pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

Sokrata tautskola 22.septembrī rīko...


Labdien! 

Š.g. 22. septembrī Sokrata tautskola piedāvā divus pasākumus: sakrālo mācību ceļojumu pa Siguldas enerģētiskajām vietām un Rudens Saulgriežu rituālu. 

Sakrālā mācību ceļojuma laikā apmeklēsim enerģētiskās vietas ap Siguldu: Satezeles pilskalnu, Pētera alu, Kraukļa aizu, Gleznotājkalnu, Raganu katlu, Krimuldas labirintu un Krimuldas alu, Kaupo kapavietu, Allažu akmeņus un avotus, Velna alas apkārtni, Ķeizarkrēslu, Daudas ūdenskritumu, Saltavotu un, iespējams, citas vietas atkarībā no laikapstākļiem un ceļotāju vēlmēm. Ceļojumu plkst. 15.00 noslēgsim ar Rudens Saulgriežu rituālu Sokrata tautskolas „Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”. 

Ceļojumā dosimies sestdien, 22. septembrī, plkst. 8.00 no Rīgas, Elizabetes ielas 2 (Pasaules Tirdzniecības centra). Pusdienosim un vakariņosim brīvā dabā ar līdzpaņemto cienastu. 

Dalības maksa par ekskursiju: LVL 15.00, ieskaitot PVN (cenā ir ietverts transports un lekcija). 

Pieteikties ekskursijai šeit… vai sūtot e-pastu uz info@sokratatautskola.lv. Pēc pieteikuma saņemšanas ar Jums sazināsies Sokrata tautskolas pārstāvis. 

  

Savukārt interesentus, kuri vēlas apmeklēt tikai Rudens Saulgriežu rituālu Sokrata tautskolas „Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā”, lūdzam ierasties rituāla vietā ap plkst. 15.00. Rituāla ietvaros Atbrīvošanas baznīcā (pasenīcā) tiks atklāta Dievību istaba. Dalība rituālā ir bez maksas. Līdzi jāņem neliels cienasts. 

Pieteikties rituālam varat šeit… vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. Pēc pieteikuma saņemšanas ar Jums sazināsies Sokrata tautskolas pārstāvis. 

Par citiem Sokrata tautskolas rīkotajiem sakrālajiem ceļojumiem 

Sakrālais mācību ceļojums uz Pokaiņiem un Pokaiņu apkārtni ir plānots 6. oktobrī. Pieteikties šeit… 
Sakrālais mācību ceļojums uz Mazsalacas novadu ir plānots 20. oktobrī. Pieteikties šeit… 
Ar cieņu, 

Sokrata tautskola 

26133531, 67039606 

info@sokratatautskola.lv 

www.sokratatautskola.lv