ceturtdiena, 2012. gada 27. septembris

Ilarions 23.-30.septembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
23.-30.septembris/2012
 
Mīļie!
 
Patlaban notiek tā attīrīšanās un šķīstīšanās, kas vajadzīga, lai iestātos vēl lielāka savienošanās ar jūsu Augstāko Es. Tas turpināsies vēl nākamos mēnešus, un jūs sāksiet sevi izpaust agrāk vēl nekad nebijušos veidos. Iekšēji kļūsiet daudz mierīgāki un rāmāki. Enerģiju intensitāte „aizmazgās” visu to, kas jūs velk atpakaļ un tas notiks ļoti izsmalcinātā veidā un tad pavisam drīz spēsiet izpausties vēl augstākos veidos.
 
Šobrīd virspusē paceļas apkārtējo cilvēku neatrisinātās lietas un situācijas nolūkā apskatīt tās vēl rūpīgāk, un tās tiek risinātas un sakārtotas mierpilnā un mīlošā veidā. Visas Būtnes vēlas apvienoties un sanākt kopā Mīlestībā un vienotībā, lai savienotos vēl pozitīvākā un auglīgākā veidā un tas būs saskatāms cilvēku savstarpējās attiecībās. Masu apziņas lauks iziet masveida attīrīšanos, un šim procesam turpinoties, aizvien mierīgāka kļūs arī sadarbība un mijiedarbība.
 
Jūs, kā Gaismas bākas, savā ikdienas dzīvē spēlējat vitāli svarīgu lomu. Lielākas Gaismas klātbūtne, kādā esat ieskauti, automātiski ietekmē jebkura cita cilvēka enerģijas lauku un tā ir tā jūsu loma- kalpot kā katalizators pārmaiņām. Tāpat mēs redzam, ka daudzi uzņematies uz sevi un transmutējat citu cilvēku enerģijas (kad sastopaties grupās un sadarbojaties). Tas varētu būt tas iemesls- kāpēc jums šķiet, ka attīrīšanās process nekad nebeidzas. Jūsu personīgā attīrīšanās ir notikusi, un tagad jūs staigājat šo Zemi attīrot visu, kas atrodas jūsu Ceļā, kā jau Gaismas nesēji, un tas ir dabiski notiekošs process.
 
Ik dienas veltiet laiku sava personīgā enerģētiskā lauka attīrīšanai, tad arī zināsiet un uztversiet tos brīžus, kad pie jums pārnāks apkārtējo cilvēku enerģijas. Ziniet, ka tā ir pagaidu situācija un palīdz ātrāk transmutēt atmosfēru un vidi, kurā dzīvojat, un to auras laukus, ar kuriem sastopaties. Tagad, to uzzinot, jūs varētu justies labāk un jūs sākat saprast, ka spējat radīt pārmaiņas savā Pasaulē. Tas ir tas Gaismas nesēju darbs, un šī darba aizraujošā puse ir- šāds darbs notiek pirmo reizi Zemes vēsturē, un pirmo reizi tik daudzas Būtnes, kuras sevī nes Gaismu, staro to šādā veidā. Mīļie, lūdzu, neapstājieties!
 
Ļoti svarīgi ir lolot un saudzēt sevi tad, kad tas ir vajadzīgs un atrast laiku, lai atjaunotu savus iekšējos spēkus. Tāpēc laika pavadīšana dabā kļūst par ļoti nozīmīgu jūsu dzīves sastāvdaļu, kaut vai tādēļ, ka elementāļu Būtnes tik ļoti alkst jums palīdzēt atjaunot jūsu spēkus. Zemes enerģijām jātiek uzņemtām un ar tām ir jāsavienojas un tas var notikt tikai tad, kad patiešām atrodaties ārā. Ap jums visapkārt ir Mīlestība, ko saņemat no šīm cēlajām Būtnēm, kuras vēlas vairāk un vairāk savienoties un pietuvoties Cilvēcei. Tās vēlas, lai tiktu apzinātas un tad spētu kalpot un kļūt vēl noderīgākas.
 
Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace  
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante