otrdiena, 2012. gada 4. septembris

Erc. Mihaēls "Dvēseļu savienošana"



 
Ercenņģeļa Mihaela vēstījums 2012.gada augustam
Saņemts caur Ronnu Herman
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, es atkal apsveicu šo iespēju savienoties ar Jūsu Augstāko apziņu, piepildīt jūsu Svēto Sirdi un Dvēseli ar mūsu Dieva Tēva/Mātes Dievišķo Mīlestību.
 
Vienmēr mūsu vislielākā vēlēšanās ir iedvesmot un mierināt Jūs un vest Jūs pa augstākās apziņas ceļu, kas, gala rezultātā, aizved jūs pie PašMeistarības. Šoreiz mēs vēlamies informēt jūs par to, kas taps zināms/noskaidrosies šajā īpašajā gadā, kuru mēs dēvējam par Dvēseļu Sapulcināšanas gadu. Mans nolūks ir nostiprināt telepātiskās komunikācijas koncepciju starp jums, Zvaigžņu Sēklas, Kosmisko Gaismas Padomi un mums, Gaismas Leģionu šajā ApakšVisumā.
 
Ir būtiski, lai jūs sajustu ar savu iekšējo sajūtu un apstiprinātu jūsu Svētajā Prātā un Svētajā Sirdī, ka caur šiem vēstījumiem es patiesi esmu kopā ar ikvienu no jums. Ar jūsu atļauju es sazināšos ar jūsu VirsDvēseli/jūsu Augstāko Es un es apvienošu savas Būtības aspektu ar Jūsējo jebkurā līmenī, kādā jūs esiet gatavi uzņemt šajā brīdī.
 
Ir bijušas un būs daudzas svētītas Zvaigžņu Sēklu Dvēseļu sapulcēšanās šī īpašā gada laikā. Mana mīļotā sūtne/vēstnese nesen piedalījās lielā nozīmīgā pasākumā Sedonā, Arizonā caur pasaules Interneta „gaisa viļņiem”. Viņa arī rīkoja nelielu, bet spēcīgu pasākumu viņas iekšējās sekotāju grupas locekļiem Sakramento, Kalifornijas apgabalā, ASV.
Tiem, kas ieradās no tāliem planētas nostūriem, lai šajā pasākumā pievienotos savām Dvēseļu ģimenēm un baudītu Gudrības Mācības, kas tika piedāvātas, šis bija harmonijas, prieka un enerģiju apvienošanās/sajaukšanās laiks.
Daudziem tas bija arī ārkārtīgi dziļu transformāciju laiks iekšējā līmenī. Tas bija laiks, kad daudzas negatīvās enerģijas kārtas tika izšķīdinātas, enerģijas, kuras bija izvietotas ap sirdi iepriekšējos laikos emocionālā un fiziskā ķermeņu aizsardzībai un izolēšanai no trešās dimensijas un ceturtās dimensijas zemākā līmeņa sāpēm un ciešanām. Emocionālā ķermeņa slūžas atvērās, jo šīs enerģijas izgaisa, ļaujot Radītāja Uguns Gaismas dāvanai iemājot Svētajā Sirdī/Dvēseles kambaros.
 
Tas ir rets atzīšanas brīdis un visaugstākā pacēluma sajūta, kad jūsu Dvēseles Ģimenes Aspekti sāk atkalapvienoties un izmantot kopējā mērķa sinerģētisko spēku visu visaugstākajam labumam. Aizvien vairāk un vairāk Jūsu Dvēseles Ģimenes locekļu meklēs jūs, atkarībā no tā, kā paaugstināsies jūsu vibrācijas un, atsaucoties Dvēseles Atbalss aicinājumam, kuru tie atpazīst. Kad jūs sastapsiet savas Dvēseles Ģimenes iekšējā apļa locekli, jūs bez šaubīšanās atpazīsiet, ka šī retā un skaistā Sirds/Dvēsele ir saistīta ar Jums. Kad jūs darbojaties visu visaugstākajam labuma, Jūs iegūstat tiesības saņemt atbalstu no domubiedru sistēmas, kas orientēta uz Dvēseli.
 
