ceturtdiena, 2012. gada 27. septembris

Iznākšana no kūniņas: atpakaļskaitīšana ir sākusies.


Lorena Gorgo 2012.gada 18.septembrī
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Pirms mēs nonākam pie šī spēcīgā vēstījuma būtības, Plejādiešu Augstākā Padome vēlas, lai es pieminētu jeb, pareizāk sakot, atkal atgādinātu (no pēdējā vēstījuma), ka mēs ieejam vēl vienā ievērojamu evolucionāru izmaiņu raundā.
Es jūtu, ka viņi ar to domā otro no septiņiem pilnīga kvadranta veidošanās gadījumiem starp Urānu un Plutonu, kas norisinās šajā nedēļā (19/9), Saulgrieži (22/9),
papildus pastiprinošamies kosmisko dzemdību spazmu spiedienam (10:10, 11:11, 12:12), kas aizved līdz mūsu kolektīvajai piedzimšanai decembrī (21/12).
 
Šīs jaunās enerģijas, ar kurām mēs tagad ikdienā sastopamies, ne vien ietekmē mūs visus un ikvienu no mums mūsu ceļā uz augstāko apziņu, bet sāk arī pilnīgi manāmā veidā ietekmēt to, kā rīkojas cilvēki visā pasaulē.
 
Viņi to skaidro šādi:
Jaunās enerģijas ir šeit, lai kalpotu tiem, kuri atrodas cilvēces avangardā/priekšplānā. Nosauksim tās par piecdimensionālām enerģijām.. Šie neapstrīdamie un neizbēgamie Gaismas spēki sāk iekļūt pasaulē kopumā daudz blīvākā līmenī nekā jebkad agrāk. Mēs ar to domājam, ka tie, kurus šķietami iepriekš neskāra fotonu frekvenču intensitātes palielināšanās, tagad sāk izrādīt lielākas nestabilitātes pazīmes, tāpat, kā tie, kuri lasa šo vēstījumu, bez šaubām, pamana gandrīz vai kosmisko ātrumu, ar kādu jums skrien laiks. Patiesi, jūs tuvojieties sakrālajam nulles punktam, kurā strauji pieaugošā laika saspiešanās tiecas saritināties lineāras konstantes veidā.
 
Turklāt, jaunās frekvences, kuras jūs tagad esiet spējīgi uztvert un, ar kurām jau varat sadarboties, daudz labāk atbilst jaunajam (5-dimensionālajam) nekā vecajam (3-dimensionālajam) cilvēciskajam prototipam. Tas nozīmē, ka tie no jums, kuri jau ir tuvu noslēgumam savai pārveidei/transformācijai šūnu līmenī, varēs saņemt pietiekami daudz priekšrocību no šīm pārvērtībām. Tai pat laikā tie, kuri vēl joprojām ir noskaņoti uz veco harmoniju, sāks daudz spēcīgāk sajust pasliktināšanos viņu realitāšu sistēmu darbībā. Tas nenozīmē, ka šīs enerģijas atnesīs sev līdzi nevajadzīgu kaitējumu. Tas tikai nozīmē, ka daudzi cilvēki saņems uzaicinājumu ieskatīties sevī, lai atrastu atbildes un aizvien pieaugošo spiedienu, kas paātrina pārmaiņas”.
 
Vienkārši Esiet Mīlestība!
 
Vairāk nekā jebkas cits, tuvākajās nedēļās aktuāls ir vēstījums par to, ka jaunā cilvēka loma nav viss tajā, lai glābtu, dziedinātu vai mainītu ārējos apstākļus, bet gan tajā, lai uzturētu kārtības (neitralitātes) izjūtu priekš jaunās paradigmas.
 
Es pirmā esmu gatava apliecināt, ka tas nav tik viegli, īpaši, kad tas skar mūsu tuvos un mīļos. Notiek un notiks aizvien vairāk negaidītu notikumu un pārmaiņu to cilvēku dzīvē, kurus mēs pazīstam un mīlam, kas var vienlaicīgi būt gan spožas, gan katastrofiskas, gan pārsteidzošas, gan graujošas. Un tas viss Dievišķā kārtībā/secībā.
 
Tieši šādos brīžos mums ir nepieciešams pielietot savu meistarību, jo tas var būt ļoti vilinoši, īpaši dziedniekiem, censties „glābt” savus draugus vai ģimeni no attīrošajām elles liesmām. Tomēr mēs visi zinām pēc mūsu pašu individuālās elles versijas dzimšanas piemēra, ka tas ir pilnīgi nepieciešams. Un, lai gan šī uguns var būt līdz smieklīgumam karsta, mēs nekad negūstam smagus apdegumus, kamēr vien „domājam ar sirdi”.
 
Karstums pilnīgi noteikti pastiprinās. Tieši tāpēc tagad, vairāk kā jebkad agrāk, mēs esam aicināti saglabāt neitralitāti un izstarot universālās MĪLESTĪBAS Gaismu. Tas ir saistīts, galvenokārt ar to, ka izkrišanai no MĪLESTĪBAS stāvokļa tagad piemīt daudz nopietnākas sekas nekā tas bijis iepriekš.
 
Kad mēs kļūstam aizvien prasmīgāki, piepildot ar MĪLESTĪBAS frekvenci (528Hz) ikvienu mūsu ķermeņa šūnu, mēs arī veidojam un noturam līdzsvaru, kurš ir ārkārtīgi nepieciešams mūsu, kā jauno cilvēku, veselībai un jaunā (planetārā) režģa, kas atbalsta mūs, kā jaunos zemes iemītniekus, viengabalainībai.
 
Ja mēs sākam spēcīgi reaģēt uz mūs ieskaujošajām enerģijām, t.i. – emocionāli apjūkam vai piesaistāmies brūkošās pasaules dārdošajai drāmai (kas kļūs aizvien skaļāka), mēs ne vien riskējam zaudēt savu iekšējo stabilitāti, bet arī sākam dot vienu no visbūtiskākajiem ieguldījumu šīs novalkātās realitātes sistēmas sagraušanā.
 
„Mēs vēlamies darīt zināmu, ka daudzi no jums tagad ir vairāk nekā vareni/spēcīgi tajā, kas attiecas uz jūsu spēju būt par jaunu cilvēku-avatāru, kas nozīmē, ka vismazākais jūsu nodoms saņems vislielāko Visuma atbalstu. Ja šī enerģija tiek novirzīta „kaut kur - ne tur”, piemēram, neuzmanības dēļ pievienota demontējamās pasaules emocionālajai nekārtībai, tas var, būtībā, desmitkārtīgi pastiprināt jūsu pašu sagrāves iespēju” – Plejādiešu Augstākā Padome (PAP)
 
Citiem vārdiem sakot, mūsu enerģijas un mūsu uzmanības fokusa pielikšanas vietai tagad ir daudz lielāka nozīme tā dēļ, ka, kā teica PAP savā pēdējā vēstījumā, enerģētika, kas iepriekš kalpoja trīsdimensionālajai pasaulei, tagad ir pilnībā apgriezusies otrādi un uzsākusi kalpošanu piecdimensionālajai. Tāpēc, atkarībā no tā, kā mēs ieejam planētai aizvien nemierīgākos laikos, mūsu MĪLESTĪBA un tas, uz ko mēs fokusējam savu uzmanību, kļūst aizvien nozīmīgāks.
 
Faktiski, uzmanības koncentrēšana uz MĪLESTĪBU, kā uz visu paātrinošu spēku, kas stāv aiz visu pārmaiņu struktūras pamatiem, pastiprinās pašu iespēju īstenot šīs pārmaiņas. Riskējot atkārtoties, PAP atkal un atkal mums atgādina par to, ka ir pienācis laiks pacensties saskatīt lielāku kopainu, paliekot stingri iesakņotiem tajā patiesībā, ka MĪLESTĪBA ir visu pārmaiņu pamatā. Jo vairāk mēs esam spējīgi to izdarīt, jo lielākā mērā mēs varam veicināt planetāro ciešanu mazināšanos visos līmeņos.
 
Piezīme. Ja šī informācija jums šķiet mazliet padrūma vai, ja jūs izjūtat kopējo nemieru un kaut kā priekšnojautas, tad es gribētu pateikt skaidri un gaiši, ka, lai kādas arī pārmaiņas mūs sagaida, tas visdrīzāk nebūs kaut kāds viens īpašs notikums, kas apgriezīs pasauli ar kājām gaisā. Lai gan pārmaiņu sistēma turpināsies un neapšaubāmi pastiprināsies, pārbīžu sērija mikro un makro līmeņos visdrīzāk būs notikumu virkne, kas gala rezultātā mainīs sabiedrības galvenās daļas struktūru. Kā vairumā gadījumu, mēs iespējams lielāko daļu no tā pamanīsim tikai retrospektīvi.
 
„Mēs dalāmies šajā [informācijā] tieši, lai realizētu pārmaiņas Gaismas darba līmenī, lai tie, kuri spēj, nodotu tālāk lielos (skalāros) MĪLESTĪBAS viļņus ... kas būs ievērojami efektīvāki turpmākajās dienās.. Viļņi darbojas jūsu labā ... Nedaudzi apzinātie (tie, kuri apzinās) tagad nosaka virzienu planētas enerģijai”. – PAP
 
Ja jūs interesē, kā tad ir iespējams izmantot šo informāciju, kā burtiski īstenot pārmaiņas savā dzīvē, pasaulē un pat Visuma līmenī, Neredzamie saka to, kas ir ticis teikts vienmēr: Vienkārši Esiet Mīlestība.
 
Tā, ka vienkārši tāpat, lai pasmietos, es pajautāju: „Kā tad konkrēti mums BŪT MĪLESTĪBAI?”
 
Uz ko viņi atbildēja:
 
„Jūs BŪSIET MĪLESTĪBA, ja atteiksieties iekrist negativitātē un bailēs. Tas ir tieši tik vienkārši. Katru reizi, kad jūs pārvarat baiļu domu ar MĪLESTĪBU, katru reizi, kad jūs paplašiniet savu redzējumu, katru reizi, kad atcerieties, ka VISS IR VISLABĀKAJĀ KĀRTĪBĀ, jūs gūstat uzvaru. Esiet MĪLESTĪBAS stabs, piesauciet MĪLESTĪBU, elpojiet MĪLESTĪBĀ. Lūk, arī viss, kas vajadzīgs. Kad jūs to darāt ar nodomu izplatīt MĪLESTĪBU, jūs jau pavairojat adamantisko daļiņu plūsmu, kuru vada tikai un vienīgi MĪLESTĪBA. Līdzīgi kā negatīvie joni, šīs svētās daļiņas veic milzīgu spiedienu uz Zemi un cilvēci, mazinot pretrunas un noņemot spriedzi. Mēs nevaram iedomāties labāku veidu, kā mainīt jūsu dzīvi un jūsu pasauli”.