sestdiena, 2012. gada 8. septembris

Jūs esat attīrījuši savas bailes- dodieties tālāk


Jūs esat attīrījuši savas bailes- dodieties tālāk

Publicēts: 4.septembrī/2012
Channeled by Brenda Hoffman for www.LifeTapestryCreations.com
Saņēmusi Brenda Hofmane
2012. gada pirmajos astoņos mēnešos jūs esat attīrījuši bailes un sāpes. Nākamajos četros mēnešos daudzi pārbaudīs Jaunā laikmeta prasmes/dotumus- tās prasmes, kas speciāli radītas jūsu Jaunā laikmeta lomas izpildei.
 
Mīļie!
Teicienam „šodien ir jūsu dzīves pirmā diena” patlaban ir pavisam cita nozīme, nekā tas bija ierasts gadu garumā. Jūs esat jūs un tā tas paliks, jo nākat no zemes. Bet šodienas jūs ir citādāks nekā rītdienas jūs, nākamā mēneša vai nākamā gada jūs. Nemainīsies jūsu kodols, bet mainīsies jūsu intereses un prasmes.

Iespējams, ka brīnāties, kādas tad jaunas prasmes parādīsies un kļūs par jūsu ikdienu. To mēs nevaram pateikt. Jūs esat būtība, kura radījusi savu prasmju salikumu sadarbībā ar daudzām citām būtībām, un šajā laikā sajuta vajadzību izpētīt Jauno laikmetu uz zemes.

Neviena cita būtība nevar izpildīt jūsu lomu. To nesakām, lai baidītu, bet darītu jums zināmu šī brīnumainā notikuma svarīgumu. Protams, ja izlemsit nelietot savu jauno prasmju komplektu, jūsu lomai paredzēti arī aizstājēji- iespējams- pat pavisam cits ceļš vai veids kā risināsies notikumi. Bet ceļu, karti un pamatplānu radījāt jūs paši jau eoniem gadu atpakaļ un bez jūsu ieguldījuma šis ceļš nevirzīsies uz priekšu kā plānots.

Tas mazliet līdzinās jūsu spiegu filmām, kurās scenārijs un notikumi risinās un satuvojas tā, lai atklātu galvenā varoņa slavu un panākumus. Vai jūsu sirds nesaraujas, ja galvenajam varonim draud briesmas tikt noķertam?

Un tieši tā notiek ar Jaunā laikmeta pārejas plānu. Tas īstenojas, bet tam veiktos vēl labāk- un jā, vieglāk, ja jūs turpinātu un pildītu savu lomu kā solījāt pirms ienācāt šajā reizē zemes plānā.

Dažiem šķiet, ka vēl joprojām jāattīra eonu gadu ilgumā uzkrātās lietas. Citi vispār zaudējuši interesi par ceļojumu kā veselumu. Un vēl citi baidās iet tālāk. Viss tas tika sagaidīts un plānots. Šādi iespējamie traucēkļi pāreju tikai palēnina- šo procesu, ko vairs nevar apturēt.
Tūlīt izskaidrosim.

Daudziem šķiet, ka neesat pietiekami attīrījuši savas bailes, lai kļūtu par paraugu citiem. Tā tas nav. Jūs to darāt jau daudzus gadus- un šī darbība īpaši paātrinājusies pēdējo astoņu mēnešu laikā. Tagad attīrāt vēl vajadzīgo un palikušo, lai izpildītu savu lomu. Domas par atkārtotu un atkārtotu tīrīšanu tikai kavē un novilcina jūsu lomas izpildi, un nekādi īsti nepalīdz jums pašiem un arī Visumiem. Pienācis laiks pārtraukt likt uzsvaru uz tīrīšanos.

Pirms dažiem mēnešiem jau teicām, ka vairs nav vajadzības risināt pagājušo dzīvju karmu- jūsu karmas trauks tika attīrīts. Tieši tas pats tagad notiek ar jūsu baiļu atbrīvošanu. Jūsu attīrīšanas trauks ir tukšs. Un nav nekādas vajadzības vēl pārbaudīt kaktus vai vēl vienu reizi izslaucīt istabu. Jūs esat attīrījuši visas bailes un sāpes, kas bija jāattīra, lai dotos tālāk uz priekšu. Patiesībā, daži pat esat pamanījušies atgriezties pie Vecā laikmeta mocekļa lomas, no kuras centāties atbrīvoties ar šo pastiprināto tīrīšanās procesu.

Tagad par bailēm doties uz priekšu. Jums nav no kā baidīties, jo savas dziļākās bailes jau sastapāt tīrīšanās/attīrīšanās procesos. Jūs nebūsiet izolēti, apkaunoti vai netiksiet sodīti par to, ka pildāt savu lomu. Jaunais laikmets ir klāt.

Varbūt jums ir sajūta, ka vairs nav ne spēka, ne stipruma, lai vēl ko izdarītu Jaunā laikmeta labā. Lūdzu, ziniet, ka pilnīgi noteikti esat gatavi doties tālāk. Jūs pielīdzināt darbu Jaunajā laikmetā Vecajam. Vecajā laikmetā viss bija citādāk.

Ir laiks. Jūs esat attīrīti, tīri un gatavi. Tagad ir laiks spēlēt to spēli, ko radījāt pirms ienācāt šajā dzīvē uz zemes.

Izmantojiet, spēlējieties un lietojiet savu jauno prasmju komplektu.
Varbūt kāda no jūsu prasmēm būs īpaši uzjautrinoša šajos apnicīgajos laikos. Darbojieties.
Varbūt kāda no jūsu jaunajām prasmēm ir apgrūtinoša. Rediģējiet savas prasmes tāpat kā to darāt, kad rakstāt datorā vēstuli.
Bet varbūt kāda jaunā prasme, kura šķita iedvesmojoša, kļuvusi apnicīga pat jums pašiem. Pielāgojieties. Mainieties. Radiet. Pārejiet. Jūs esat dievs/dieviete. Jūs vairs neesat sekotājs citu diktātam. Jūs esat Jaunā laikmeta prieka un mīlestības varenais radītājs.

Tāpēc neatgriezieties vairs pie savas pamatdomas par neapstādināmo vajadzību attīrīt baiļu daļas no jūsu būtības. Tie kostīmi/ ilūzijas nav vairs jūsu repertuāra daļa. Jūsu fiziskās, emocionālās un garīgās būtnes ir apvienojušās kopā, lai veidotu jaunā dieva/dievietes absolūtumu, kas esat jūs.

Neslēpieties aiz savām bailēm. Neslēpieties aiz sabiedrības. Neslēpieties ne aiz kā. Jūs esat Visumu dievs/dieviete.

Jūs esat pabeiguši Jaunā laikmeta pirmās divas fāzes. Jūs esat atnesuši Jauno laikmetu. Jūs attīrījāt savu būtību no bailēm un tādēļ ļāvāt savai fiziskajai būtībai pārveidoties daudzos veidos, arī iededzot savu snaudošo DNS un pievienojot tās jūsu kopuma atlūzas jeb šķembas, kas vislabāk palīdzēs jums izpildīt Jaunā laikmeta lomu.

Jūs esat gatavi nākamajai pakāpei- pārbaudīt un apgūt savu personīgo prasmju komplektu.
Un neprasiet citiem, kā to izdarīt, vai kā to darīt. Vienkārši ļaujiet savai iekšējai būtībai jūs vadīt, un tā jūs automātiski pārbaudīsiet savu prasmju komplektu. Vai domājat, ka iepriekšējo dzīvju laikos radītais Dievs, juta vajadzību saskaņot savu rīcību ar citiem? Kāpēc domājat, ka tas jādara jums?

Pienācis laiks mainīt savu domu procesus no sekotāja uz līderi. Pienācis laiks pieņemt to, ka zināt to, kas jums ir vislabākais un tādējādi arī citiem Visumiem. Un jūs to atklāsiet, sekojot savam priekam. Un tā tas ir.



Tulkoja Māra Brante