pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

A.Palijenko prognoze 2012.gadam


Prognoze 2012.gadam, A.Palijenko
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
2012.gads. Piesprādzējiet drošības jostas un ņemiet ceļā līdzi Ho`o pono pono!*
* ho`o pono pono- ir sena Havaju salu iemītnieku samierināšanās/izlīgšanas un piedošanas prakse
2012.gadā atveras jauna, 5-tā dimensija – Mīlestība.
Līdz šim mums to ir bijušas četras: augstums, platums, garums, laiks.
Tagad VISU vērtēsim pēc Mīlestības klātbūtnes tajā. Attiecībās, biznesā, ēdienā ...
Un iespējams viena no svarīgākajām sastāvdaļām – ir iekšējais Stāvoklis. Labā Stāvoklis, Mīlestības Stāvoklis. 90% veiksmes būs atkarīgi no tā, kādā Stāvoklī esot jūs jebko darīsiet un pat plānosiet darīt.
Tālāk īsumā par to, kas sagaidāms 2012.gadā pa mēnešiem.
 
 
SEPTEMBRIS
 
Septembra mēnesis – atpūta, tieši atpūta, kad jūs nepārbauda; kad, ja jūs par visu esiet pateicīgi, jums viss notiek mierīgi, maigi, labi, viegli, komfortabli, mājīgi. Tas ir visvieglākais mēnesis tāpēc, ka jau oktobrī jūs jautāsiet: „Par ko gan?” – par maija mēnesi.
 
 
 
OKTOBRIS
 
Oktobris – tas ir par maija mēnesi. Viss, ko jūs domājāt ne pārāk labi, - viss atgriezīsies vairākkārtīgi palielināts ar tām domām, kādas jums bija maija mēnesī. Ja jūs kaut ko esiet iecerejuši oktobrim, maija mēnesi jau ir jābūt par to pateicīgiem, ka jums tas būs un jums nāksiet tam iziet cauri.
Oktobrī ir vienkārši jānoskaņojas uz jādzīvo. Tāpēc, ka nekas nedarbojas. Ir vienkārši jāpaliek savā Labajā, kad kaut kas notiek, tāpēc, ka tur taisnīguma jēdziena nebūs vispār, tur būs izpratne.
 
NOVEMBRIS
 
Tie, kuri izturēs visus pārbaudījumus un paliks esam savā Labajā, tiem sāksies izaugsmes process – turklāt izaugsme visā – veselībā, realizācijā, sociumā, ieņemamajos amatos, izmaiņās personīgajā dzīvē, fizioloģijas struktūrā, enerģētikā, tas ir – pilnīga organisma pārveide. Tas ir – to, ko jūs būsiet izgājuši, jums strukturēs, harmonizēs un jūs jau gatavo dzīvei.
 
DECEMBRIS
 
Decembris - atkal pārbaude, turklāt šāda: „Un tagad noslēdzošais izrāviens (а теперь финальный марш-бросок).
Tas ir – līdz šim ir bijis tā tik, bet decembris – ir visa gada kopsavilkums. Taču šeit būs balva, ja jūs to iziesiet. Ja neiziesiet – būs soda apļi, kā biatlonā, un tik un tā nāksies izdarīt līdz galam. Turklāt – nedusmojieties uz likteni, bet esiet pateicīgi.
 
2013.gada JANVĀRIS
 
Janvāris – sagatavošanās 2013.gadam, Jums atņems to, kas jums vairs nav nepieciešams, un sniegs to, kas jums ir vajadzīgs. Turklāt aizies spējas un intereses, kuras jums nav nepieciešamas, atnāks jauni hobiji, jauni draugi, jauni virzieni, jaunas vēlēšanās, jauni biznesi. Un jūs ar to vienkārši strādāsiet un ar to mijiedarbosieties.
Janvāris – liks pamatus 2013.gadam
 
2013.gads – ir laimes un vēlreiz laimes gads. Tā ir visa, kas vispār dzīvē var būt, realizēšanās.
 
A.Palijenko lekcijas konspekts, apkopojis A.Netrebins.