trešdiena, 2012. gada 26. septembris

ATSKĀRSME


22.09.2012 ... caur olmat
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Sveiki, mīļie! Padalīšos ar jums ar lūk kādām vēstīm, kuras atnāca man no Augstākajiem Aspektiem ...
Viena bija redzējuma veidā. Manā priekšā tika rādīta materiālā dzīve, viss tas, kas man tanī bija pievilcīgs, un te nu tā it kā atkāpās, un manā priekšā sāka vērties ciet durvis, kuras atšķēla no manis šo pasauli, un atskārsme nāca – materiālā pasaule aizveras. Pieredze matērijā ir pabeigta. Un man šķita, kas tas attiecas ne tikai uz mani, bet vispār uz VISU materiālo pieredzi.
Otra vēsts bija saistībā ar pārtikšanu, parādīja, ka ēst vajag nedaudz, ir pietiekami apēst pavisam nelielu daudzumu pārtikas, lai uzturētu sevi. Arī es pats ievēroju pēdējā laikā, ka sen neesmu sajutis izsalkumu, sen neesmu bijis izsalcis. Tātad liek saprast, ka notiek jaudīga mūsu papildus piebarošana ar enerģijām.
 
Atnāca arī lūk tāds personīgs vēstījums, bet tas attiecas uz visiem: - VISU PASPĒSIET, KAD JŪS PALIKSIET MĀJĀS.
 
Un apziņa sāka izvērst sapratni – atstāt visus materiālos pārdzīvojumus, domas. Vislabākās sekmes mēs panāksim tanī gadījumā, ja visu materiālo kņadu atlaidīsim – lai viss iet, kā iet – VISS JAU IR PAVEIKTS.
Jo biežāk atradīsimies, APZINOTIES SEVI, SAVĀ SIRDĪ – jo viss labāk noritēs materiālajā plānā.
 
MĀJAS – TĀ IR MŪSU SIRDS. Vienīgās pūles, kuras tagad tiek apsveiktas, atbalstītas – ir – pēc iespējas biežāk atrasties SIRDĪ; piepūle materiālajā plānā tikai traucēs procesam, padarīs to grūtāku. Tika parādīts, ka daudzi ir pabeiguši savu uzdevumu izpildi, un daudzi jau pabeidz, un atgriežas savos Augstākajos Aspektos, viss tas notiek, jau neatkarīgi no mūsu cilvēciskās gribas.
Tieši tāpēc teikts – NEVAJAG PŪLĒTIES. VISS IR IZDARĪTS. VIENKĀRŠI ESIET JŪS PAŠI, ESIET BRĪVI, ATLAIDIET VISU, IESKATIETIES SEVĪ. Kas izraisa nepatīkamas un negatīvas sajūtas? – nometiet to, lai izplestu spārnus. VIENKĀRŠI DZĪVOJIET KATRU ATNĀKOŠO DIENU. ESIET BRĪVI. IZPLETIET SPĀRNUS – IR JAU LAIKS CELTIES LIDOJUMAM.
Neizmērojamā Mīlestībā uz jums!
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4349538