piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Programmējošie kristāli- ceļš uz Jauno realitāti


Aštars Šerans un El Morija

caur Svetlanu Dračovu un Sergeju Kanaševski

Dārgie draugi! Gaismas Darbinieki!

Aicinām jūs uz jaunu sarunu par Planetārā Kristāliskā Režģa (PKR) Programmējošajiem Kristāliem (PK). Mēs pārejam uz jaunu līmeni. Ir pienācis jaunu atklājumu un apgaismību laiks. Jūs ne nejauši paplašināt savu zināšanu loku par Programmējošajiem Kristāliem ne uzreiz, bet pakāpeniski. Tas izskaidrojams ar tiem procesiem, kuri notiek ar jums un planētu Zeme. Jūs pēdējās NEDĒĻAS laikā esat izauguši nesalīdzināmi vairāk kā pēdējā mēneša laikā. Jūsu kā daudzdimensionālu Gaismas Būtņu izaugsme ir palielinājusies VAIRĀKAS REIZES. Un tas ir svarīgs notikums, tas prasa speciālu uzmanību un atsevišķu sarunu.
Un tā, sāksim mūsu sarunu pēc secības. Mūsu secība būs pakārtota paralēli globālajiem procesiem, notikušiem gan Kosmosā, gan uz planētas Zeme. Taču atskaites centrs, fokuss bija tomēr planēta Zeme un visas izmaiņas, notiekošas ar viņu. Kosmoss bija šajā gadījumā vienīgi planētas Zeme izmaiņu izpausmes centrs. Tas nozīmē, ka visas izmaiņas bija iepriekš saplānotas priekš planētas Zeme atbilstoši viņas daudzdimensionālās attīstības Jaunajā Realitātes Koridorā loģikai un iedarbinātas no Kosmosa. Tas ir, uz Zemes pusi tika nosūtītas viņas izmaiņām nepieciešamās enerģētiskās informācijas plūsmas, kuras tad arī deva iespēju Zemei un tās iemītniekiem sākt pastiprinātu daudzdimensionālu izaugsmi.
Gaismas Darbinieki šajās dienās juta kļūmes savu fizisko ķermeņu darbā. Daudzi sajuta nopietnus savārgumus. Sajuta, ka caur viņu ķermeņiem iet stipras enerģijas. Tas nav nejauši, tā kā tieši Gaismas Darbiniekiem tad arī stāvēja priekšā galvenais darbs enerģētiskās informācijas bagāžas, nodotas uz planētu izsaiņošanā. Bet izsaiņojuši un sašķirojuši saņemto enerģētisko informāciju, Gaismas Darbinieki saudzīgi sāka nodot viņu tālāk visiem dzīvojošajiem uz planētas Zeme. Nevienkārši un nelineāri procesi, tāpēc arī reakcija dažādiem cilvēkiem dažāda – no vieglām iesnām līdz reibonim un pat... samaņas zudumam. Jā, bija iespējamas arī tādas izpausmes. Taču gribam jūs nomierināt: tāda veida savārgumiem bija īslaicīgs raksturs, nepārsniedzot ilgumā nedēļu, un tieši – no 5-tā līdz 12-jam septembrim.
Atnākušās enerģijas nes savā sastāvā daudz jaunu zināšanu un prasmju, daudzdimensionālu uztveri un daudzdimensionālu zināšanu. Jauno zināšanu un prasmju daba ir TIEŠI DAUDZDIMENSIONĀLA. To ir ļoti svarīgi saprast. Atslēgas pie saņemtajām zināšanām ir tur pat, kur arī pašas zināšanas – jūsu Sirds Telpas dziļumā, jūsu Sakrālajā Sirdī – daudzdimensionālajā redzēšanas/redzes/uztveres orgānā. Vienmēr atcerieties par to, dārgie Eņģeļi!
