pirmdiena, 2015. gada 18. maijs

Mēs neticam tam, ko redzam. Mēs redzam to, kam ticam

 

Ja jāsaka vienkāršoti par novērošanas brīdi, tad tas ir radīšanas brīdis. Novērošana – tā nav skatīšanās uz kaut ko no malas, bet gan mūsu radīto domu par novērojamo projekcija. Šīs projekcijas funkcionē atkarīgi no mūsu pieņēmumiem. Tajā brīdī, kad mēs sākam kaut ko novērot, mūsos rodas gaidas, un šīs gaidas arī ir mūsu pārliecība, ticība. Tādā veidā novērojumi balstās uz pārliecību. Kvantu līmenī realitāte tiek novērota ar novērotāja pieņēmumiem, tā Visumā viss ir mūsu noteikts.

Zemapziņas domas ir ekvivalentas subatomiskām daļiņām.
Mums nav darīšana ar fizisko realitāti, kā varētu likties makroskopiskā līmenī, bet gan ar enerģiju un informāciju. Mums šeit nav darīšana ar daļiņām, bet gan ar laukiem. Šajos laukos apziņa un enerģija viegli mijiedarbojas, kamēr virspusējos līmeņos tās tiek uztvertas atsevišķi. No mums tika slēpta šī dziļā saistība starp apziņu un matēriju. Gregs Breidons: “Vienots lauks savieno atomus un sajūtas, cilvēkus un priekšmetus. Mūsu sajūtas maina mūsu uztveri kā matērijas stāvokli subatomu līmenī”. Viņš apgalvo, ka fiziskais un emocionālais plāns mijiedarbojas ar vienu enerģijas lauku.

Vienas medaļas divas puses: viena un tā pati telpa, lauks apvieno divus jēdzienus. Šie lauki jeb mākoņi turas kopā, pateicoties stīgām (stīgu teorija), tie ir pilni ar dzīves informāciju. Jo tālāk dodamies, jo vairāk atrodam psihofizisku un fiziko-emocionālo realitāti. Mūsu zemapziņas līmeņi ir vienoti ar apkārt esošajām lietām, jo tas viss atrodas vienā laukā.
Domas ir mūsu zemapziņas dziļākās pārliecības atspoguļojums. Tādējādi mūsu bezapziņas dziļāko pārliecību sistēma vada mūsu realitāti, arī fizisko!

Visi mūsu uzskati atstāj iespaidu uz visu dzīvi un apvienojas mūsu programmēšanas formā. Tomēr šeit ir problēma – liela daļa domāšanas procesa un pārliecību sistēmas darbojas bezapziņas līmenī. Tā dēļ ir bloķēta dziļa lietu uztvere ārpus matricas. Matrica ir ilūzija par lietu sadalījumu jeb atšķirtību un cietību, kurā mēs iekrītam novērošanas procesā, un aiz kuras slēpjas dziļā realitāte.
Fiziķis Alberts Einšteins mums parādīja, ka uzskatāmā cietība ir šķietama. Visu fizisko matēriju mums apkārt veido enerģijas vibrācijas un, mainot vibrācijas frekvenci, var izmainīt matērijas struktūru.

Lielākā daļa no mums ir ieslēgti matricā, uzskatot, ka redzamais apkārt pastāv atsevišķi no mums. Tomēr mūsu dziļākā būtība darbojas šajā subatomiskajā līmenī.
Ko mēs radām neapzinoties?
Neapzinoties mēs radām nevēlamus rezultātus, mēs demonstrējam slēptās vēlēšanās. To, par ko negribētos atcerēties. Mēs esam iestrēguši šablonos un programmās.
Individuālās programmas ieslēdz mūs sajūtās, ka viss nav vienots. Ir atklāts, ka pieaugušo dzīvi mēs dzīvojam atbilstoši tiem pašiem bērnībā iegūtiem šabloniem un uzskatiem. Tas ir kaut kas līdzīgs karmai.

Novērošanas problēma ir tajā, ka tā ir novērojamā radīšana, un tam ir nopietnas sekas katra indivīda dzīvē tāpēc, ka, novērojot kaut ko vai kādu, mēs sākam pieņemt jeb radīt. Deivids Aiks: “Tad, kad jūs esat baiļu pārņemts, bet bailes ir lēna un zemas frekvences vibrācija, jums viss visapkārt paliek baiļu piesātināts. Visa masu manipulēšanas sistēma ir balstīta uz vadīšanu caur bailēm. Mūsos tiek uzturēts stress par rītdienu un nožēla par vakardienu. Šīs sajūtas mūs ievelk zemu vibrāciju stāvoklī. Nākotnes vārdā mums jābūt ļoti uzmanīgiem attiecībā uz to, kam ticam.”

Hologrāfiskajā realitātē ir tā, ka, jo vairāk jūs esat atkarīgs no uzskatu sistēmas, jo vairāk jūs radāt to, par ko esat pārliecināts un kam ticat. Katra doma rada šo realitāti, kas aug gluži kā zirnekļa tīkls.

Bezapziņa – tas ir mūsos esošs radošs spēks, kas rada to, kas ir ieprogrammēts dziļi mūsos. Tā pastāv blakus mūsu apziņai un atgriež mums mūsu dzēstās un nozagtās atmiņas. Un domāt, ka mēs piedzīvojam to, ko paši neesam radījuši, ir bīstami! 

Autore: Olga Stroganova
Avots: http://golbis.com
* No krievu valodas tulkoja Egita Matulena speciāli priekš www.garavasara.com
* Korektore: Liene Lāce 

http://garavasara.com/articles/mes-neticam-tam-ko-redzam-mes-redzam-to-kam-ticam