedarbojas uz jūsu fizisko ķermeni un šūnām. Izmaiņas, par kurām mēs runājam, ir enerģētiskas pēc savas dabas, taču tās ietekmē jūsu labklājību tādejādi, ka ikviens no jums, kuri atrodieties gaismas parādes priekšplānā, esiet spējīgi ātrāk tās integrēt un pārstrādāt lielāku enerģētisko apjomu ar mazākiem izkropļojumiem" - PAP
 
Tas, neapšaubāmi, nenozīmē, ka process jebkurā gadījumā kļūs viegls un es pat neesmu pārliecināta, ka pilnībā piekrītu viņu viedoklim, taču iespējams, daži no jums sāks integrēt šīs enerģijas ar lielāku vieglumu??? (Ja tas ir tā, man gribētos dzirdēt par to)
 
**********************************************************************************
 
Mūsu saknes brūces (apakšējās čakrās) ļoti intensīvi prasās tapt pārskatītas tāpēc, ka mūsu Dvēseles attīrās no piesārņojuma, lai izlīdzinātos ar šīm ļoti augstajām frekvencēm. Citiem vārdiem sakot - par mieru mēs varam tikai sapņot. Vismaz pagaidām.
 
**********************************************************************************
 
Tiksimies "otrajā" pusē.
Lorena