Zvaigžņu Sēklu pārstāvji no visiem kontinentiem piedalījās šajā pasākumā un šīs Svētītās Būtnes, atgriežoties mājās, iznēsāja jaunās sapratnes Sēklas pa visu pasauli. Nedrīkst aizmirst, ka tie no jums, kuri ar sirds centru ir pieslēgušies šai satriecoši pilnīgajai mūs Dieva Tēva/Mātes enerģijai savās mājās vai citās tikšanās vietās visā pasaulē, tiks apveltīti ar Radītāja Dimantisko Daļiņu Baltās Uguns plūsmu. Tā kā jūs saskaņojaties ar šīm daudz augstākajām Dievišķās Gaismas frekvencēm, neeksistēs nekādi ierobežojumi laikā vai telpā, nekādas barjeras visiem Gaismas Pārstāvjiem, kas atgriezušies pie pieļaujamā Svētās Mīlestības harmonisko frekvenču līmeņa, un sākas dzīve daudzos līmeņos Vienotībā ar Garu.
 
Šo brīnišķīgo notikumu gaitā ikviens nonāks saskarsmē ar Meistariem un saņems Radītāja Uguns Dievišķās Gaismas svētību. Patiesi, Zeme peldas lieliskajos Dievišķās Gaismas Substances staros un ikviena būtne uz Zemes tiks svētīta un atzīta. Atcerieties, ka vienā vai otrā līmenī, visi atrodas evolūcijas ceļā uz attīstību un izcilību, neviens netiek atstāts novārtā. Tas skar visu cilvēci – gan pozitīvi, gan negatīvi. Ikviena Dvēsele individuāli izlemj, kādu daļu Dievišķo pārvērtību veltes tā pieņems un izmantos.
 
Iesvētīšana tagad ir grupu pasākums, nevis tikai noteiktas attīstītas Dvēseles sasniegums. Jums ir jābūt gataviem palīdzēt tiem, kuri kaut kādā ziņā iet aiz jums, tā, lai paceļoties pašam, jūs celtu arī visu cilvēci. Dvēselei piemīt dabiska tieksme pēc grupas Apziņas. Tā ir Dvēsele, kas tiecas uz atkalapvienošanos, nevis personība. Virzība ceļā palielina Dvēseles apziņu un grupas izpratni. Šo cilvēces apziņas neticamās attīstības gadu laikā ir bijušas daudzas īpašas atbrīvošanas cilvēces augšāmcelšanai un Apgaismības laikmeta atnākšanai. Tomēr katrai Dvēselei ir jāsniedz viņa/viņas ieguldījums, sperot nepieciešamos soļus, lai sasniegtu PašMeistarību, lai izbaudītu iepriekš nesasniedzamo transformācijas dāvanu.
 
Liels skaits Zvaigžņu Sēklu Dvēseļu ir integrējušas daudz augstāku prāta un emocionālās izpratnes frekvenci, jo tām ir pieeja jaunajai kosmiskās gudrības mācībai. Daudzi no jums sāk izbaudīt sajūtu harmoniju ar savu iekšējo Es, jo jūs saskaņojaties un noskaņojat savu čakru sistēmu, kas pēc būtības ir septiņi atsevišķi atmiņas centri fiziskajā ķermenī.
 
Tomēr daži no jums vēl joprojām šaubās un atturas dalīties savās zināšanās ar citiem, jo baidās piesaistīt uzmanību vai arī domā, ka kļūs par apsmieklu, ja centīsies nodot tālāk jaunos jēdzienus un augstākās patiesības, kas viņiem ir kļuvušas pieejamas. Ir universāls likums, kas nosaka, ka Jums ir jābūt ne tikai par jaunā apgaismotā stāvokļa piemēru, bet arī jānodod tālāk saņemtā gudrība un izpratne virzībai uz nākamo augstāko frekvenču līmeni.
 
Jums nav jācenšas mainīt domāšanu tiem, kuri savā ceļā atrodas aiz Jums, taču ir jārāda viņiem piemērs, sniedzot patiesību viņu izpratnes līmenī un jāsaka viņiem, ka ir ļoti daudz ceļu atpakaļ uz Radītāja Vienotību. Esiet pacietīgi, taču stipri savā pārliecībā; līdzcietīgi, taču neiegremdējaties drāmās un sīkos skumjos notikumos; palieciet priekpilni un aizrautīgi – un viņi sāks aizdomāties, kas padara Jūs tik ļoti atšķirīgus. Patiesi, viņi to pamanīs un kādreiz arī ņems vērā, jo Jūs esiet iesējuši pārmaiņu sēklas viņu aurās un sirdīs. Šīs sēklas netiks ignorētas – reiz tās uzdīgs un saplauks Dievišķā neapmierinātībā, kas pagrūdīs viņus uz māceklības Ceļa.
 
Jūs – esiet Mācekļi iesvētības ceļā, Jūs – esiet Garīgās Meistarības praktikanti un Kop-Radītāji un Jūs – esiet Skolotāji, kas dalāties vēstītajā. Jūs arī gatavojaties lielākai saskaņotībai ar daudziem Jūsu Augstākā Es-Dvēseles aspektiem.
 
Mīļotie, mēs saprotam, ka Jūsu vidū ir tie, kuri nejūt lielu progresu un neizjūt Pacelšanās/Augšupejas pazīmes, kas ir tikušas tik sīki aprakstītas – tādas, kā: Kundalīni enerģijas paaugstināšanās, pozitīvas pārmaiņas dzīvē vai lielāka garīgā izpratne. Lūdzu, neskumstiet. Tie, kuri ir Zvaigžņu Sēklas – Pirmatklājēji, ir atradušies Pacelšanās/Augšupejas ceļā jau daudzas dzīves. Ja tas tā nebūtu bijis, viņi nespētu nest pilnīgās gudrības mācību, kas virza cilvēci uz Gaismu, turklāt viņi nespētu būt par dzīviem šo augsto patiesību piemēriem. Mēs esam devuši daudzus garīgo mācību līmeņus daudzu gadu gaitā un daudzi no Jums cenšas apiet Ap-Gaismības sākotnējās stadijas, lai panāktu tos, kuri uz Ceļa ir priekšgalā. Jūs neatpaliekat. Ikvienas Dvēseles ceļojums ir unikāls. Netiesājiet sevi pēc kāda cita standartiem/mērauklas vai sasniegumiem. Palieciet koncentrēti Sirdī un fokusēti Dvēselē un Jūs attīstīsieties tajos termiņos un tādā veidā, kāds ir vislabākais tieši Jums.
 
Mēs dodam Jums pilnvarojumu cauriešanai: koncentrējaties uz to, kas paceļas Jūsos, kā vissvarīgākais Jūsu dzīves jautājums. Meklējiet Jūsu Svētās Sirds un Jūsu Augstākā Es apliecinājumu sevī. Veltiet sevi tam, lai paveiktu to, ko Jūs vēlaties ar visu savu enerģiju – fizisko, prāta, emocionālo un garīgo – kamēr tas īstenojas. Ja Jūsos ir šaubas, sāciet ar mazumiņu, līdz Jūs kļūsiet pieredzējušāki Jūsu slēpto Kop-Radītāju spēju pieņemšanā. Atmetiet savas šaubas un neklausieties citu izteiktu kritiku vai aizrādījumus. Sekojiet savai pašu iekšējai vadībai un Jūs nenomaldīsieties, Mīļotie.
 
Mēs lūdzām, lai mūsu vēstnese dalītos sava pēdējā laika pieredzē ar Jums visiem. Tā darot, viņa [Ronna Hermann] nodod Jums iepriekš slēptās un ļoti senās augstākās patiesības domformas un viņa, līdzās ar citiem uzticamajiem austākās patiesības vēstnešiem, palīdz atvērt ceļu uz nākamo Pacelšanās/Augšupejas procesa etapu. Eņģelisko Būtņu Lieliskā Baltā Uguns pacietīgi ir gaidījusi saiknes atjaunošanu ar cilvēci. Šis patiesi ir satriecošs laiks visai cilvēcei, neatkarīgi no tā, kur Jūs atrodieties šajā Pacelšanās/Augšupejas Ceļā, Radītāja Gaismas pilnīgās plūsmas, kas nāk no šīm diženajām Būtnēm, skars visus cilvēkus, kuri ir atvēruši sirdis daudz augstākām Dievišķās Gaismas frekvencēm.
 
Dārgās sirdis, esiet drosmīgi un izlēmīgi, Jūs rādāt Gaismu cilvēcei. Izsmalcinātās Gaismas frekvencēm un Pacelšanās/Augšupejas kodiem ir jāplūst caur Jums pasaulē.
Jūs godina par Jūsu uzticību un neatlaidību un Jūs tiekat dziļi mīlēti.
 
Es Esmu Ercenģelis Mihaels