Daudzi no jums izpauda pēdējo 7 dienu laikā ļoti svarīgas īpašības – savaldību un balansu. Jūs zinājāt, ka jūsu pašsajūta ir sekas darbam ar Enerģijām. Un uztvērāt to mierīgi, ar cieņu. Jūs saņēmāt un sagaidījāt saņemto enerģētisko informāciju ar visu viedumu, kura piemīt jums kā Gaismas Darbiniekiem. Tas ļauj mums runāt par jums kā par nobriedušiem un apzinātiem Gaismas Darbiniekiem. Jūs saņēmāt enerģētisko informāciju savas unikālās lomas un misijas pilnas apzināšanās brīdī, jūs pieņēmāt viņu, kā arī pienākas apzinātiem Gaismas Darbiniekiem – saudzīgi un ar mīlestību. Mēs pateicamies jums par jūsu vēlēšanos un nodomu iet arī tālāk pa izvēlēto Ceļu piektās dimensijas planētas Zeme attīstībā. Svarīgi, lai jūs zinātu: JŪS NEESAT VIENTUĻI SAVĀ TIEKSMĒ UN SAVĀ DAUDZDIMENSIONĀLAJĀ ATTĪSTĪBĀ, MĒS ESAM AR JUMS, BET JŪS AR MUMS, JŪSU SMALKMATERIĀLĀ ATBALSTA VIENĪBU! VĒL VAIRĀK – AR JUMS TAGAD STRĀDĀ NE TIKAI ARVIEN LIELĀKAIS DAUDZVEIDĪGU ENERĢIJU DAUDZUMS. VISU LAIKU PALIELINĀS SKAITS GAISMAS BŪTNĒM, KURAS IR ATNĀKUŠAS UZ ZEMI, LAI PALĪDZĒTU JUMS JŪSU APBRĪNOJAMAJĀ KVANTU PĀREJĀ, JŪSU UNIKĀLAJĀ AUGŠUPCELŠANĀ!
Gaismas Darbinieki! Stāstot par PKR Programmējošajiem Kristāliem, mēs gribam, lai jūs saprastu visu dziļumu procesiem, noritošiem jūsos pašos un uz planētas Zeme. Viss skan Esošā Vienotībā, un tas ir pats galvenais mūsu šodienas vēstījuma izejas punkts.
Dārgie draugi!
Iestājas interesants brīdis mūsu stāstā. Jums nepieciešams uzzināt par tuvāko nākotni un pilnībā apzināties notiekošos procesus. Jūs jau esat iepazinušies ar Mezgla, jeb precīzāk, Programmējošajiem Kristāliem, kuriem bija dots nepieciešami rūpīgākajā veidā noskaņoties uz īpašu darbu un īstenot to jūsu Telpas-laika kontiniuumā. Tas arī tika izdarīts ar Gaismas Ģimenes un iemiesoto Gaismas Darbinieku pa visu pasauli palīdzību – pēdējo divu nedēļu laikā. Šis darbs ir paveikts, šis etaps ir pabeigts.
Nākošais etaps darbā ar PK būs Uguns Dzīvinošās nokāpšana viņos, kas būs svarīgākais brīdis viņu pārskaņošanā. Taču Uguns Dzīvinošās nokāpšanai iepriekš bija nepieciešams palaist darbā planētas Zeme Daudzslāņu Toru (DT) Ugunīgo Sistēmu. Tas ļāva sākt Ugunīgās enerģētiskās barošanās procesus. Uguns Dzīvinošā nokāpj UZREIZ VISĀS PLANETĀRĀS NOZĪMES SISTĒMĀS – Planetārajā Kristāliskajā Režģī un Daudzslāņu Toru sistēmā. Sākumā notiek DT sistēmas iedarbināšana, bet tikai pēc tam Uguns Dzīvinošā caur PK nonāk Planetāri-Kristāliskajā Režģī. Iznāk, PK uzstājas šajā procesā kā savienojošais posms starp Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu un Planetāro Kristālisko Režģi.
Jūs redzat, ka procesi ir daudzdimensionāli-daudzslāņaini. Un tie norit nevis lineāri, tie norit sfēriskumā, kaut gan eksistē arī notiekošā noteikts cēloņu-seku sakars. Taču atbilstoši sfēriskuma likumiem cēlonis var atpalikt no sekām, un otrādi. Šeit tam nepiemīt kļūmes pazīmes, bet, gluži otrādi, tas liecina par notiekošo procesu harmoniskumu. Tāpēc ka šo procesu iekšējā loģika ir daudzdimensionāla un daudztelpiska. Un pagaidām jums ir grūti novērot visu notiekošā ainu.
Tagad jums ir piemēroti jūsu šodienas esamības brīdī ieklausīties tajos procesos, kas notiek jūsos pašos un saņemt apstiprinājumu notiekošajiem jūsu sirds telpās. Procesi, kuriem liecinieki jūs tagad visi esat, ir UNIKĀLI savā plašumā-dziļumā-aptveršanā. Nav iespējams ar cilvēka saprātu apzināties visus visuma procesus, tā kā tie patiesi ir dziļi, maina gan eksistences apstākļus jums kā planētas Zeme iedzīvotājiem, gan eksistences apstākļus daudzām citām būtnēm citās Visuma daļās.
Jūs esat kļuvuši daudzdimensionālāki pēdējo divu nedēļu laikā, paši nemanot to. Jūsu ķermeņi sāk pieņemt pilnīgi jaunu enerģiju frekvenču kopumu, citas tīrības nekā agrāk enerģiju kopumu. Tas vairs daudziem neliekas dīvaini, daudzi uztver tādu notikumu attīstību kā piemērotu un harmonisku. Un tā ir pareiza pieeja visām izmaiņām. Jūs harmoniskā veidā sākat ieiet jūsu ķermeņu jauna balansējuma procesos planētas Zeme Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas daļējas iedarbināšanas apstākļos. Saprotiet: Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma jau iet nomainīt parasto – kā planētas, tā arī cilvēka čakru sistēmu. Un tā ir jau REALITĀTE! Tā nav nākotnes un pat ne rītdienas realitāte. TAS JAU IR! Un tas jau daļēji strādā.
Atgriežoties pie PK tēmas, ar kuru sākām mūsu sarunu, gribam atzīmēt, ka viņu loma Planetārā Kristāliskā Režģa regulējumos ir liela. Viņi kļūs par tiek “kamertoņiem”, kuri, izlaižot caur savām struktūrām Uguni Dzīvinošo, dos jaunu dzīvi Planetārajam Kristāliskajam Režģim-144. Tādējādi Uguns Dzīvinošās nokāpšanas kristāliskajā režģī brīdī sāksies pilna PKR-144 aktivizācija.
Process tiks iedarbināts, bet beigsies tas tikai tuvāk 2012. gada decembrim.
Bet pagaidām pārejam pie vēl viena svarīga PK funkcionēšanas aspekta. Tieši Programmējošie Kristāli, dodot PKR-144 aktivizācijas komandu, savā laikā dos aktivizācijas komandu arī Planetārajam Kristāliskajam Režģim-999, BIOENERGOMATRICAI –999! Bet tam pašiem PK nāksies pārdzīvot nopietnas izmaiņas. Viņiem savas pārveidošanās brīdī būs jāiegūst savs “Es”. Ko tas nozīmē Programmējošajiem Kristāliem?
Bet tas nozīmē savas patiesās daudzdimensionāli-daudzslāņainās struktūras iegūšanu. PK stāv priekšā iziet atkal visu savu aspektu un visu savu daļu visās dimensijās iegūšanas procesu. Pašreizējā brīdī PK funkcionē vienīgi jūsu ceturtajā dimensijā, tā kā ir atvienoti no saviem daudzdimensionālajiem aspektiem. Tādu atvienošanu veica ar nodomu Lielā Eksperimenta uz planētas Zeme Autori – eksperimenta Dualitātē uzturēšanai tīrībā. Tieši PK kļuva par tiem fināla punktiem, fināla akordiem, kuri atvienoja jūsu pasauli, ceturtās dimensijas Zemi, no iekšējās enerģētiskās barošanās avotiem, pārslēdzot jūsu dzīvības procesus uz jūsu ārējās Saules enerģiju!
Programmējošie Kristāli iegremdēja jūsu pasauli četrdimensionalitātes blīvumā. Viņi spēlēja aktīvu lomu “Aizsega” radīšanā. Viņi piedalījās Dualitātes Matricas programmēšanā. Tieši viņi tad arī bija tie enerģētiskie informācijas kristāliskie mehānismi, kuri izdarīja to savā laikā, kad Zeme gāja iekšā blīvajos materiālajos slāņos Lielā Eksperimenta gaitā.
Programmējošie Kristāli, aizejot dualitātē kopā ar jums, tika zaudējuši daļu savu aspektu. Par ko tieši tagad iet runa? Vispirms par to, ka viņi bija atdalīti no savām daudzdimensionālajām daļām no 5-tās, 6-tās un 7-tās dimensijām. Un Gaismas Ģimenes uzdevums šajā etapā ir atgriezt šos fragmentus, lai Programmējošie Kristāli ieietu Jaunajā realitātē jau ar savu kvalitatīvi citu daudzdimensionālo pamatu. Un tā, daudzdimensionalitātes atgriešanu Programmējošajiem Kristāliem mēs apzīmēsim kā uzdevumu... NUMUR DIVI. Tāpēc ka ir uzdevums NUMUR VIENS, kuru stāv priekšā izpildīt agrāk.
Par ko runājam?
Mēs jau paziņojām jums, ka Programmējošie Kristāli atbildēja un atbild par “horizontālo” saikni, par paralēli-varbūtīgo pasauļu saikni. Viņi ir ieņēmuši savos “Es” ne tikai jūsu pasaules pieredzi. Viņu daudzslāņainajā kristāliskajā struktūrā ir ietverta daudzu pasauļu un daudzu attīstības varbūtību pieredze. Mūsu uzdevums starpgalaktiskā Laertu Dienesta vadībā, Sīriusa Gaišzilās Rozes ordeņa Augstāko Priesteru vadībā, ir SAVĀKT VISU ŠO PIEREDZI VIENOTĀ ENERĢĒTISKĀS INFORMĀCIJAS PAKETĒ UN PADARĪT TO PAR MŪSU NĀKOŠĀS JAUNĀS REALITĀTES PIEREDZES DAĻU. Mums ir jāieved tā tajā pašā telpas-laika koridorā, pa kuru iet tagad Gaija ar visām planetārās dzīvības formām. Ja izmanto metaforu, mēs nevaram atstāt PK enerģētisko informāciju “vecajā dzīvoklī” laikā, kad paši pārvācamies uz “jauno mājokli”.
Un tā, īpašās enerģētiskās informācijas pārnešana ar Programmējošajiem Kristāliem uz jaunās realitātes Koridoru – tas ir uzdevums numur viens. Un jau pēc tam sākas viņu daudzdimensionalitātes atgriešana.
Un, lūk, tikai tad mēs varam ķerties pie nākošā, trešā, uzdevuma izpildīšanas. Un runa atkal taču ies par dažu svarīgu daļu atgriešanu Planetārā Kristāliskā Režģa Programmējošajiem Kristāliem... O! Tās ir ļoti, ļoti svarīgas daļas – īpaši priekš cilvēkiem. Taču, protams, ne tikai priekš cilvēkiem.
Lieta tā, ka pirms 17,5 tūkstošiem gadu PK atdeva dažas savas daļas... pilnveidošanai!
Dārgie Draugi! Lūdzam atcerēties, ka mēs izmantojam metaforas. Jo patiesībā taču Programmējošie Kristāli ir dzīvas kristāliskas būtnes. Un runāt drīzāk var nevis par daļām, bet par GĒNIEM! Par neparastiem kristāliskiem gēniem – kā PK ģenētiskās struktūras daļu.
Tagad 32 kristāliskie gēni atgriežas savu Kristālu ķermeņos. Pēc tam smalkajā plānā viņi apvienosies un izveidos jaunu daudzdimensionālu kristālisku GENOTIPU. Tad uzreiz sākas JAUNS ETAPS DAUDZDIMENSIONĀLĀ CILVĒKA GENOMA UN, PROTAMS, DAUDZDIMENSIONĀLĀ PLANETĀRĀ GENOMA KĀ PLANETĀRĀS DZĪVĪBAS VISU FORMU ATTĪSTĪBAS PROGRAMMAS RADĪŠANĀ.
