pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

Ilarions 9.-16.septembris


Viedas Meistars Ilarions
9.-16.septembris/2012
 
Mīļie!
 
Patlaban jūs atrodaties vēl lielākos Gaismas enerģētiskajos viļņos, kas “bombardē” jūsu planētu. Šī enerģija turpinās pacelt virspusē visas lietas un zemapziņas uzskatus, ko kāds cilvēks uz Zemes sevī nes un vēl nav apzinājis un ieskatījies tajos. Šis process daudziem radīs satraukuma pilnus brīžus, un tāpēc Pasaules Gaismasdarbiniekiem jāsaglabā miers un mierpilns enerģētiskā lauka stāvoklis, lai līdzsvarotu visu, kas vien var parādīties. Turiet savās sirdīs un prātos visiem saviem mīļajiem un savas ietekmes sfērai- mīlestības, empātijas un līdzjūtības telpu.
 
Atrodiet laiku pabūt pie dabas, lai savienotos ar Zemes Māti un sūtiet tai savas mīlestības, empātijas, līdzjūtības un atbalsta enerģijas. Aizvien vairāk un vairāk jūsu darbs te uz Zemes kļūst par stabilizējošu spēku, paceļošu spēku, stabilu, rāmu un mierpilnu spēku. Elpojiet dziļi, lai ar elpošanas palīdzību uzņemtu sevī augstākās prāniskās enerģijas un turiet tās sevī (aizturiet elpu) pēc iespējas ilgāk pirms izelpojat. Tas palīdzēs saglabāt stabilitāti, kad Pasaule jums visapkārt iziet visu iespējamo pieredzes apjomu– gan augstu, gan zemu. Katra gadu gaitā sajustā un pieredzētā polaritāte (galējība) atgriežas, lai to pārskatītu, izkliedētu un transmutētu. Kā priekšgājēji jūs jau esat izgājuši cauri vissliktākajam un tagad jūsu uzdevums ir būt šeit par iezemējošo spēku.
 
Plūstiet kopā ar notikumiem, kad tie risinās un pēc iespējas palieciet spēka un miera telpā. Bieži afirmējiet, ka viss ir labi un kārtībā, un ir daļa no paredzētā Dievišķā plāna Zemei un tās iedzīvotājiem. Mīļie, tas palīdz vairāk nekā patlaban domājat. Tāpat, topiet informēti par faktu, ka turpinās saplūsme ar jūsu Augstāko Es, jūsu svēto Kristus Es un jūsu Dievišķo monādi. Notiek daudzas lietas daudzos līmeņos un dimensijās, un jūs kompetenti spējat palīdzēt veikt tūlītējus un steidzamus uzdevumus, pat ja jums par to nav atmodināta atmiņa. Ziniet, ka tā tas ir.
 
Uz Zemes jūs visi tiekat vadīti un vesti tā, lai satiktu un pietuvotos tālākām atklāsmēm un iniciācijām brīdī, kad esat tām gatavi. Un tas arī turpināsies, jūsu Augstākā vadība nogādā jūs pie tiem cilvēkiem, kuri jums visvairāk vajadzīgi. Ja vajadzīgi naudas līdzekļi, tad lūdziet, lai jums dod vajadzīgo, pēc tam ticiet, ka tas tiks nodrošināts un dots. Jūsu Augstākais Es zina, kas jums ir vajadzīgs, lai šajos laikos virzītos tālāk uz priekšu un, lai rīkotos, tiem vajadzīga pilnīga un absolūta jūsu ticība; tiem vajadzīga jūsu uzticēšanās katra dzīves momenta virzībai. Palieciet modri un esiet nomodā, mīļie, vērojiet notiekošās sinhronitātes.
 
Laiks, kādā patlaban dzīvojat, IR Augšupcelšanās laiks, un jūs atrodaties šajā procesā TAGAD, mīļie. Palieciet fokusēti uz saviem augstākajiem redzējumiem par dzirkstošu jaunu Pasauli un nekam neļaujiet novirzīt jūs no tās. Uzstādiet augstāko iespējamo redzējumu sev un dariet visu iespējamo, lai to saglabātu un noturētu visā vēl nākamajā laikā. Savienojieties sevī, lai no savas būtības paceltu visas tās brīnumainās dāvanas, ko esat sevī ieslēguši, gaidot īsto laiku. Tagad PIENĀCIS šis laiks un jūsu dzīves puzles gabaliņi sameklē un atrod Dievišķo Kārtību un atklājas daudz tīrāks un skaidrāks redzējums par jūsu mērķi te uz Zemes.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante