otrdiena, 2012. gada 11. septembris

Vakcīnas varētu samazināt pasaules populāciju par 15%


Bila un Melindas Geitsu fonds atbalsta un publiski popularizē masveida poliomielīta vakcinēšanos Indijā. Gadījumā, ja paši neesat dzirdējuši – Geitss jau ir publiski paziņojis, ka vakcīnas varētu palīdzēt samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu par 15%…
Geitss arī publiski paziņoja, ka katram jaundzimušajam vajadzētu jau dzimšanas brīdī reģistrēties vakcinēšanai, lai sasniegtu mērķi , ka 90% iedzīvotāju ir vakcinēti un viņa plāns realizēts – 21.gadsimts padarīts par vakcinēšanās gadsimtu.
Šī fonda kampaņa Indijā tiek demonstrētā kā „pēdējās jūdzes kampaņa – iznīcināsim poliomielītu Indijā”, rādot dramatiskus desmitiem gadus vecus video, kur parādīti šaušalīgi slimības gadījumi, bet īsti pat netiek uzsvērts, ka līdz 2010.gadam saslimšanu skaits samazinājies tikai līdz 42 gadījumiem un izrādās , ka šie paši gadījumi ir tikai saslimšanas, kas ir no vakcinēšanās.
2011.gada Indijā ir ziņots par 47 000 NPAFP (non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) – Ne poliomielīta akūtā šļauganā paralīze) NPAFP simptomi ir praktiski tādi paši kā „iznīdētājam” savvaļas poliomielīta vīrusam. Acīmredzot vakcīnās sastopamais poliomielīta vīruss izraisa tādas pašas poliomielīta paralīzes.
Daudzi eksperti citustarp uzsver un apstrīd to, ka savvaļas poliomielīta vīruss kurš jau bija sācis atkāpties, kad masveidā sākās vakcinēšana reti izraisīja paralīzi http://www.vaclib.org/basic/polio.htm. Ironiski , (bet man vismaz loģiski saprotami) Salka radītā vakcīna saturēja SV-40 (Simeon vīrusu 40), ko saista ar vēža saslimšanas uzliesmojumu 1950tajos gados.
Kaimiņos esošajā Pakistānā 2011.gadā 136 bērni nomira no poliomielīta no kuriem 107 bija vakcinējušies ar šo orālo poliomielīta vakcīnu (OPV). Tas nozīmē kā ap 78% „imūno” pret šo vīrusu tomēr ar to saslima.
Interesanti kāpēc Geitsa fonds popularizē vakcināciju ar šo vakcīnu…. ? (Mana atbilde – Geits s ideāli pierāda un vēlreiz apstiprina, ka iespējami ātri pasaules iedzīvotāju skaitam ir jābūt 1 miljards nevis 7 J )
Paskaidrojumi par OPV (Orālo Poliomielīta vakcīnu)
Rietumu valstīs pamazām sāk pārstāt lietot OPV, jo pierādīts milzīgais skaits blakusefektu. Šo vakcīnu radīja Dr. Alberts Saids un 1963. Gadā apstiprināja FDA (Food and Drug Administration, Pārtikas un Zāļu aģentūra – ASV). Vīrusi šajā vakcīnā nav miruši bet ir „novājināti”, bet joprojām dzīvi.
Un ko dara ar OPV vakcīnām, kas ir skaisti saražots rietumvalstīs? Ne jau iznīcina vai izmet, bet protams nosūta uz trešajām pasaules valstīm kā milzīgu palīdzību bez maksas un nosaucot to vēl par milzīgu tēriņu, jo, redz, jaunas maksā naudu. Tas, protams, ir daudz lētāk kā tās iznīcināt.
Paralīzes epidēmijas parādās daudzviet, bet nekur jau netiek tām piekabināts „Poliomielīta” saistība, bet tos nosauc par NPAFP un citādi, lai cilvēku apzinās neiesētu, ka tos reāli nevis vakcinē, bet inficē ar šo slimību, piekam, labprātīgi, „cēlu” mērķu vārdā un vēl saucot to par humāno palīdzību. Eksperti ārpus vakcinācijas dogmatiķu rindām uzsver, ka šādi gadījumi līdzīgi poliomielīta vakcinācijas maldam ir daudzi citi, piemēram Gijēna Barē sindroms.
Briesmīgākais ir tas, ka šāds vakcīnu iegūts poliomielīts arī izplatās kā slimība un tie gadījumi kad tiek ziņots par kādiem mistiskiem saslimšanas uzliesmojumiem ar poliomielītam līdzīgām paralīzēm ir tieši saistīts ar to, ka attiecīgais vīrus nācis no kāda OPV vakcinētā. Bet tas vēl nebūtu nekas. Sliktākais ir tas, ka šie „novājinātie” vīrusi iekļūstot veselos organismos stiprinās un paliek izturīgāki un nokļūstot ūdenī, vai kanalizācijā no urīna, ir jau jauni spēcīgi vīrusi un ir tie kas izraisa jaunas saslimšanas, kad faktiski dabīgais šis vīrusa izraisītājs dabā jau ir izzudis.
Šī „pēdējās jūdzes” kampaņa tiešām daudziem liek noiet savas dzīves pēdējo jūdzi un kampaņā tiek izgāzts milzīgi daudz naudas, ko varētu drīzāk tērēt dzīves apstākļu un elementāru higiēnas prasību paaugstināšanā trešajās valstīs, kas savukārt samazinātu jebkādas vīrusu izplatības. Bet, kā jau rakstā minēju, ir saprotams, ka visās valstīs izgāztie miljardi vakcinācijas kampaņām, kad šo naudu elementāri būtu tērēt reālai cilvēku dzīves apstākļu uzlabošanai (ūdens apgādes sistēmu izveidi reģionos kur ar to ir problēmas utml.) ir apliecinājums tam, ka aiz tā visa stāv pavisam kas savādākas intereses, kuras domājoši cilvēki saprot un diemžēl tās ir pārāk ciniskas, lai publiski kāds mēdijs tās uzņemtos saukt īstajos vārdos. Padomājiet par to…
 
http://www.veselibasblogs.lv/vakcinas-varetu-palidzet-samazinat-pasaules-populaciju-par-15-procentiem/