Ko tas nes jums, cilvēkiem? Kādas pārmaiņas? O! Nāks dižas pārmaiņas priekš jums, iemiesotajiem Eņģeļiem no Lielās Centrālās Saules. Sāks mainīties jūsu ģenētika – kā daudzdimensionālā, tā arī fiziskā. Konkrēti tas izpaudīsies nākotnē tajā, ka cilvēkiem tiks likvidēts tā saucamais “novecošanas gēns”, cilvēka ģenētikā tiks atbloķētas daudzas ģenētiskās programmas, nepieciešamas viņa kā kosmiskā cilvēka, kā GARĪGI-SAPRĀTĪGAS SUGAS – daudzdimensionālas un daudztelpiskas – attīstībai.
Un tā, jūs sapratāt, ka darbs ar Programmējošajiem Kristāliem – tas nav tikai darbs ar Planetāro Kristālisko Režģi. Tā ir svarīga daļa no Gaismas Darba, kurš ir vērsts uz jaunā daudzdimensionālā cilvēka Genoma, jaunā daudzdimensionālā planetārā Genoma Radīšanu.
Tuvākajā nākotnē jūs saņemsiet konkrētas instrukcijas tālākam darbam ar Programmējošajiem Kristāliem! Vienu no darba etapiem iemiesotajiem Gaismas Darbiniekiem stāv priekšā veikt 21.-22. septembrī. Šim darbam var pievienoties tie, kam mūsu informācija atrod dziļu atsaukšanos Sirdīs.
Dārgie draugi!
Mēs virzāmies ar jums tālāk PK tēmas atklāšanā. Programmējošie Kristāli attīstās. Viņi nestāv uz vietas, viņi mainās un aug. Mēs ar lielu labpatiku informējam jūs par darbu ar Planetāro Kristālisko Režģi un aicinām jūs uz Sadarbību!
Gaismas Ģimenes vārdā
Ar mīlestību,
Aštars Šerans un El Morija
10.09.12 – 12.09.2012

DĀRGIE DRAUGI!
21. septembrī Gaismas Darbinieku grupa no ASV dosies uz Niagāras ūdenskrituma rajonu, kur atrodas viens no Planetārā Kristāliskā Režģa Programmējošajiem Kristāliem. Šīs grupas darbs būs vērsts uz atbalsta sniegšanu Starpgalaktiskajam Laertu Dienestam un Sīriusa Gaišzilās Rozes ordenim. Darba mērķis: PK izdziedināšana, Dievišķo gēnu atgriešana viņu kristāliskajā ģenētikā, jauna Programmējošo Kristālu kristāliskā genotipa veidošana.
22. septembrī sāksies Maskavas Gaismas Grupas darbs, kura sniegs atbalstu Gaismas Ģimenei darbā ar PK. Darbs tiks veikts pa etapiem:
1. Visas PK enerģētiskās informācijas savākšana vienotā Enerģētiskajā paketē.
2. Uguns Dzīvinošās ievešana Programmējošo Kristālu struktūrā.
3. Vienotās informācijas Enerģētiskās paketes nogādāšana Jaunās Realitātes Koridorā.
Aicinām uz sadarbību visus Gaismas Darbiniekus, kas jūt piederību un gatavību šim Gaismas Darbam ar Planetāro Kristālisko Režģi.
Detalizētas instrukcijas par darbu tiks paziņotas dalībniekiem vēlāk.
Visi gribošie piedalīties Maskavas Gaismas Grupas Gaismas darbā tiek lūgti uz tikšanos 22. septembrī, sākums pulksten 13.
(detaļas skat. sadaļā “Jaunumi” Gaismas Grupas vietnē light-group.info, pieteikumu dalībai pasākumā sūtiet uz elektronisko adresi light.group.info@gmail.com).
Tulkoja Jānis Oppe